Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Потребител
Публикува (edited)
Преди 2 минути, gmladenov said:

Малък неприятен сополонко, дай си първо ЕГН-то и тогава ще продължим.

70 набор съм и съм служил в Сливница, в мотострелковия батальон, мерач на ПКМ 😉

Редактирано от Veritas Sit Amet
  • Мнения 14k
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

• scaner

2628

• Пандора

1252

• sir

1237

• resavsky

968

• Потребител
Публикува
Преди 1 минута, Veritas Sit Amet said:

70 набор съм ...

Човек на твоята възраст би трябвало повече да ги разбираш нещата. 🙄

• Глобален Модератор
Публикува (edited)
Преди 4 минути, Veritas Sit Amet said:

70 набор съм и съм служил в Сливнинца, в мотострелковия батальон, мерач на ПКМ

Детенце, ние сме служили когато си бил едва блясък в очите на твоите родители, така че се успокой и се учи от батковците. Твоята възхита от руснята сме я преживяли отдавна, и сме помъдряли, за да ги псуваме сега. А ти си още зелен в главата и има още много да учиш от живота.

Редактирано от scaner
  • Харесва ми! 4
  • Потребител
Публикува (edited)
Преди 57 минути, gmladenov said:

Човек на твоята възраст би трябвало повече да ги разбираш нещата. 🙄

Аз нещата ги разбирам добре, щото съм лежал бая по окопите, бил съм всяка седмица на стрелби , по 1 месец на  общовойскови учения и може да се каже че съм изстрелял един вагон патрони. Но да позираш за модното списание Vogue, когато войниците ти ръфат мухлясал хляб в окопите е гавра с тях!!!

• Потребител
Публикува
Преди 10 минути, scaner said:

Детенце, ние сме служили когато си бил едва блясък в очите на твоите родители, така че се успокой и се учи от батковците. Твоята възхита от руснята сме я преживяли отдавна, и сме помъдряли, за да ги псуваме сега. А ти си още зелен в главата и има още много да учиш от живота.

Ти не се бутай при мъжете бе,  мек😍

• Потребител
Публикува
Just now, Veritas Sit Amet said:

Но да позираш за модното списание Vouge, когато войниците ти ръфат мухлясал хляб по окопите е гавра с тях!!!

За никаква гавра не става дума. Просто поредната пиар-акция. Дали е в модно списание или в политическо, няма значение.

• Потребител
Публикува (edited)
Преди 34 минути, gmladenov said:

За никаква гавра не става дума. Просто поредната пиар-акция. Дали е в модно списание или в политическо, няма значение.

Евалааа, утре да им пратят снимките от Vogue по окопите, барем им вдигнат бойния дух 😉

П.П. не ми спомена нищо за артелерийската си служба, какъв си бил, на какъв разчет , оръжие   и т.н.

Почваш да ми клониш към писар!

• Глобален Модератор
Публикува
Преди 3 минути, Veritas Sit Amet said:

Но да позираш за модното списание Vouge, когато войниците ти ръфат мухлясал хляб по окопите е гавра с тях!!!

Ей за това такива като тебе няма да се издигнат до президент, а ще най-много да гният в окопите. Защото не виждат по-далече от носа си, мислят само за десет минути напред.

Ако с една фотосесия успееш да привлечеш повече внимание и симпатии към Украйна, това струва хиляди пъти повече отколкото да раздадеш пет вагона марули на фронта. Това променя нагласата на другите правителства и народи. Хората от Литва и Полша сами събраха пари за Байрактар-дронове за Украина, всякакъв пиар и фотосесията само биха допринесли за разширяване на това внимание и помощ към Украйна.

Така че марш там в ъгъла, да осмислиш текущата реалност. Държавническото мислене не е за тебе, не се и опитвай.

• Харесва ми! 2
  • ХаХа 1
  • Глобален Модератор
Публикува
Преди 3 минути, Veritas Sit Amet said:

Не ме цитирай, казах ти с меки не разговарям

Нещо си се объркал с мярката за твърдост. Но само това да беше...

Така е, гроздето е кисело :D Като нямаш какво да кажеш по същество, само ще се оправдаваш. Точно както и руската пропаганда - не може да каже нещо свястно  за джуджи, за това гледа да окаля опонентите му. Познато е до болка такова поведение, така че и ти няма никой да учудиш като го възпроизвеждаш.

• Харесва ми! 2
  • Потребител
Публикува (edited)
Преди 32 минути, scaner said:

Ако с една фотосесия успееш да привлечеш повече внимание и симпатии към Украйна, това струва хиляди пъти повече отколкото да раздадеш пет вагона марули на фронта. Това променя нагласата на другите правителства и народи. Хората от Литва и Полша сами събраха пари за Байрактар-дронове за Украина, всякакъв пиар и фотосесията само биха допринесли за разширяване на това внимание и помощ към Украйна.

.

Тази фотосесия вече предивика негативен отзив от членове на щатския конгрес, ще ти цитирам:

Лорън Бобърт написа възмутителен пост в своя Туитър „Докато САЩ изпращат 60 милиарда долара на Киев, украинският президент Володимир Зеленски прави фотосесия за списание Vogue. Тези хора ни мислят за банда глупаци.“  

Твойта дълбока мисъл е от едни други дълбини 🤣

Казах ти , много дребна риба си !

• Потребител
Публикува (edited)

Ето я статията във Воуг, както и някои от снимките. Снимките в същност са много хубави:
https://www.vogue.com/article/portrait-of-bravery-ukraines-first-lady-olena-zelenska

Руските тролове ще оплюят Зеленски при всяка възможност, така че какво да ги слушаме. 😎

1.thumb.jpg.8b96d512adcc5599e64f7268f0ac14aa.jpg

2.thumb.jpg.7f113206962d97489b3e07464e2e9ad9.jpg

Редактирано от gmladenov
  • Харесва ми! 2
  • ХаХа 1
  • Глобален Модератор
Публикува
Преди 13 минути, Veritas Sit Amet said:

Тази фотосесия вече предивика негативен отзив от членове на щатския конгрес, ще ти цитирам:

Лорън Бобърт написа възмутителен пост в своя Туитър „Докато САЩ изпращат 60 милиарда долара на Киев, украинският президент Володимир Зеленски прави фотосесия за списание Vogue. Тези хора ни мислят за банда глупаци.“  

Твойта дълбока мисъл е от едни други дълбини 🤣

Казах ти , много дребна риба си !

Може, тъпи консерватори има навсякъде, за щастие те са малцинств :)

Важното е, че руската пропаганда газ пикае, което е верният признак за нарастващата и импотентност. А ти си я яхнал. Защо? Подобно при подобно отива?

• Харесва ми! 1
  • Потребител
Публикува (edited)
Преди 20 минути, gmladenov said:

Ето я статията във Воуг, както и някои от снимките. Снимките в същност са многи хубави:
https://www.vogue.com/article/portrait-of-bravery-ukraines-first-lady-olena-zelenska

Руските тролове ще оплюят Зеленкси при всяка възможност, така че какво да ги слушаме. 😎

1.thumb.jpg.8b96d512adcc5599e64f7268f0ac14aa.jpg

2.thumb.jpg.7f113206962d97489b3e07464e2e9ad9.jpg

Писарю-артилерист , по твойта логика и в американския конгрес са тролове!

Цитирам, ако си пропуснал :

Лорън Бобърт от щатския конгрес написа възмутителен пост в своя Туитър „Докато САЩ изпращат 60 милиарда долара на Киев, украинският президент Володимир Зеленски прави фотосесия за списание Vogue. Тези хора ни мислят за банда глупаци.“

• Потребител
Публикува
Преди 9 минути, scaner said:

Може, тъпи консерватори има навсякъде, за щастие те са малцинств :)

Важното е, че руската пропаганда газ пикае, което е верният признак за нарастващата и импотентност. А ти си я яхнал. Защо? Подобно при подобно отива?

Защото е неморално! Колко пъти да ти го набия в празната картуна?

Утре Зеленски, да се разпищоли и за Playboy най добре🤣

• Потребител
Публикува

Докато САЩ изпращат 60 милиарда долара на Киев  ...

Докато руските войски гинат като хлебарки на фронта, руският фараон Путин тъне в разкош
в Кремъл и преяжда с черен хайвер. Смърт на този лицемер!

• Харесва ми! 1
  • Глобален Модератор
Публикува

Защото е неморално! Колко пъти да ти го набия в празната картуна?

Абе не ми говори за морал, като не ти е ясно какво е това. Бягай да обяснявш на руснята какво е морал, да те видим тогава :)

Как не ви е срам да използвате тая дума, а? Ма то и срам нямате, да беше само моралът...

• Харесва ми! 1
  • Потребител
Публикува
Преди 1 час, Veritas Sit Amet said:

Явно Hustler ти е опорната  точка  в живота, колко жалко!!!

По подбре от г.за на Капутин. Руски чирак. 😂🤣😂

• Потребител
Публикува (edited)
Преди 5 минути, Skubi said:

По подбре от г.за на Капутин. Руски чирак. 😂🤣😂

Ще се повторя че, не симпатизирам нито на руснаците нито на украинците!

Капиш бе, ибрик👎

Пояснявам:

Ибрик е чайник с дълъг чучур или лейка; с ибрика навремето правоверните са си поливали на задника да го мият след изхождане; имало е служители по кенефите дето това поливане им е било работа - ибрикчиите.

• Глобален Модератор
Публикува

Аха, не симпатизираш, ама повтаряш тъпните на руската пропаганда. Значи си толкова дълбокко индоктриниран, че сам не го осъзнаваш. Няма спасение за такива, да знаеш...

• Харесва ми! 1
  • Потребител
Публикува
Преди 1 минута, scaner said:

Аха, не симпатизираш, ама повтаряш тъпните на руската пропаганда. Значи си толкова дълбокко индоктриниран, че сам не го осъзнаваш. Няма спасение за такива, да знаеш...

Спасение има за всички, аз съм вярващ човек😉

• ХаХа 1
  • Потребител
Публикува

Капиш бе, ибрик👎

Нещастник. Виждам крадеш идеи....Не симпатизираш, не сипатизираш....А за чий хуй тролиш тук? Кажи бе. ЗА ПАРИ! Ще е ясно, че си наемник и трябва норма да изпълняваш....

• Харесва ми! 1
  • Потребител
Публикува
Преди 2 часа, Сармат said:

Разкарайте това руско тамагочи веритас от форума.  

1000лв и го махам 🤣

• ХаХа 1
  • Потребител
Публикува (edited)
Преди 5 минути, Skubi said:

Нещастник. Виждам крадеш идеи....Не симпатизираш, не сипатизираш....А за чий хуй тролиш тук? Кажи бе. ЗА ПАРИ! Ще е ясно, че си наемник и трябва норма да изпълняваш....

Помисли малко, ако бях за пари , щях да кисна денонощно като вас тука и да имам хиляди постове, сбъркал си човека!

Имам право да изказвам мнение и възмущение, още повече  когато считам нещо за нередно! Все пак, все още живеем в свободен свят.

• ХаХа 1
  • Потребител
Публикува
Преди 1 час, scaner said:

Детенце викаш на 70ти набор? 🧐

Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!