Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Мнения 14k
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

• scaner

2628

• Пандора

1252

• sir

1237

• resavsky

968

• Потребител
Публикува
Преди 5 минути, tantin said:

Това ми прилича да са байрактари, изпратени за помощ на Азов.  От въздуха следят и разстрелват живата сила на ДНР. А тези на земята не могат да се усетят че ги следят от безпилотника.   В същото време командния център следи терена и казва на азовците къде ги дебнат засади.   Вижда се координацията с центровете на нато.

DJI-чета са. Байрактари над мариупол ще са свалени, пренаситено е с ПВО

• Потребител
Публикува (edited)
On 15.04.2022 г. at 20:53, nik1 said:

Откъде следва това заключение? България  е във война с ДНР, или ДНР - с България? 

Пак казвате на бялото черно!
Жените ясно казаха че мъжете им казват че до тях винаги има въоръжени хора..

Имам си логична теза и си я защитавам , ти се опитваш да я обориш като  твърдиш изсмукани и  неверни  неща 

"неприятелска държава от гледна точка на ДНР"

"роднините на моряците в който са в  постоянна свръзка, опровергават"

Ужас заложниците са живи и здрави и в България без никви оплаквания, Странни са тия заложници или Стокхолмския ги тресе:

Редактирано от Absurde
  • Потребител
Публикува
Преди 4 минути, resavsky said:

Изключително грозен и нелеп ПР ход.

По телеграм каналите имаше виде с извлечено аудио от това видео. Твърдяха че това е от 10ти Април когато Москва беше за последно в Севастопол за презарждане 4 дни преди да гръмне. По руските форуми вече му викат Курск 2 заради лъжите и мълчанието...

• Харесва ми! 3
  • Потребител
Публикува (edited)
Преди 1 минута, resavsky said:

Други по смели направо заявяват че управлението на Путин е започнало с " Курск" и ще завърши с " Москва".

Simon Rex Good Luck GIF by Simon Rex / Dirt Nasty

Редактирано от Absurde
  • Харесва ми! 3
  • Потребител
Публикува
Цитирай

Командир российского корабля «Цезарь Куников» погиб в спецоперации на Украине

Командир корабля «Цезарь Куников» Александр Чирва погиб в ходе спецоперации на Украине
Александр Чирва

Александр Чирва. Фото: Telegram-канал РаZVожаев

Командир большого десантного корабля Черноморского флота России «Цезарь Куников» Александр Чирва погиб в ходе спецоперации на Украине. Об этом в понедельник, 18 апреля, сообщил в своем Telegram-канале губернатор Севастополя Михаил Развожаев.

Ранее в апреле стало известно о гибели на Украине заместителя командующего восьмой армии генерал-майора Владимира Фролова. Военного похоронили в Санкт-Петербурге.

Това започва да ми прилича на координирана акция на НАТО за обезглавяване на руското военно командване. 

• ХаХа 2
  • Потребители
Публикува
Преди 34 минути, Absurde said:

Ужас заложниците са живи и здрави и в България без никви оплаквания, Странни са тия заложници или Стокхолмския ги тресе:

:) Изобщо  не вярвам в благородните и алтруистични жестове, действия и намерения на Митрофанова към българското управление и България. Смятам, че  е направена някаква сделка на високо ниво.

• Харесва ми! 3
  • ХаХа 1
  • Глобален Модератор
Публикува
Преди 19 минути, tantin said:

Това започва да ми прилича на координирана акция на НАТО за обезглавяване на руското военно командване. 

Е хайде сега НАТО....На украинците не позволяват някой и друг генерал да убият...

• Харесва ми! 2
  • Потребител
Публикува (edited)
Преди 1 час, scaner said:

Пробяга ми едно проруско пропагандистско предаване, от 14.04.2022 по руския Първи канал "Время покажет". Сред целия буламач там прави впечатление изказването на Захар Прилепин (писател, участвал като доброволец в Донбас):

"Прежней жизни никогда уже не будет.
Страна ещё не осознала до конца в какой новый мир мы вступаем. Какие жертвы нам предстоит еще принести ради этого нового мира.
Надо всей стране, всему народу, надо понять, что уже в прошлой мирной жизни : беговые дорожки, доставки из магазинов, каршеринг и отдых в парках, кто-то потеряет работу, кто-то потеряет бизнес, кто-то потеряет жизнь своих родных.
Надо всем осознать, что впереди мобилизация и глобальная война на выживание, на уничтожение всех наших врагов.

Наша национальная идеология - война. И единственная задача наша, нашей власти, это объяснить и довести всему российскому народу этот героический образ нашего будущего. Нашего будущего - где мы не выбираем творожок в магазине «Вкусвил», когда наши солдаты погибают в стоптанных берцах, а все надеваем эти самые берцы".

Тези призиви за тотална война много приличат на призивът на Гьобелс за такава, след Сталинградската битка, когато става ясно че Германия губи войната. Ситуацията май е съвсем същата...

Търчете комунизма ви чака зад хоризонта...

-----

Днес Кадиров обяви, че е започнало настъплението в Донбас. Сумарно за целия ден руснаците са взели едно градче - Кремина, и са загубили едно село край Изюм...

Редактирано от новорегистриран2
  • Харесва ми! 2
  • ХаХа 1
  • Глобален Модератор
Публикува

В момента Арестович разказва новините от деня, говори за настъплението на руснаците, на канала на Фейгин:

• Харесва ми! 1
  • Администратор
Публикува

Генералният щаб на украинската армия съобщи, че руската офанзива в Източна Украйна е започнала. 

Руските сили засилиха настъпателни и щурмови операции в няколко направления в Източна Украйна.

Силите на Москва продължават да формират допълнителни военни части в Крим и в граничната Ростовска област. Има съобщения и за набиране на войници в Приднестровието.

https://t.me/drmjournal/2123

• Харесва ми! 1
  • Администратор
Публикува

При руски обстрел в Източна Донецка област бяха убити четирима души, съобщи областният управител Павло Кириленко.

Русия засили атаките срещу няколко украински града, но концентрира усилията си върху осигуряването на пълен контрол над Донбаския регион.

https://t.me/drmjournal/2125

Кадри, показващи по-ясно днешният руски обстрел върху Лвов с “Калибър”: 

• Администратор
Публикува

Според информацията, идваща от терен, битката за Донбас започна преди час с обстрели върху украински позиции по цялата фронтова линия в Източна Украйна.

------------------------

• Потребител
Публикува
Преди 24 минути, Р. Теодосиев said:

Според информацията, идваща от терен, битката за Донбас започна преди час с обстрели върху украински позиции по цялата фронтова линия в Източна Украйна.

------------------------

https://www.facebook.com/100002003280271/posts/5069162589827134/

https://www.facebook.com/100002003280271/posts/5069166836493376/

Миколаев

https://www.facebook.com/100800602573945/posts/120265983960740/

• Потребител
Публикува (edited)

Mariupol Road Of Death "Ilicha" (EXTREMELY GRAPHIC 18+)

Редактирано от tantin
  • Потребител
Публикува

• Потребител
Публикува (edited)

https://www.facebook.com/groups/3023528687863009/permalink/3198930990322777/

Украйна 

https://fb.watch/ctG0GKfWoR/

Донбас

Редактирано от Сармат
  • Харесва ми! 2
  • Потребител
Публикува
Преди 6 часа, tantin said:

Их многа...

Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!