Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

Публикува
Преди 1 минута, Absurde said:

А като обстрелваха Белград и Крим те не са руски територии ли? Логиката е дЖилязо бИтонна

Не са поискали, не е станало. Ако се осъществи истински преврат в Москва, като нищо една бърза и разрушителна война ще сложи край на Западното влияние в украйна.

• ХаХа 1
  • Upvote 1
  • Мнения 14k
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

• scaner

2628

• Пандора

1252

• sir

1237

• resavsky

968

• Потребител
Публикува
Преди 1 минута, laplandeca said:

Не са поискали, не е станало. Ако се осъществи истински преврат в Москва, като нищо една бърза и разрушителна война ще сложи край на Западното влияние в украйна.

Преврат в този мандат на Путин, не чакай. Ако стане пак президент тогава е по-възможен.

• Глобален Модератор
Публикува
Преди 7 минути, Absurde said:

Преврат в този мандат на Путин, не чакай. Ако стане пак президент тогава е по-възможен.

Всички преврати в света са единствено и само военни .Само че като гледам руския генералитет последното нещо за което си мисли е преврат срещу Путин.Една идея е по реалистично да се мисли че той може сам да се оттегли от власт.Но това като че ли беше възможно преди мобилизацията.Сега залога е вдигнат толкова високо че не виждам шанс.

• Харесва ми! 1
  • Потребител
Публикува

По руските форуми постоянно се говори че няма лошо да се използва някое малко ТЯО за подсилване на руската позиция и престиж.

• Благодаря! 1
  • Тъжен 1
Публикува
Преди 46 минути, resavsky said:

Всички преврати в света са единствено и само военни .Само че като гледам руския генералитет последното нещо за което си мисли е преврат срещу Путин.Една идея е по реалистично да се мисли че той може сам да се оттегли от власт.Но това като че ли беше възможно преди мобилизацията.Сега залога е вдигнат толкова високо че не виждам шанс.

Ще се отегли, казах ви , до руската коледа ще обявят новината, дали самият Путин в изявление......... или ще заприлича на демократично предаване на власт........... не е изключен и псевдопуч, нагласен.
Преди това Русия ще обяви Успех на <кампанията> в Украйна, но това няма да е краят, ще се симулира Криза още дълго.

Публикува

Излязоха първите прогнозни резултати за изборите, засега надпреварата не е особено оспорвана в Донбас, в Херсон има интрига, а в Запорожието нещата са на кантар, кажи-речи...

ВЦИОМ: в Донбассе 97% голосующих поддерживают решение о вхождении в состав России

Всероссийский центр изучения общественного мнения (ВЦИОМ) заявил о том, что 97% жителей ЛНР и ДНР, планирующих принять участие в ближайшем референдуме, проголосуют за вхождение республик в состав РФ. Данные опроса опубликованы на сайте центра 23 сентября.

«Абсолютное большинство опрошенных жителей ДНР и ЛНР, готовых принять участие в референдуме, выступают за вхождение республик в состав Российской Федерации на правах субъектов РФ (по 97%)», — отмечается в сообщении.

Кроме того, в сообщении говорится, что 87% жителей Запорожской области, планирующих проголосовать на референдуме, поддерживают решение о вхождении их региона в состав России. В Херсонской области данный показатель выше 89%.

• Харесва ми! 1
  • ХаХа 2
  • Upvote 1
Публикува
Преди 4 минути, kirasirrav said:

По руските форуми постоянно се говори че няма лошо да се използва някое малко ТЯО за подсилване на руската позиция и престиж.

Почти сигурно е , че сте се стигне до Ядрен Ултиматум, въпроса е Кога.
Съвсем сигурно очаквайте до няколко седмици руснаците да обявят  възобновяване на ядрените опити и ще гръмнат маломощна атомна бомба, но може и някой останал експериментал-водородна бомба, просто като едно от Служебните Предупреждения .

• ХаХа 1
Публикува

Ето ги резултатите от напълно безсмислените атаки напоследък, чиято цел е да да покажат на запада, че трябва да праща оръжие и не всичко е загубено. То, че ще трябва оръжие и то много, се вижда!

• Харесва ми! 1
  • ХаХа 2
  • Глобален Модератор
Публикува
Преди 34 минути, laplandeca said:

Почти сигурно е , че сте се стигне до Ядрен Ултиматум, въпроса е Кога.
Съвсем сигурно очаквайте до няколко седмици руснаците да обявят  възобновяване на ядрените опити и ще гръмнат маломощна атомна бомба, но може и някой останал експериментал-водородна бомба, просто като едно от Служебните Предупреждения .

Да бе да Това само ако Западът стои вързан и нищо не прави :)

Аман от мокри сънища...

Публикува
Преди 3 минути, scaner said:

Да бе да Това само ако Западът стои вързан и нищо не прави :)

Аман от мокри сънища...

Какво ще направи Запада, напълно безсилни са, никога няма да рискуват собственната си разплутост и перверзни кожи , предизвиквайки широк конфликт, голяма война. Украйна е жертвана, ядрени удари по нейна територия или на съседите и няма да трогнат САЩ да отговорят с ядрено оръжие по никакъв начин.

• Потребители
Публикува (edited)
Преди 38 минути, laplandeca said:

Какво ще направи Запада, напълно безсилни са, никога няма да рискуват собственната си разплутост и перверзни кожи , предизвиквайки широк конфликт, голяма война. Украйна е жертвана, ядрени удари по нейна територия или на съседите и няма да трогнат САЩ да отговорят с ядрено оръжие по никакъв начин.

Ти май си мислиш че САЩ са глупаци (да, типично за путиноробите, които не се отличават с много гънки на мозъка )

В друга тема,  (в която преди войната за предупреждавах за гнома), написах какво трябваше да се направи. Вече това е действие (според Пионковски) Ако Путин изполва ядрено оръъжие - ще бъде ликдиран (и преди това "садамизиран" и търсен за убиване).. Според Пионковски - той е предупреден, а гнома според мен е човек който си обича "кожата" (вижда се егото му и самолюбието му, вижда се и че обича лукса и хубавите жени) и освен това не мисля че му се живее до края на живота му в бункера..

Редактирано от nik1
  • Харесва ми! 2
  • ХаХа 2
  • Глобален Модератор
Публикува
Преди 32 минути, nik1 said:

Ти май си мислиш че САЩ са глупаци (да, типично за путиноробите, които не се отличават с много гънки на мозъка )

В друга тема,  (в която преди войната за предупреждавах за гнома), написах какво трябваше да се направи. Вече това е действие (според Пионковски) Ако Путин изполва ядрено оръъжие - ще бъде ликдиран (и преди това "садамизиран" и търсен за убиване).. Според Пионковски - той е предупреден, а гнома според мен е човек който си обича "кожата" (вижда се егото му и самолюбието му, вижда се и че обича лукса и хубавите жени) и освен това не мисля че му се живее до края на живота му в бункера..

А може би вече знае че на неговите генерали не може да се вярва за нищо.Включително и за твърдението им че  стратегическите им ядрени оръжия са в състояние да поддържат паритет срещу НАТО.Същите щяха да превземат Киев за пет дни /при лошо стечение на обстоятелствата за седмица/ - Путин няма как да забрави това.И очевадния факт за огромното техонологично изоставане от НАТО.

• Потребител
Публикува (edited)

Точно Пионковски беше писал как е абсолютна заблуда да се смята, че Путин е велик гео стратег. Цялата стратегия на Путин се основава на страха на запада от дрънкането на ЯО-че няма да се жертва за Украйна. И евентуално по-мекия вариант страха от оставане без руските суровини. Толкоз! Не шахматист, а комарджия. Засега залозите на Путин са на пълна загуба.
Но честно казано, със затъването в калта на "операцията" и генерираното обществено недоволство нищо чудно да опре и до ТЯО, за да може да обяви нещо като победа. Путин вече мисли за собственото си оцеляване. Слизането от власт и спокойно съществуване с откраднатите милиарди не е особено сигурно при ситуацията в Русия и въведени порядки на "самоубийства" и "падане от прозореца". Руснаците така са му набрали, че следващият лидер ще трябва да нарочи Путин за изкупителна жертва, която най-добре да не стига до съда. Така, че няма какво да губи и би рискувал всичко, ако ще и това да е собственият му народ и целия свят. Какъв смисъл има да съществува Русия/Светът щом АЗ няма да съществувам. Тук паралелите с Хителр отново се натрапват.

Редактирано от др-бр
  • Харесва ми! 2
  • ХаХа 1
  • Upvote 1
  • Потребител
Публикува
Преди 6 минути, др-бр said:

би рискувал всичко

Путин е страхливец и няма да рискува... В един момент ще се остави на течението...

• ХаХа 2
  • Потребител
Публикува
Преди 1 минута, deaf said:

Путин е страхливец и няма да рискува... В един момент ще се остави на течението...

Да, но Путин ако не спечели войната най-вероятно ще загуби поста. А как си  представяш, че ще остане жив или поне на свобода след това? Така, че ако разсъждава по този начин може и да рискува залагайки точно на тази карта.

• Харесва ми! 1
  • Потребител
Публикува
Just now, др-бр said:

Путин ако не спечели войната

Ще се опита да избяга. В Северна Корея,например. Или ще си направи пластична операция. Или като Осама бин Ладен ще се завре в някоя дупка...

• ХаХа 2
  • Потребител
Публикува
Just now, deaf said:

Ще се опита да избяга. В Северна Корея,например. Или ще си направи пластична операция. Или като Осама бин Ладен ще се завре в някоя дупка...

Тоест ще живее като плъх, след като 20 г е имал всичко!!! И кой ще го приеме? Защо КНДР да го прибира след като вече е никой и пазенето му само може да влоши отношенията й с Русия. Такъв човек не може да избяга. Видя се и, че Осама не можа, при положение, че имаше цяла организация от верни последователи зад гърба си и наистина буквално се беше погребал. Ако Путин бъде принуден да напусне Кремъл той вече ще е никой.Няма ФСБ, Росгвардия и специалната му служба за охрана да му пазят гърба.

• Харесва ми! 4
  • Потребител
Публикува
Преди 1 час, resavsky said:

А може би вече знае че на неговите генерали не може да се вярва за нищо.Включително и за твърдението им че  стратегическите им ядрени оръжия са в състояние да поддържат паритет срещу НАТО.Същите щяха да превземат Киев за пет дни /при лошо стечение на обстоятелствата за седмица/ - Путин няма как да забрави това.И очевадния факт за огромното техонологично изоставане от НАТО.

Когато цялата система им е изградена на страха, и никой не смее да докладва лоши новини на този над него се получава точно това. Нещо като във филма кит.

• Харесва ми! 1
  • Глобален Модератор
Публикува
Преди 39 минути, др-бр said:

Но честно казано, със затъването в калта на "операцията" и генерираното обществено недоволство нищо чудно да опре и до ТЯО, за да може да обяви нещо като победа. Путин вече мисли за собственото си оцеляване. Слизането от власт и спокойно съществуване с откраднатите милиарди не е особено сигурно при ситуацията в Русия и въведени порядки на "самоубийства" и "падане от прозореца". Руснаците така са му набрали, че следващият лидер ще трябва да нарочи Путин за изкупителна жертва, която най-добре да не стига до съда. Така, че няма какво да губи и би рискувал всичко, ако ще и това да е собственият му народ и целия свят. Какъв смисъл има да съществува Русия/Светът щом АЗ няма да съществувам. Тук паралелите с Хителр отново се натрапват.

Така е, но пък ако използва ТЯО, шансовете му да оцелее със сигурност ще се изпарят.

• Харесва ми! 2
  • ХаХа 2
Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!