Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Потребител
Публикува
Преди 1 минута, Absurde said:

Ама разбира се ...

Руски командос държи череп на убит украиниец и рецитира Путин ... но между двамата
няма никаква връзка. 🙄

На това му викат му "отричане" (denial на английски). Ако не искаш да чуеш, няма да чуеш.

• Мнения 14k
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

• scaner

2628

• Пандора

1252

• sir

1237

• resavsky

968

• Глобален Модератор
Публикува
Преди 47 минути, Absurde said:

Я дай линкове от тия официални лица, че ние в Европа са ни блокирали руските медии

На който ръцете растат от правилното място, може да попита чичко Гугъл, дето Европа няма как да го блокира,  примерно за "надо уничтожить два миллиона украинцев" (без кавичките). Вариации много, а информацията само извира. Или Максим Кац, преди три месеца за такива въпроси направи образователно видео ТУК. Има примери, и анализ за слепите които недовиждат.

• Харесва ми! 1
  • Потребител
Публикува
Преди 1 минута, gmladenov said:

Руски командос държи череп на убит украиниец и рецитира Путин ... но между двамата
няма никаква връзка. 🙄

На това му викат му "отричане" (denial на английски). Ако не искаш да чуеш, няма да чуеш.

Украински военни със свастики крещят Смерть Жиди, това какво говори за Зеленски?

• Потребител
Публикува

Украински военни със свастики крещят Смерть Жиди, това какво говори за Зеленски?

Същите тези не рецитират Зеленски. Това е разлика.

Путин казва, че Русия си връща руски земи ... и командосът с черепа повтаря същата мантра.
Това не е съвпадение. Това е официалната пратнийна линия на Кремъл ... която командосът
рецитира наизуст. Чат ли си.

• Потребител
Публикува
Преди 2 минути, scaner said:

На който ръцете растат от правилното място, може да попита чичко Гугъл, дето Европа няма как да го блокира,  примерно за "надо уничтожить два миллиона украинцев" (без кавичките). Вариации много, а информацията само извира. Или Максим Кац, преди три месеца за такива въпроси направи образователно видео ТУК. Има примери, и анализ за слепите които недовиждат.

Това ли: "Два миллиона украинцев должны быть денацифицированы, то есть уничтожены", - депутат Госдумы РФ Журавлев."
Тоя даже не е от управляващата партия. Местния Волен или Копейкин. Пак преекспонират поредния ненормалник.

• ХаХа 1
  • Потребител
Публикува
Just now, gmladenov said:

Същите тези не рецитират Зеленски. Това е разлика.

Путин казва, че Русия си връща руски земи ... и командосът с черепа повтаря същата мантра.
Това не е съвпадение. Това е официалната пратнийна линия на Кремъл ... която командосът
рецитира наизуст. Чат ли си.

Добре де покажи ми каде Путин е казал че трябва да убием 2 милиона украинци.

• ХаХа 1
  • Глобален Модератор
Публикува
Преди 25 минути, Петър_Пейчев said:

това дето го няма са конкретни показания кой го е направил. Аз чух само един свидетел, който каза, че от руски танк с картечница са убили негов съсед, който погребали в градинката пред блока.

Когато човек си зарови главата в пясъка, нищо няма да му помогне... Та и ти така.

Сателитните снимки, дето показаха труповете още преди руснаците да напуснат - трупове убити с изстрели, не със шрапнели. Десетките показания на преки свидетели на убийствата. А ти си спал, и нищо не си бил чул значи... И като не си чул, значи нямало неоспорими доказателства. Абе на кой свят живеете, да ви се чуди човек.

Ей затова тая държава е на такъв хал - щото на такъв матриал трябва да разчита :)

• Харесва ми! 1
Публикува
Преди 18 минути, gmladenov said:

Проблемът е, че всичкото това се случва на украинска територия.

Въпросът не е на чия територия е станало, а кой или кои са убивали. Аз съм слушал покъртителен разказ как иракски войници вадят бебета от кувьозите и бях готов лично да ги убивам, а се оказа, че булката която разказваше тази история пред цял свят е щерката на кувейтския посланник и по онова време е била на 10 хиляди км. от Кувейт. Такива работи. В тази война т.нар. престъпления срещу човечеството не вълнуват никой. Едната страна е ядрена сила и й е през дедовия в какво ще я обвинят, а другата няма смисъл да я обвиняват, защото САЩ е зад нея. Да воюваха Гърция и Турция или Венецуела и Колумбия да се хабим да осъждаме, но тук е само чесане на езици.

• Глобален Модератор
Публикува
Just now, Absurde said:

А кой казва е Путин бил  казал? Айде и ти се научи да четеш с разбиране.

• Потребител
Публикува

Аз не съм казал такова нещо ... но ти дадох линк, където Путин казва, че Русия "си връща" руски земи в Украйна.

• Потребител
Публикува
Преди 1 минута, Петър_Пейчев said:

Въпросът не е на чия територия е станало ...

Точно това е въпросът. Едните са варвари-агресори, а другите са защитници на родината си.
Не можеш да ги приравняваш.

Публикува
Преди 1 минута, scaner said:

Сателитните снимки, дето показаха труповете още преди руснаците да напуснат - трупове убити с изстрели, не със шрапнели.

Тези снимки защо не се появиха веднага за да обвинят Русия, а чакаха дълго време и кой им прави експертиза? Просто няколко трупа си лежат близо месец на улицата, не в градинката до нея и никой не ги мести, при положение, че има стотици погребани. Както казваше царо - малко е несериозна тази работа! Да не говорим, че на снимките не са заснети убийците.

• ХаХа 1
  • Потребител
Публикува
Преди 3 минути, scaner said:

А кой казва е Путин бил  казал? Айде и ти се научи да четеш с разбиране.

Ти каза някви официални руски лица, оказа се обаче че само руски, нищо официално няма в тях, може би вратовръзката...

Аз не съм казал такова нещо ... но ти дадох линк, където Путин казва, че Русия "си връща" руски земи в Украйна.

Е хубаво тоя си верва че си връща некви земи от на баба му времето. Каде крещи за геноциди и т.н., като тоя дебил с черепа?

• Глобален Модератор
Публикува
Преди 4 минути, Absurde said:

Това ли: "Два миллиона украинцев должны быть денацифицированы, то есть уничтожены", - депутат Госдумы РФ Журавлев."
Тоя даже не е от управляващата партия. Местния Волен или Копейкин. Пак преекспонират поредния ненормалник.

Няма значение. Депутат, народен представител. И никой нищо не му направи, ни забележка, ни глоба. За плакат с "нет войне" в затвора вкарват, значи са хепи да се убият 2 милиона украинци, нали?

А сега си поиграй с въпроса и гледай какво още ще излезе.

• Харесва ми! 1
  • Потребител
Публикува
Just now, scaner said:

Няма значение. Депутат, народен представител. И никой нищо не му направи, ни забележка, ни глоба. За плакат с "нет войне" в затвора вкарват, значи са хепи да се убият 2 милиона украинци, нали?

А сега си поиграй с въпроса и гледай какво още ще излезе.

А тия депутати от радата дето крещяха смърт на евреите, москалите и поляците, да ги избием всички и да гръмнем ядрема бомба на червения площат, или тия дето крещяха да се колят руски бебета щото щели да пораснат лоши москали? Гледам яко глоби има. Това че еднита са лайна не означава че и другите не са същите говна ;)

• Харесва ми! 1
  • Потребител
Публикува
Just now, Absurde said:

Каде крещи за геноциди и т.н., като тоя дебил с черепа?

Ти сериозно ли вярваш, че Путин ще се изтъпанчи и официално ще заяви, че ще трепе украинци?
Не, глупчо. Той ще заяви, че Украйна трябва да бъде "денацифицирана". 🙄

• Потребител
Публикува

Ти сериозно ли вярваш, че Путин ще се изтъпанчи и официално ще заяви, че ще трепе украинци?
Не, глупчо. Той ще заяви, че Украйна трябва да бъде "денацифицирана". 🙄

То и американския сенат го твърдеше това преди 2 години, не с толкова думи де, но говореха за нарастващия "проблем" с украинските нео-назита и преплитането им с властта...

• Глобален Модератор
Публикува
Преди 2 минути, Петър_Пейчев said:

Тези снимки защо не се появиха веднага за да обвинят Русия, а чакаха дълго време и кой им прави експертиза? Просто няколко трупа си лежат близо месец на улицата, не в градинката до нея и никой не ги мести, при положение, че има стотици погребани. Както казваше царо - малко е несериозна тази работа! Да не говорим, че на снимките не са заснети убийците.

Очевидно никой не ги мести. Руснак който се впечатлява от товалетна чиния, едва ли ще му направи впечатление някакъв труп на улицата - в мизерията в която е живял, най-вероятно това е ежедневие.

Не задавай тъпи въпроси, а се заеми с четене на материала събран по темата.  Ей на края на ТОВА има списък с референции, поясняващи проблема за разни спали и недочули.

Преди 2 минути, Absurde said:

А тия депутати от радата дето крещяха смърт на евреите, москалите и поляците, да ги избием всички и да гръмнем ядрема бомба на червения площат, или тия дето крещяха да се колят руски бебета щото щели да пораснат лоши москали? Гледам яко глоби има. Това че еднита са лайна не означава че и другите не са същите говна 

Колко такива депутати има? Крайните националисти вкараха само един депутат (от 450), и то жена, тя няма такива изказвания. Ти сега да не ми даваш примери от преди първата световна война?

• Харесва ми! 1
  • Потребител
Публикува
Just now, Absurde said:

То и американския сенат го твърдеше ...

Грешна логика. Американците от много отдавна не са заграбвали чужди тероитории,
а руснаците точно това прявят в момента. Не ги сравнявай.

• Потребител
Публикува
Преди 1 минута, scaner said:

Колко такива депутати има? Крайните националисти вкараха само един депутат (от 450), и то жена, тя няма такива изказвания. Ти сега да не ми даваш примери от преди първата световна война?

Доста повече отколкото в Русия ;)  А ти ми даваш пример ония бивш кремълски ПР и кучелюбец Кац. Ако мирогледати за състояните на Русия и руснаците се основава на клипчетата на Кац, много лошо

• Потребител
Публикува (edited)
Преди 5 минути, gmladenov said:

Грешна логика. Американците от много отдавна не са заграбвали чужди тероитории,
а руснаците точно това прявят в момента. Не ги сравнявай.

Злите езици, ще кажат че това са изсконно руски територии от времената на Екатерина 🤣 Добре малко трол беше това. 
Знаеш че американците имат други методи за упражняване на контрол на определена територия, просто на руснаците са още в 19ти век 😆

Редактирано от Absurde
  • ХаХа 1
  • Потребител
Публикува
Преди 46 минути, новорегистриран3 said:

Шоу ми да видео. 🤔

Видео с момента на изстрелване на ракета или мятане на бомба, разбира се, няма.

Не си чел явно. Ами ето:

Под Энергодаром высадился десант Вооруженных сил Украины (ВСУ). Об этом РИА Новости сообщил глава администрации города Александр Волга.

По его словам, подразделения ВСУ удалось заблокировать в районе дачного поселка. «Сейчас они залегли, поскольку по ним работает авиация», — уточнил он.

Украински десант било имало и по него работела авиация. С нетърпение чакаме кадри от битките с този десант.

• Потребител
Публикува

Знаеш че американците имат други методи за упражняване на контрол на определена територия, просто на руснаците са още в 19ти век 😆

Едните налагат система ("демокрация"?), а другите завладяват и асимилират/русифицират.
Има принципна разлика между двете.

• Потребител
Публикува
Just now, sir said:

Видео с момента на изстрелване на ракета или мятане на бомба, разбира се, няма.

Не си чел явно. Ами ето:

Под Энергодаром высадился десант Вооруженных сил Украины (ВСУ). Об этом РИА Новости сообщил глава администрации города Александр Волга.

По его словам, подразделения ВСУ удалось заблокировать в районе дачного поселка. «Сейчас они залегли, поскольку по ним работает авиация», — уточнил он.

Украински десант било имало и по него работела авиация. С нетърпение чакаме кадри от битките с този десант.

С тоя десант нещата леко намирисват, подобно на украинското БМП тръгнало да завладява Русия на 22-и или 23-и февруари.

Но е факт, че украинците ползват дронове и с такъв повредиха покрива на единия от реакторите. 

Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!