Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Потребител
Публикува
Преди 8 минути, bulgaroid said:

Тоя ще си докара гражданска война в Белорусия. 

Крайно невероятно с всички тия руски войски наоколо. По-скоро Русия ще колабира, отколкото Бацько :) 

• Харесва ми! 1
  • Мнения 5,4k
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

Posted Images

• Потребител
Публикува
Преди 1 минута, bulgaroid said:

Виж какво значи мародер, не ми говори глупости

Какви глупости бе приятел! Най-големите глупости ги говориш ти.. как би оцелял в бомбардиран град където няма електричество, няма пари, няма вода, няма магазини да работят? Какво ще ядеш, какво ще пиеш? Нали все пак нещо трябва да сложиш в устата си, a ако имаш и деца?

Значи ще трябва да обикаляш опустошения град и да търсиш нещо за да нахраниш децата ти...

Да , ама бдителната бабичка те видяла и решила че си "мародер"...

Всеки един в бомбардирания град може да се окаже че е мародер. Щото като свършат припасите те чака гладна или жадна смърт.

• Харесва ми! 3
  • Потребител
Публикува

Появились ролики и снимки входящего в порт Севастополя головного патрульного корабля проекта 22160 «Василий Быков» тот самы которого якобы ВСУ потопили у Одесы...

• ХаХа 3
  • Потребител
Публикува (edited)

https://www.facebook.com/100064359595429/posts/334616832026967/

Сводка от Донецк и Луганск.Свален су-34 

https://www.facebook.com/100006442660293/posts/3169020996655958/

Николаево 

https://www.facebook.com/groups/UkrZharty/permalink/1380038489161186/

Редактирано от Сармат
  • ХаХа 1
  • Потребител
Публикува

• Потребител
Публикува

Зеленски расте като геополитик. Вече разсъждава глобално.

"Я готов к переговорам с ним. Я был готов в течение последних двух лет. И я думаю, что без переговоров мы не сможем положить конец этой войне. Я думаю, что мы должны использовать любой формат, любой шанс, чтобы иметь возможность переговоров, возможность поговорить с Путиным. Но если эти попытки не увенчаются успехом, это будет означать, что это третья мировая война", - заявил Зеленский.

https://interfax.com.ua/news/general/816149.html

• Харесва ми! 3
  • Потребител
Публикува
Преди 46 минути, Кухулин said:

Рамзан се кефи на някакви трофейни джипки. Щял да ги пуска серийно. Балшой джихад било :D 

То стана мода и в Уикито да се драска. След Игорчо с Тора, сега и Кадирката :D 

Операторы

https://ru.wikipedia.org/wiki/Новатор_(бронемашина)#Операторы

• Upvote 1
  • Глобален Модератор
Публикува
Преди 28 минути, tantin said:

https://t.me/mig41/15162

Украинска теле-водеща отправя заплахи за жените на руските летци. Заплаха за преследване, отмъщения.  Щели да преследват руснаците по курортите на Турция и подобно.

Това не бива да ни учудва. Украйна де-факто въведе цензура, забрани опозиционни политически партии, налага ограничения за публикуване информация за фронта и войната. Отделно украинците приеха някакви много строги закони за сътрудничество с руските окупатори.  Мисля че 15- 25 години затвор за колаборация.  Но това само на книга.  На практика украинците директно раздават смъртни присъди и ги изпълняват без съд и присъда за всеки заподозрян че сътрудничи на окупатора. По силата на тоя закон всички донбасци , луганци и кримчани би трябвало да са вече с поне 1 смъртна присъда.. Тежка участ за голяма част от украинския народ. 

Супер .Ще има женски бой.

• Харесва ми! 2
  • ХаХа 1
  • Потребител
Публикува
Преди 4 минути, Кухулин said:

То стана мода и в Уикито да се драска. След Игорчо с Тора, сега и Кадирката :D 

Операторы

https://ru.wikipedia.org/wiki/Новатор_(бронемашина)#Операторы

Тука любимия ви незнайно защо Кадиров краде интелектулна собственост , много преди него се разписа украински фермер , който с трактора забърса не помня точно какво асфабадительно возило.

п.с. каква е тая дебилна радост по Кадиров не мога да разбера - дъщеря му пеела песен , той направил не знам какво си - пълни тъпотии.

• Харесва ми! 2
  • ХаХа 1
  • Потребител
Публикува

За повече от 70 години съветска и 30 години постсъветска власт бе създадена лицемерна нация с няколко отвратителни черти на характера – грубост, арогантност и високомерие, отвращение към всичко неразбираемо, нетърпимост към чуждия език и чуждата култура, самохвалство с несъществуващи победи и постижения, желание за разрешаване на конфликти само със сила, отричане на компромиса, желание да заграби чуждото и да го обяви за „исконно” свое. Разбира се, тази нация има език и той се състои от псувни и от жаргонни изрази. И територия има – „руски свят”, макар да не става дума само за руснаци.

images.jpg.d92c7e204d8527ee398c3453dc1964b9.jpg

• Харесва ми! 3
  • ХаХа 1
  • Потребител
Публикува
Преди 6 минути, ДеДо Либен said:

много преди него се разписа украински фермер , който с трактора забърса не помня точно какво асфабадительно возило.

Мнее, тоя с трактора беше друг. Разписа се Игор, дето намери Тора в гората, докато се разхождаше :D 

Преди 10 минути, ДеДо Либен said:

каква е тая дебилна радост по Кадиров не мога да разбера

А нужно ли е?

Мариупол.

• Потребител
Публикува
Преди 20 минути, vanevski said:

За повече от 70 години съветска и 30 години постсъветска власт бе създадена лицемерна нация с няколко отвратителни черти на характера – грубост, арогантност и високомерие, отвращение към всичко неразбираемо, нетърпимост към чуждия език и чуждата култура, самохвалство с несъществуващи победи и постижения, желание за разрешаване на конфликти само със сила, отричане на компромиса, желание да заграби чуждото и да го обяви за „исконно” свое. Разбира се, тази нация има език и той се състои от псувни и от жаргонни изрази. И територия има – „руски свят”, макар да не става дума само за руснаци.

images.jpg.d92c7e204d8527ee398c3453dc1964b9.jpg

Аз си мислех че говориш за Украинската Нация, щото и тя е продукт на съветското мислене. И дори частта с псувни и обиди се отнася в по-голяма степен за тях 

• Харесва ми! 1
  • ХаХа 1
  • Потребител
Публикува (edited)
Преди 29 минути, ДеДо Либен said:

много преди него се разписа украински фермер

Има поне 50 клипа дето влачат руска техника само да ти се гледа:ag:

https://twitter.com/search?q=Ukrainian farmer &src=typed_query

Редактирано от bulgaroid
  • ХаХа 1
  • Потребител
Публикува (edited)
Преди 52 минути, tantin said:

Аз си мислех че говориш за Украинската Нация, щото и тя е продукт на съветското мислене. И дори частта с псувни и обиди се отнася в по-голяма степен за тях 

За основатели на Киев и първи вождове на племето поляни летописната легенда смята братята Кий, Щек и Хорив. Някои източници отнасят тяхната дейност към 9 век, обаче според археологическите данни Киев е по-стар.

Първите сведения за държава на славяни по днепровска (вероятно киевска) локализация в западноевропейски и арабски източници се отнасят към началото и първата третина на 9 век. От това време става известен и етнонимът „Русь“.

1. Държавата, наричаща се сама Московия, едва цар Петър I през 18 век (1721 г.) преименува в Русия.

2. Племето Мокши е нарекло своята река Москва, което, в превод от мокшински език, означава „мръсна вода”. Нито един друг език на света не може да преведе думата „москва”. Горе долу такава е ситуацията и с думата „кремль”. Тя е от татарски произход и означава укрепено възвишение.

З. Средновековните картографи са определяли границите на Европа като са включвали и днешните граници на Украйна. На изток от нея, това, което се простира го отнасят към територията на Азия.

4. До 1700 г. Московията (бъдещата Русия) плаща данък на Кримския хан, неин Суверен и Господар, правоприемник на Златната орда. Самите руснаци разказват как царят на московитите, когато е посрещал посланика на Крим, му е предоставял коня си, а сам е вървял пеша.

5. През 1610 г. в Московията приключва владеенето на династията на Ченгизидите и трона заема Алексей Кошку от финския род Кобили. Смутена от фамилията му Църквата му дава фамилия Романов, за да изглежда, че някой от Рим е дошъл да управлява Московията.

6. След окупацията на Великото Литовско Княжество през 1795 г. Екатерина II издава указ, с който нарежда угро-финското племе обитаващо Московията да се нарича - великоруси, а 

украинците – истинските руси, да бъдат наричани малоруси

7. Никой и никога не е виждал в оригинал договорът за съединяване между Московията и Украина, за който се твърди, че е подписан от Богдан Хмелницки и цар Алексей Романов.

https://www.videoclip.bg/watch/1483238_valeriya-novodvorskayaza-opulchencite-v-donbas

Редактирано от vanevski
  • Харесва ми! 1
  • ХаХа 1
  • Потребител
Публикува
Преди 2 часа, Amazonski said:

Още един специалист по мечтите на американците. Не знам за твоята вселена, но в реалната, американците си мечтаят да не чуват нищо за и от Русия. Нищичко. Щото нищо хубаво не идва от там, а те са прагматични хора и гледат вратата на кенефа да е затворена. 

Поне на Байдън ги знаем. За война в източна Европа. И го заяви още с Югославия. А на Америка с неговото издигане.

За това още като го избраха, писахме и тук във форумът, какво ще последва.

И не съм специалист по това, а имам рамене и глава и все още правя точни анализи, не само в тази област, както знаете всички.

Помня и как се радваха на подпийналия соц лидер и на изтеглянето на кубинското присъствие и на събарянето на стената, когато подпийналият дори избута диригента и дирижираше музиката.

Поне имам безпристрастна и независима гледна точка. Поради което ту се настъпва едната (зависима) страна, ту другата и знам, че няма да събирам овации.

Но както колегата посочи, самата истина е, че на война, на избори и на лов (риболов), се лъже най-много.

Но за първи път в тази война видях как Путин от неговото студио, с неговият тембър и руски език каза, че войната е свършила. И устните му се отваряха по всяка една дума. Такъв монтаж не бях виждал. 

Тогава обяви присъдата за фейковете.

То не бяха снимки от Бейрут, Сирия, дори от Югославия обявени за в Украйна. Драматичен театър, който щеше да е хубав екшън, ако не беше брутално потъпкване на човешкото достойнство, права и право на живот и от 3 те страни.

• Харесва ми! 2
  • ХаХа 1
  • Потребител
Публикува

В Днепропетровск ги разбират нещата :D 

"Официально. Решение принято. Все кадыровцы, убитые на территории Днепропетровской области, будут зашиты и похоронены в свиных шкурах. Спасибо, мясокомбинатам города. Посмотрим, как их примут там на "небе". Твари"

https://www.unian.net/war/zashyut-i-pohoronyat-v-svinyh-shkurah-kadyrovcam-prigotovili-syurpriz-na-dnepropetrovshchine-novosti-dnepra-11752132.html

Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!