Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

Публикува
Преди 49 минути, vandu said:

Украинци да. Тези над 50г. имат.

Естествено, как тези над 50 години няма да имат златни зъби, като златни зъби се слагаха обикновено не когато паднат млечните, а когато станеш на 50-60-70 и почнат да падат наред. Сега обаче тези дето по времето на златните зъби са били на по 50-60-70 сега са на по 90-100-110 години и са 48 човека в цяла Украйна, та можем да ги проверим.

• Upvote 1
  • Мнения 14k
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

• scaner

2628

• Пандора

1252

• sir

1237

• resavsky

968

Публикува
Преди 19 минути, Пандора said:

Поскольку повышение Рамзана Ахматовича в воинском звании произошло сразу после беспрецедентного оскорбительного для военных скандала, армейцы восприняли это чуть ли не как личное оскорбление. 

Не говорим за армейци, а за крадци и паразити в униформи, за които всичко освен разстрел е обида за руския народ.

• Харесва ми! 1
  • Потребител
Публикува (edited)
Преди 10 часа, Петър_Пейчев said:

Не говорим за армейци, а за крадци и паразити в униформи, за които всичко освен разстрел е обида за руския народ.

Сега като  оглави Генщаба Кадиров Таврически - всичко ще се оправи.     

sm166конник.gif

Редактирано от Пандора
  • Харесва ми! 3
  • Потребител
Публикува
Преди 10 часа, Capitainofmarine said:

Веднъж нещо правилно да кажеш и ти!

Да, много надъхани руски патриоти чакат и се надяват.

• Глобален Модератор
Публикува
Преди 3 минути, Пандора said:

Да, много надъхани руски патриоти чакат и се надяват

И сега ще си го получат :)

• Харесва ми! 1
  • ХаХа 1
  • Потребител
Публикува (edited)
Преди 10 часа, Петър_Пейчев said:

Вие от сутрин до вечер бийте чела пред църкви, джамии и "Сам дойдох" Кадиров Таврически да не стане президент на Русия, че местата за посрещане на братушки на Орлов мост ще се разиграват на томбола, русофобите ще са от Народното събрание до Сливница, а за русофилите я останат места около Драгоман, я не.

Тик-ток направо ще се взриви ...Ахмат сила. РМЕ

Преди 10 часа, Capitainofmarine said:

се разочаровах страшно от хора които до този момент се представяха за интелектуалци...

взаимно е

Редактирано от Пандора
  • Харесва ми! 2
  • ХаХа 1
  • Глобален Модератор
Публикува
Преди 10 минути, Втори след княза said:

Сводка МО РФ о ходе спецоперации (5 октября 2022 года)

Втори, знаеш ли какво е най-голямото разрушение, което донесе специалната военна операция? Унищожено беше доверието в думите на министерството на отбраната на Русоя...

• Харесва ми! 1
  • Тъжен 1
  • Потребител
Публикува

Полека лека се почва с охлаждане на страстите...

https://www.nytimes.com/2022/10/05/us/politics/ukraine-russia-dugina-assassination.html

НюЙорк Таймс: 

Цитирай

WASHINGTON — United States intelligence agencies believe parts of the Ukrainian government authorized the car bomb attack near Moscow in August that killed Daria Dugina, the daughter of a prominent Russian nationalist, an element of a covert campaign that U.S. officials fear could widen the conflict.

The United States took no part in the attack, either by providing intelligence or other assistance, officials said. American officials also said they were not aware of the operation ahead of time and would have opposed the killing had they been consulted. Afterward, American officials admonished Ukrainian officials over the assassination, they said.

Американците - ни лук яли, ни лук мирисали .. По всичко си личало че терористичния акт с убийството на Дугина на руска територия било одобрено и командвано от някакви си хора в Украйна... Това се казва в американската преса..  Обаче американците не одобрявали..  Значи Зелински и компания са го извършили без заповед и одобрение на задокеанските си спонсори и покровители.  Да видим сега дали ще им отрежат от премиите и бонусите...

• ХаХа 2
  • Неясен 1
  • Потребител
Публикува
Преди 1 час, Пандора said:

Сега като  оглави Генщаба Кадиров Таврически - всичко ще се оправи.     

sm166конник.gif

За чакащите ядрения апокалипсис: достъп до кодовете имат три лица - гнома, министърът на отбраната (Шойгу) и началникът на генщаба (Герасимов). Смяна на който и да било от двамата с послушко от типа на Кадиров или Золотов (шефа на Росгвардия) се явява маркер. 

• Харесва ми! 3
  • Потребител
Публикува
Преди 43 минути, Mirolub said:

Значи Зелински и компания са го извършили без заповед и одобрение на задокеанските си спонсори и покровители.

Ами да. САЩ не искат ескалация на войната и не дават на украинците да тормозят руснаците с
терористични актове. Нали се сещаш какво ще стане ако гръмнат две три бомби в Московското
метро.

В същото време руснаците си бомбардират украински цивилно обекти както им дойде ... но 
русоробите пак са недоволни. 🙄

• Харесва ми! 2
  • Потребител
Публикува
Преди 4 часа, новорегистриран3 said:

Дай малко по-сериозно. Украинците, спрямо нас, са нагли от край време и ни третират все едно сме някакви украински отцепници. 1 към 1 с руските им събратя...

Разликата е във възможностите. Украйна и да се нас**е не може да направи нищо в България, няма ресурса да ни влияе по какъвто и да е смислен начин. Румъния например има многократно повече способности да ни влияе по разни начини, за Турция да не говорим. Украинците дали ни харесват или не изобщо няма каквото и да е значение. Докато виж руснаците от векове влияят на България и народа ни по всевъзможни начини.

• Харесва ми! 1
  • Благодаря! 2
  • Потребител
Публикува

На 5 октомври ръководителят на Луганска област обяви официалното начало на нейното освобождаване от украинските сили. Така в някои населени места бяха монтирани национални знамена. Вечерта на същия ден Гайдай обяви освобождаването на шест населени места в Луганска област. „Мога да кажа, че към днешна дата шест населени места в Луганска област са освободени“, каза началникът на ОВА. Той също така увери, че жителите на окупирания регион очакват завръщането на Украйна. Сред тях има и такива, които живеят в окупацията от 2014 г. Гайдай също така посъветва жителите на окупираните територии на Луганска област да напуснат възможно най-далеч от фронтовата линия или да останат близо до убежища.

https://tsn.ua/ato/zsu-zvilnyayut-luganschinu-2173777.html

• Харесва ми! 1
  • ХаХа 1
  • Потребител
Публикува
Преди 4 часа, Mirolub said:

начи Зелински и компания са го извършили без заповед и одобрение на задокеанските си спонсори и покровители. 

За какво им е на украинците да убиват Дугина?!

• Харесва ми! 4
  • Потребител
Публикува
Преди 1 час, deaf said:

За какво им е на украинците да убиват Дугина?!

Ето отговора:

• Харесва ми! 1
  • ХаХа 3
  • Потребител
Публикува (edited)
Преди 25 минути, deaf said:

Не се знае. Може целта да е бил самия Дугин.

Не знам, но определено им е в стила на украйнците да взривяват хора по подобен начин. И не им е за първи път.

Редактирано от Absurde
  • Потребител
Публикува (edited)

Никакъв отговор. Къде е линкът на оригиналната статия. Кой знае, че не и платена реклама? и тнт. В лъжене руснаците са гениални. Лъжат даже и на сън....😂🤣🤣

Редактирано от Skubi
  • Харесва ми! 3
  • Потребител
Публикува
Преди 2 часа, Skubi said:

Никакъв отговор. Къде е линкът на оригиналната статия. Кой знае, че не и платена реклама? и тнт. В лъжене руснаците са гениални. Лъжат даже и на сън..

https://www.nytimes.com/2022/10/05/us/politics/ukraine-russia-dugina-assassination.html

• Потребител
Публикува
Преди 2 часа, gmladenov said:

Убийството на Дугина не е тероризъм, а поръчково убийсто. Стилът е на руските
тайните служби (и на мафията). Същите дето тровят с Новичок и дето уреждат
"самоубийствата" на високопоставени служители.

Ако украинците наистина бяха терористи, очевадната цел е Московското метро.
Стой та гледай какво е терор тогава.

Разбери се с американците. Последните информации от НюЙорк Таймс ни казват съвсем друго. Или ще кажеш че вече Путин е успял да превземе дори и свободната преса на Америка ?  Не приателю - задухва нов вятър на промяната, но ще задуха там дето не предполагаш.

• ХаХа 1
  • Потребител
Публикува

В резултат на постепенното освобождаване от силите за отбрана на временно окупираните територии, едновременно с напускането на частите на руските окупационни войски се отбелязва напускането на поддръжници на окупационните власти. Така по налична информация е регистрирано движението на три автобуса с привърженици на окупаторите от  Сватово към Новопсков, Луганска област.

Подобна е ситуацията и във временно окупираната територия на Херсонска област, където представители на частни охранителни организации от ТОТ на Автономна република Крим планират да се евакуират обратно на полуострова.

https://t.me/box_of_pandora/23274

• Харесва ми! 2
Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!