Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Потребител
Публикува
Преди 3 минути, Orbit said:

Воената операция не предполага убиването на украинци, а само на нацистките елементи.

Не приемай руската пропаганда толква буквално. 🙄

• Харесва ми! 1
  • ХаХа 1
  • Мнения 5,4k
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

Posted Images

• Потребител
Публикува

Мисля че е време да проведем специална операция в Сърбия и Македония.Трябва да освободим нашите братя.Все пак сме един народ.

• Upvote 1
  • Потребител
Публикува
Just now, gmladenov said:

Първо, има се ред да се жалваш ... ако смяташ, че са нарушени правата на твоите граждани в друга страна.
Второ, ти решаваш ли проблема като подложиш другата страна на унищожение и геноцид ... или може би го
задълбочаваш ??

Нацистката управа на Украина избра пътя на изтребване на собствено население и геноцид. Русия търпеше това доста години, има мнение че прекалено дълго. В момента ситуацият щеше да е същата , дори и да не бяха нахлули руснаците на територията на Украина. Само че Путин реши за превантивен ход за да минимизира собстените загуби.

• ХаХа 2
  • Потребител
Публикува (edited)
Преди 2 часа, Capitainofmarine said:

Не-е-е, грешиш приятелю, от 1 до 6 км на ден за източната и североизточната групировки. На юг до 8-10км на ден.

Само на север имаше по дълъг марш-наскок до Чернобил. 

Капитане, всичко е документирано във форумния архив. Ние, дето се вика,не сме от вчера, не сме и от оня ден :D 

Редактирано от Кухулин
  • Харесва ми! 1
  • Потребител
Публикува
Just now, Orbit said:

Нацистката управа на Украина избра пътя на изтребване на собствено население и геноцид. Русия търпеше това доста години, има мнение че прекалено дълго. В момента ситуацият щеше да е същата , дори и да не бяха нахлули руснаците на територията на Украина. Само че Путин реши за превантивен ход за да минимизира собстените загуби.

Пак да кажа, не приемай буквално руската пропаганда. Естествемо, че в Русия ще се опитват
всячески да оправдят агресията и войната.

Само че си отвори си очите и виж какво става на практика: Путин напада суверенна държава
... под претекста, че там убиват руснаци.

• Харесва ми! 1
  • Потребител
Публикува
Преди 1 минута, Garabadouble said:

Доре, ама за подобно твърдение с обратен знак в Русия ще лежиш до 15 години.

А в Украина щеше да лежиш някъде където никой не знае, за доста по дълго от 15 години...

• Харесва ми! 1
  • Потребител
Публикува
Преди 5 минути, Garabadouble said:

Мисля че е време да проведем специална операция в Сърбия и Македония.Трябва да освободим нашите братя.Все пак сме един народ.

Сакън , даже не си го помисляй. Да закачаме специалната любима - Сърбия и извънбрачното им отроче - Македония - ,, братушките,, ще ни денацифицират и дератизират за отрицателно преди да сме разбрали откъде ни идва.

• Благодаря! 1
  • ХаХа 2
  • Потребител
Публикува
Преди 1 минута, gmladenov said:

Пак да кажа, не приемай буквално руската пропаганда. Естествемо, че в Русия ще се опитват
всячески да оправдят агресията и войната.

Само че си отвори си очите и виж какво става на практика: Путин напада суверенна държава
... под претекста, че там убиват руснаци.

На практика ? 

А банките в България не те ли убиват? А твоята глупост (която е присъща на всички ни) не те  ли убива ? 

С такива похвати на някой друг...

• ХаХа 1
  • Upvote 1
  • Потребител
Публикува
Преди 1 минута, Orbit said:

От хора.

От хора,които са против държавата си и искат присъединяване към РФ?

• ХаХа 1
  • Потребител
Публикува
Преди 16 минути, scaner said:

Е за тебе всички руси мацки са една и съща. То и аз съм лош физиономист, но има стоп-кадри, загледай се, повтори - разликата е видима.

ъде го чукаш къде се пука?!

Нейсе запуши я!

• Потребител
Публикува

Тука някой говори за "Капитализъм" и "фашизъм", а това  са несъвместими неща. Само вторите не правят разлика. Америка на развития капитализъм е само спомен. Посегателството върху собствеността, затварянето на медии, неистова пропаганда и т.н. е дежавю от най-мрачните години на Европа.

• Потребител
Публикува
Just now, Tomata said:

Тука някой говори за "Капитализъм" и "фашизъм", а това  са несъвместими неща. Само вторите не правят разлика. Америка на развития капитализъм е само спомен. Посегателството върху собствеността, затварянето на медии, неистова пропаганда и т.н. е дежавю от най-мрачните години на Европа.

Пусни си руска телевизия.Там са най-безпристрастни.

• Харесва ми! 1
  • Благодаря! 1
  • ХаХа 2
  • Потребител
Публикува
Преди 21 минути, tantin said:

Не мисля че е същата мацка. Онази другата - блогерката и фотомоделка имаше информация че е родила вчера..  Горката жена едва ли е в по-добро положение от тази с малкото дете.  А дори и да е същата, (което ме съмнява, ) може да е имала вече друго дете.   Информацията за "фейк" се оказа че е руска пропаганда.   Положението е Мариопол е катастрофално. 

във въпросният клип показват как танк стреля, той стреля в дом който е на една пряка от блока в който съм живял. А мацката ми е на едно лице, и дано да греша да не е фейк. Или е по-доре да е фейк и да не е пострадала...

• Харесва ми! 1
  • Потребител
Публикува (edited)

Един въпрос ме тревожи меко казано ... след като РФ ни е обявила за враг ... не следва ли да поставим поне под особен режим всички руски поданици на територията на България ... евентуално изгонването им и конфискация на имотите придобити с незнайно какви пари ...?

Тук става въпрос за тия дето са петата колона на путин в България, иначе току виж фюрерът на руския райх признал независимостта на Бургаска и Варненска област и после сценария го знаем.

Редактирано от vanevski
  • Потребител
Публикува
Преди 24 минути, Garabadouble said:

Последен шанс да избягате в майка Россия! Скоро желязната завеса ще ви заклещи  завинаги в  гнилия запад.

Преди 22 минути, Garabadouble said:

За първото заслужаваш  ........ каквото ти реши фантазията.

Много ни е малка проводачката на такива операции ...

• Потребител
Публикува
Преди 20 минути, scaner said:

Капитане, промии си очите и се вгледай по-внимателни. Съвсем различна мацка е тази. Ти май подценяваш украинците - мислиш ли, че толкова фейкове ще заснемат с някакъв ограничен актьорски състав? :):)

Тук трябва да подкрепя уважаемия scaner. Въпросът с бременната мацка беше разгледан вчера не другаде, а в Съвета за сигурност към ООН, който имах удоволствието да гледам лайв. Общо взето за мен няма съмнение, че мацката е била бременна и е родила.

Проблемът е съвсем друг, а именно: родилният дом е легитимна цел, ако в него са разположени огневи точки. Ако ще десет бременни мацки да загинат, вина за тях носят въпросните защитници. А по практиките на Азов да разполагат огневите точки баш в такива места няма никакво съмнение. Доказани са, включително и чрез обективен контрол.

Да не говорим за принципния статут на цивилните граждани в днешна Украйна, който е под голям въпрос след закона на Зеленски и масовото раздаване на оръжие. ДНР вече публикува официално становище - след тези действия цивилните вече не са под защита на Женевската конвенция. Русия още не се е произнесла официално, доколкото знам.

• Харесва ми! 3
  • ХаХа 1
  • Глобален Модератор
Публикува
Преди 5 минути, Кухулин said:

Проблемът е съвсем друг, а именно: родилният дом е легитимна цел, ако в него са разположени огневи точки. Ако ще десет бременни мацки да загинат, вина за тях носят въпросните защитници. А по практиките на Азов да разполагат огневите точки баш в такива места няма никакво съмнение. Доказани са, включително и чрез обективен контрол.

Ами хайде сега, да се върнем на доказателствата, че в родилният дом е била разположена бойна част. Е? Щото приемайки това твърдение, да, всички следствия от него ще са легитимни. Но ако самото то е измислица, какво правим?

• Харесва ми! 3
  • Потребител
Публикува
Преди 2 минути, scaner said:

Ами хайде сега, да се върнем на доказателствата, че в родилният дом е била разположена бойна част. Е? Щото приемайки това твърдение, да, всички следствия от него ще са легитимни. Но ако самото то е измислица, какво правим?

Доказателствата ще се разглеждат след войната. Евентуално. Тук и сега се разсъждава на друг принцип. 

Зеленский лишил гражданское население Украины «иммунитета», предоставленного IV Женевской конвенцией – Дарья Морозова

https://t.me/aupch_dnr/2775

• Глобален Модератор
Публикува
Преди 1 минута, Кухулин said:

Доказателствата ще се разглеждат след войната. Евентуално.

Въпросът е сега има ли доказателства за обвинителните твърдения, или всичко е някаква пропагандна измислица? После разговорът ще е друг.

• Харесва ми! 2
Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!