Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Потребител
Публикува
Преди 7 часа, новорегистриран2 said:

Сега гледах коментарите по руската и показват, че е фейк. А цялата болница според тях, няма нито лекари нито болни. 

....

Показаха и документи от биолаборатория, от които се разбирало, че правят опити с два вида птици за разнасяне на болести сред славянското население. 

...

Показаха и опразнен концлагер. Което няма да коментирам.

...

Историята я пишат победителите....

• Харесва ми! 1
  • ХаХа 1
  • Мнения 5,4k
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

Posted Images

• Потребител
Публикува

Последни новини: Чугуев

• Харесва ми! 2
  • Потребител
Публикува
Преди 42 минути, Capitainofmarine said:

Това е може би най-голямата изненада във военен план - уникално боеспособни се оказаха тия подразделения от републиките. На украинците също им личи многогодишния боен опит, обаче тия са...

А пък като говорим за боен опит, чеченците все едно са ги подменили с медицински сестри. Мили, сладки, помагат на всички... Почва да се прокрадва мнение, че Рамзанката се готви да сменя Путята :D

• Харесва ми! 1
  • Потребител
Публикува

• Харесва ми! 1
  • ХаХа 1
  • Потребител
Публикува (edited)
❗Вот так в Ирпене люди спасаются от войны, перебираясь по остаткам моста, через реку в мороз.

Эвакуация блд на уровне Сомали
--------
Евакуацията на украинци. Мостовете бяха взривени от тяхната украинска армия.
Редактирано от tantin
  • Потребител
Публикува

Сообщается о пожаре на Пятихатках. Говорят, что это территория Харьковского физико-технического института (там расположен экспериментальный ядерный реактор). Также горит близлежащее общежитие.

0:02

0:07

📍 Харьков - сейчас
  • Потребител
Публикува

На върхът на пирамидата в русия са – 1-2% от населението и те са са бенефициентите на сегашната руска система. Те са безпрекословни изпълнители на волята на сатрапа, но не по идейни, а по абсолютно користни съображения.

Сега в тази елитна група царят ужас и фрустрация. Най-често чуваният израз в кабинетите и на Кремъл, и на Лубянка, и на Старая площадь е „той ни измами“. С Руско-украинската война Путин занули целия им сладък живот, направи недостъпни за тях парите им и вилите им в най-хубавите места по света, и на всичкото отгоре изисква от тях още повече лоялност, без да му пука, че съучастието в тази война прави много от тях поименно военни престъпници и обекти на трибунала в Хага. Такава договорка с Путин те нямат.

За тях Путин вече е не велик тиранин, а просто стар човек, който се крие в бункер. Даже прословутият „червен бутон“, така майсторски изобразен в „Шарли Ебдо“, той вече може да натисне, ама никой няма да се задейства от това. Няколкото му фанатици не се броят. Те просто ще бъдат изолирани, заедно с направилия грешка тиранин.

2.35 м- Путин ще напусне Кремъл с краката напред...

• Харесва ми! 1
  • Потребител
Публикува (edited)

https://www.ctvnews.ca/world/russians-keep-pressure-on-mariupol-after-hospital-attack-1.5813430

Да видите колко е фалшива тая работа с болницата в Мариопол.

Бременната жена е наистина бременна и това е фотомодел. Специално за снимките са я нацапали с червена боя за да изглежда ранена. 

https://www.instagram.com/krevvetochka/

Instagram krevvetochka

-----

Однако так получилось, что первым подготовил и опубликовал фотографии известный украинский пропагандист Евгений Малолетка. Начав свою карьеру в УНИАН, сейчас он сотрудничает с такими медиаигроками, ведущими антироссийскую кампанию годами, как the Guardian, The Times, The NYT. На него подписан даже личный фотограф Барака Обамы, а в 2015 году Малолетка даже прошел стажировку в престижной программе Eddie Adams Workshop в Нью-Йорке. Любопытно, что этот фотограф рассказывает о «военных преступлениях России» еще с 2014 года.

---

Кадъра с ранената бременна жена значи е доказано постановка и фалшив.  Но разрушенията са истински, декора е истински.  

Източник:

https://t.me/s/sashakots

Война с фейками

fcd369e83aab37cbbf885.png

Редактирано от tantin
  • Харесва ми! 1
  • Потребител
Публикува

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7161479720588914&set=pcb.7161480037255549

Същия фалшив фотограф е направил снимката с многото трупове, заравяни в дълбок трап - което ме кара да мисля че и това може да е фалшификат.  Отвратително е когато от фронтовата линия си правят авторски снимки със запазена марка @R и когато не знаеш кое е боя, кое е кръв. 

• Харесва ми! 1
  • Потребител
Публикува

Documents Expose Barack Obama Ordered Construction Of Biolabs In Ukraine To Create Dangerous Pathogens

https://greatgameindia.com/obama-authorized-biolabs-ukraine/

• Глобален Модератор
Публикува

Преди 57 минути, tantin said:

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7161479720588914&set=pcb.7161480037255549

Същия фалшив фотограф е направил снимката с многото трупове, заравяни в дълбок трап - което ме кара да мисля че и това може да е фалшификат.  Отвратително е когато от фронтовата линия си правят авторски снимки със запазена марка @R и когато не знаеш кое е боя, кое е кръв. 

Не прилича на фалшификат. Това е кадър от следното масово погребване (сложил съм го на нужният момент, 1:27:57 от началото):

На друго място го има с повече подробности, нямам нерви да го търся... Преди това, и в предни стримове показваха и други такива погребения. Погребват ги където могат, често в междублоковото пространство. Над 1000 жертви има там, все някак трябва да ги погребват. Малко по-нататък се коментира и бомбенето на родилният дом. Баш на истинско мяза...

Руснаците в момента са в състояние на свободно падане, и гледат да се хванат за всяка сламка за да намалят имиджовите загуби. Биологично оръжие ли не щеш, мръсни бомби ли не щеш, фейкове ли не щеш... Но на лъжливото овчарче вече никой не вярва, и не трябва да се връзва.

• Харесва ми! 3
  • ХаХа 1
  • Потребител
Публикува
Преди 10 минути, scaner said:

Не прилича на фалшификат. Това е кадър от следното масово погребване (сложил съм го на нужният момент, 1:27:57 от началото):

Може и да си прав.  В твоя материал я има и тази фотомоделка, която е бременна и скоро ще ражда. Вероятно е била в болницата или в близост.  Филма не изглежда чак толкова като постановка в сравнение с онзи про-западния фотограф. 

• Глобален Модератор
Публикува

Ха, автоматичната система на тубата блокира набързо видеото...

Ето масовото погребение отделно от друг източник:

• Харесва ми! 1
  • Потребител
Публикува

За войната в Украйна ... 

Трудно ще повярвате че Юрий Подоляка прави това видео само 1 ден преди началото на тази война. При това той анализира процесите в цялото пост-съветско пространство и обосновава защо натиска на "Запада" само ускорява обединението в иначе разединените пост-съветски страни. 

• Потребител
Публикува

Гуманитарные коридоры для эвакуации мирных жителей из Украины в Россию будут открываться ежедневно с 10:00 без согласований с Киевом, заявил начальник Национального центра управления обороной (НЦУО) РФ Михаил Мизинцев.

https://www.interfax.ru/world/827491

• Потребител
Публикува
Преди 2 часа, tantin said:

Трудно ще повярвате ...

Значи Русия разрушава градовете на Украйна и избива нейните жители ... но въпреки
това украинците ще обичат Русия като братска страна ?!?

Някои хора много са се объркали. 🙄

• Харесва ми! 2
  • Upvote 1
  • Потребител
Публикува

#Ukraine #Russia

British troops warned it's 'illegal' to go AWOL and fight in Ukraine war

They will be in awfull lot of trouble !!!  -> това го казва британския министър на отбраната !  

Британските военослужещи биещи се за Украйна са директно поставени извън закона, като престъпници ! Такива са интересите на английската Корона ..... ...

Поне на думи и официално... Да идеш до Украйна, да си направиш някое селфи си е ОК, ама да отидеш да се биеш  - вече си в неприятностите....

Иначе Короната ще продължи да праща най-добрите си оръжия за украинците,  но както казва министъра - украинците си имат достатъчно хора..  Да се оправят сами.   Интересите на Короната изискват военослужещите и ветераните да не се намесват в тоя конфликт. 

• Потребител
Публикува
Преди 2 часа, tantin said:

За войната в Украйна ... 

Трудно ще повярвате че Юрий Подоляка прави това видео само 1 ден преди началото на тази война. При това той анализира процесите в цялото пост-съветско пространство и обосновава защо натиска на "Запада" само ускорява обединението в иначе разединените пост-съветски страни. 

Умно момче, ама старателно замазва отговорноста във всичко това рязко променилата се руска политика....Цитира Лукашенка: Да "сплотят" в братско стадо от народи ръководени от руският овчар.  Било то по произход, било то по стратегически интереси...но да се възтанови СССР и ако може повече....И тук згреши Лукашенка, защото братският украински народ, ги тегли на хуй тези всички диктатори страдащи от носталгикус комунизнимус....Но на тях им трябва и житницата, иначе ново сплотените сссрци ще серат гладни/газ, чогун, въглища, АК не мой се плюска/, както почнаха вече в африка/намалята износите на жито към тях/, защото се вижда, че тази година световният пазар за жито ще почуства липсата на украинското жито....

• Харесва ми! 2
  • Потребител
Публикува
Преди 4 минути, tantin said:

#Ukraine #Russia

British troops warned it's 'illegal' to go AWOL and fight in Ukraine war

They will be in awfull lot of trouble !!!  -> това го казва британския министър на отбраната !  

Британските военослужещи биещи се за Украйна са директно поставени извън закона, като престъпници ! Такива са интересите на английската Корона ..... ...

Поне на думи и официално... Да идеш до Украйна, да си направиш някое селфи си е ОК, ама да отидеш да се биеш  - вече си в неприятностите....

Иначе Короната ще продължи да праща най-добрите си оръжия за украинците,  но както казва министъра - украинците си имат достатъчно хора..  Да се оправят сами.   Интересите на Короната изискват военослужещите и ветераните да не се намесват в тоя конфликт. 

Ами някой трябва да обучи на експлоатация украинците...И нали официално не могат инглесата да пращат инструктори, но така....

• Потребител
Публикува

Четох статия вчера как военните в Беларус или открито дезертират, или си измислят
поводи да не ходят на работа ... само и само да не воюват в Украйна.

• Потребител
Публикува
Преди 8 минути, gmladenov said:

Значи Русия разрушава градовете на Украйна и избива нейните жители ... но въпреки
това украинците ще обичат Русия като братска страна ?!?

Някои хора много са се объркали. 🙄

Так точна....С бомбардирване и катюши сплотяването не става....

• Харесва ми! 1
  • Потребител
Публикува
Just now, Skubi said:

Ами някой трябва да обучи на експлоатация украинците...И нали официално не могат инглесата да пращат инструктори, но така....

Значи така ще става обучението на украинчетата с новата техника пратена им в подарък от Кралицата... Някакви си самоотлъчили се младежи.. После може след успешната мисия да изкарат и по 1 седмица в карцера, само и само да бъдат замазани очите на злодея Путин... ..

Само че историята има подробности::: Този английски герой - лъв попаднал под артилерийски обстрел.. За да избяга от смъртта, лъва се скрил в близката гора... Добре де, ама там го изхващали местните уркаинци - съпротивата (териториална отбрана).. набили го здраво,   чак сътресение на мозъка му направили.. Английския лъв за няма и 24ч се върнал обратно до Англия.. Но нещо за своите любимци - Бандеровците не бил словоохотлив да разказва.  А за руските зверства пак бил убеден колко лоши са руснаците.  Нищо че бандюгите украинци за малко не му видели сметката.

• Благодаря! 1
  • ХаХа 2
  • Потребител
Публикува (edited)

Ето я цялата история на Джейсън:

https://www.mirror.co.uk/news/world-news/one-first-british-fighters-ukraine-26432156

(служил в Грузинския легион, за него писах вчера).. Горкият англичанин - отишъл да се бие за Украинците, а те почти го утрепали от бой.. Бая кръв загубил ..

Цялата история е описана в линка по-горе.

Цитирай

He told the Sun : "When we arrived it was very quiet. But all of a sudden the gates of hell opened up on us."

Russia jets fired a bombardment of rockets before attack helicopters joined in.

Jason and 10 other soldiers from the Georgian Legion ran for cover in a nearby woodland and said they came very close to being killed.

"I’ve never experienced firepower like that, I don’t think anyone of this generation ever has."

He said Iraq and Afghanistan was "totally different", with the Russians a "conventional modern army".

Ukrainian reinforcements eventually arrived with Stinger missiles to take down invading choppers.

He added: “The Ukrainians fought like lions and I’m proud I was alongside them.

"What Putin is doing is terrorism. He’s bombing kids and families for nothing. He’s a war criminal.”

However, Jason and an American friend were later detained by Ukrainian agents believing they were Russian saboteurs after they were found to be carrying walkie talkies.

Jason said they were precautionary in case the comms network went down.

He was interrogated for three hours, which included a brutal beating.

His head was slammed down by one guard, as another arrived with cable ties and hoods.

Jason said they kept shouting "Russian" at him as he assured them he was English.

The beating left him with a bad concussion and heavy bleeding.

He said he got scared when they began going through his phone as he thought about his family.

Eventually, the pair were later released and Jason joined hundreds of others on trains to Lviv.

He fled to the Polish border and got a train to Warsaw, and then flew back to Kidderminster in Worcestershire last Friday.

“I didn’t go there to die. I obviously thought about it but I had a job to do,” he said.

Редактирано от tantin
  • Харесва ми! 1
Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!