Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Потребител
Публикува
Преди 18 минути, Кухулин said:

Вижда се, че колоната отстъпва, но по какво съдиш, че е разбита?

След като отстъпва, явно е била разбита преди това.

• Мнения 5,4k
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

Posted Images

• Потребители
Публикува (edited)
Преди 18 минути, новорегистриран2 said:

Не се самозаблуждавай! И двамата са дружки и са част от една и съща пропагандна машина насочена към по-младите хора ползващи само интернет, за да се информират. Това е сегашната руска действителност. Не, че някога е било по-различно.

Според мен ти изпадаш в логическата заблуда, че щом двама човека в Русия са дружали и са запазили  бизнес-отношенията си (Кац е женен за Екатерина Патюлина), политическите им въгледи съвпадат.. Максим Кац със сигурност е либерал (формален социал-демократ) и критикуващ основата на режима..
Варламов в първото е "непричем". Участието му на митинги като опозиционер - не го позиционира политически (както и Навални)

Апропо: За вижданията на Навални нищо конкретно не може да се каже, Той е от неопределените опозиционери, които с лопата да ги ринеш в РФ.  Либерал  ли е, националист ли е, социал-демократ ли е?..Кои знае..и кой може да каже?

Редактирано от nik1
  • Потребители
Публикува
Преди 33 минути, новорегистриран2 said:

Братва, сегодня мы поговорим про одного кремлевского урбаниста Илью Варламова и его друга Максима Каца, мы узнаем все про их проек городские проекты, про то как Варламов сотрудничает с властью, рекламирует не пойми что, врет в своих исторических роликах и о том, что Илья Варламов, получается что сапожник без сапог, который даже у себя во дворе и подъезде не может порядок навести.

Хммм. Ти май не разбираш, че Максим Кац в момента го заплашват 15 години затвор в РФ за антивеонните му ролики?
Той е в Израел в момента..

• Глобален Модератор
Публикува
Преди 1 час, scaner said:

От пресконференцията на Лавров, течаща в моеннта:

"На другие страны мы нападать не планируем. Мы и на Украину не нападали", - заявил Лавров.

https://www.zaks.ru/new/archive/view/223741

Това по въпроса, да се вярва ли на официалните руски източници.

В този ред на мисли започва да придобива особен смисъл друго изказване на Лавров:

Я не верю и не хочу верить в то, что может начаться ядерная война. ...

• Харесва ми! 3
  • Потребители
Публикува
Преди 3 минути, scaner said:

В този ред на мисли започва да придобива особен смисъл друго изказване на Лавров:

Я не верю и не хочу верить в то, что может начаться ядерная война. ...

Много интересен разказ на Христо Грозев за ситуацията в Кремъл и Русия.

Инсайдери са дали информация, че през декемрви  2021  Путин е изразил виждане, че може да изполва ядрено оръжие в локален конфликт.
Според Грозев ако сега се изполва ядрено оръжие от Путин, целта най-вероятно ще е Полша, някакъв инфраструктурна, негражданска  цел
 (Целта няма да е в Украйна, защото това няма да се приеме от обществото в РФ и противоречи на цялстната пропаганда визия за единния народ).

Можем да се спекулира  защо САЩ не е съгласен Полските мигове да бъдат предадени на Украйна, и защо закриването на небето над Украйна не опция за САЩ.
Отговорът може да е че САЩ се страхува от ядрена ескалация..

• Харесва ми! 4
  • Потребител
Публикува

• ХаХа 1
  • Потребител
Публикува

• ХаХа 1
  • Потребител
Публикува
Преди 57 минути, nik1 said:
Отговорът може да е че САЩ се страхува от ядрена ескалация..

Хайде стига фантазии! Путин няма да използва ядрено оръжие,просто защото може и с обикновено оръжие да постигне целта си. Коя е тя? Да предположим,че САЩ дадат на Украйна съветски модел изтребители. В отговор Путин бомбардира с конвенционални ракети някакъв важен обект в Полша или друга натовска държава. Няма значение какъв обект. Дори Полша или другата държава да не задействат чл.5 от устава на НАТО,то пак НАТО е длъжно да отговори подобаващо на Русия. И тук стигаме до неизвестното в уравнението. Дали всички държави в НАТО ще се съгласят да започнат военни действия срещу Русия?! Защото ако не се съгласят,това означава РАЗПАДАНЕ и КРАЙ на НАТО. И Путин ще постигне целта си - да катурне Алианса. Без да ползва ядрено оръжие. Но дори всичките държави в НАТО да постигнат съгласие,дори и тогава това е авантюра с неизвестен край,която може да доведе до разпадане на Алианса.

В момента на НАТО не е изгодно да започне война срещу Русия,а е най-добре да остави икономическите санкции да си кажат тежката дума.

• Харесва ми! 1
  • Потребител
Публикува

Интервю с Алексей Венедиктов.  Добре е да се види директно в Тубата. Там има съдържание по минути. Не всичко трябва да се приема на доверие, но все пак има доста интересна информация.  

• Харесва ми! 2
  • Потребител
Публикува
Преди 3 часа, nik1 said:

Според мен ти изпадаш в логическата заблуда, че щом двама човека в Русия са дружали и са запазили  бизнес-отношенията си (Кац е женен за Екатерина Патюлина), политическите им въгледи съвпадат.. Максим Кац със сигурност е либерал (формален социал-демократ) и критикуващ основата на режима..
Варламов в първото е "непричем". Участието му на митинги като опозиционер - не го позиционира политически (както и Навални)

Апропо: За вижданията на Навални нищо конкретно не може да се каже, Той е от неопределените опозиционери, които с лопата да ги ринеш в РФ.  Либерал  ли е, националист ли е, социал-демократ ли е?..Кои знае..и кой може да каже?

Преди 3 часа, nik1 said:

Хммм. Ти май не разбираш, че Максим Кац в момента го заплашват 15 години затвор в РФ за антивеонните му ролики?
Той е в Израел в момента..

Това че ти си достатъчно наивен, за да си мислиш, че Кац и ко. са някаква реална и чистоплътна опозиция е изцяло твоя работа. След като искаш да продължиш да живееш в самозаблудата си, продължавай.

• Потребител
Публикува
Преди 2 часа, tantin said:

Тея двамцата са част от същата пропагандна машина като Варламов и Кац.

• Харесва ми! 1
  • Потребители
Публикува
Преди 1 час, deaf said:

Хайде стига фантазии! Путин няма да използва ядрено оръжие,просто защото може и с обикновено оръжие да постигне целта си. Коя е тя? Да предположим,че САЩ дадат на Украйна съветски модел изтребители. В отговор Путин бомбардира с конвенционални ракети някакъв важен обект в Полша или друга натовска държава. Няма значение какъв обект. Дори Полша или другата държава да не задействат чл.5 от устава на НАТО,то пак НАТО е длъжно да отговори подобаващо на Русия. И тук стигаме до неизвестното в уравнението. Дали всички държави в НАТО ще се съгласят да започнат военни действия срещу Русия?! Защото ако не се съгласят,това означава РАЗПАДАНЕ и КРАЙ на НАТО. И Путин ще постигне целта си - да катурне Алианса. Без да ползва ядрено оръжие. Но дори всичките държави в НАТО да постигнат съгласие,дори и тогава това е авантюра с неизвестен край,която може да доведе до разпадане на Алианса.

В момента на НАТО не е изгодно да започне война срещу Русия,а е най-добре да остави икономическите санкции да си кажат тежката дума.

Изслушай Христо Грозев, преди  да казваш какво ще направи Путин..

• Харесва ми! 1
  • Потребители
Публикува
Преди 5 минути, новорегистриран2 said:

Това че ти си достатъчно наивен, за да си мислиш, че Кац и ко. са някаква реална и чистоплътна опозиция е изцяло твоя работа. След като искаш да продължиш да живееш в самозаблудата си, продължавай.

Не ме занимавай с глупости, моля те

Аз не знам колко "чистоплътен опозиционер" е Кац, и не ме интересува особено.. На теб ти е някаква фикс-идея..

Но да отричаш вероятността а той да бъде смачкан заради ролиците си (които не съм убеден че си гледал), значи  разбираш руската действителност..  колкото коте на летище ..

• Потребител
Публикува
Преди 15 минути, новорегистриран2 said:

Тея двамцата са част от същата пропагандна машина като Варламов и Кац.

Не, не са от същата.  Кац е от евреите, а тези двамцата са автентични от сепаратистите, от Донбас.  Докато голямата част от руската армия са агресории нашественици, тези от баш Донбас са си местни и познават на място района и хората. Освен това си имат премного осведомители както от Русия така и вътре от самата Украйна. 

• ХаХа 1
  • Глобален Модератор
Публикува

Според емисията на този от 25 февруари "фашисткия режим на Зеленски"  е на един два часа от рухване..А украинските сили масово дезертирали и не искали да се бият....

• Харесва ми! 1
  • ХаХа 2
  • Глобален Модератор
Публикува
Преди 8 минути, resavsky said:

Според емисията на този от 25 февруари "фашисткия режим на Зеленски"  е на един два часа от рухване..А украинските сили масово дезертирали и не искали да се бият....

да, 'оптимистичните' му 'прогнози' от първите два дни тотално не се сбъднаха. Даже не знам с какви очи продължава да лъже и маже, а и едва ли вече някой /освен тотално зомбираните/ му се връзва...

• Потребители
Публикува
Преди 35 минути, новорегистриран2 said:

И какво? Все едно аз говоря, горе долу едно към едно са тезите на Борис Акунин с моите.. Не е интересно да си слушам мислите..

Слагай ми  плюсове тогава, завистник  и дребнавец такъв :) 

• Харесва ми! 1
Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!