Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Потребител
Публикува (edited)
Преди 5 минути, sir said:

Видео с момента на изстрелване на ракета или мятане на бомба, разбира се, няма.

Не си чел явно. Ами ето:

Под Энергодаром высадился десант Вооруженных сил Украины (ВСУ). Об этом РИА Новости сообщил глава администрации города Александр Волга.

По его словам, подразделения ВСУ удалось заблокировать в районе дачного поселка. «Сейчас они залегли, поскольку по ним работает авиация», — уточнил он.

Украински десант било имало и по него работела авиация. С нетърпение чакаме кадри от битките с този десант.

Има някви видеа и снимки с ето тая баржа за която се твърди, че украинците са ползвали за "десента на Енергодар" Ама са из телеграм каналите. И видеа с 2 Ка-52 летейки по устието на реката до Енергодар, без стрелба само твърдения. 

photo_2022-09-01_19-12-31.jpg

Редактирано от Absurde
  • Мнения 14k
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

• scaner

2628

• Пандора

1252

• sir

1237

• resavsky

968

• Потребител
Публикува (edited)
Преди 7 минути, gmladenov said:

Едните налагат система ("демокрация"?), а другите завладяват и асимилират/русифицират.
Има принципна разлика между двете.

Принципно си прав, но и тук мога ти кажа "Като Афганистаn, Ирак и Сърбия ли?" 🤣

Редактирано от Absurde
  • ХаХа 1
  • Потребител
Публикува
Преди 4 минути, новорегистриран3 said:

Но е факт, че украинците ползват дронове и с такъв повредиха покрива на единия от реакторите. 

Шоу ми видео.

• ХаХа 1
  • Глобален Модератор
Публикува
Преди 6 минути, Absurde said:

Доста повече отколкото в Русия ;)  А ти ми даваш пример ония бивш кремълски ПР и кучелюбец Кац. Ако мирогледати за състояните на Русия и руснаците се основава на клипчетата на Кац, много лошо

Аз ти давам един пример който е много показателен - на официално ниво се толелрират призиви за масово унищожение на хора в украйна, и се затварят хора за призиви това да се прекрати. Извади си и ти главата от пясъка, и погледни глобално проблемът. Това е официалната политика.

Колкото до Кац, дадох ти видеото да се поограмотиш и да не буксуваш на сухо. Но като не ти харесва, как да ти помогна? Дал съм ти схема да си потърсиш и други изцепки на руските фашисти в официалната преса. Не е само тоя дърдорко.

• Потребител
Публикува (edited)
Преди 5 минути, sir said:

Шоу ми видео.

аххах хвърли му директно Uno reverse 🤣

Uno Reverse GIF by MOODMAN

Редактирано от Absurde
  • Потребител
Публикува
Преди 1 минута, scaner said:

Аз ти давам един пример който е много показателен - на официално ниво се толелрират призиви за масово унищожение на хора в украйна, и се затварят хора за призиви това да се прекрати. Извади си и ти главата от пясъка, и погледни глобално проблемът. Това е официалната политика.

Колкото до Кац, дадох ти видеото да се поограмотиш и да не буксуваш на сухо. Но като не ти харесва, как да ти помогна? Дал съм ти схема да си потърсиш и други изцепки на руските фашисти в официалната преса. Не е само тоя дърдорко.

Да точно с Кац ще се ограмотявам, човека Халтура. Докато цоцаше парички от Кремъл беше много тих. А ако погледнем глобално, само ти и Младенов си мислите че тая война е за некви идеали и тем подобни глупости. Денацифициране, спасяване на руския мир или независмост на украйна и добруване на украйнците....

• Глобален Модератор
Публикува
Just now, Absurde said:

Да точно с Кац ще се ограмотявам, човека Халтура. Докато цоцаше парички от Кремъл беше много тих. А ако погледнем глобално, само ти и Младенов си мислите че тая война е за некви идеали и тем подобни глупости. Денацифициране, спасяване на руския мир или независмост на украйна и добруване на украйнците....

Виждаш ли какви капаци си си сложил? Щото Кац някога нещо си, сега не искаш да погледнеш видеото в което е насъбрал точно такива нацистски изцепки. Ми отсей фактите, ограничи емоциите.

Абе каквото човек сам си направи, никой не може да му причини...

• Потребител
Публикува
Преди 1 минута, Absurde said:

"Като Афганистаn, Ирак и Сърбия ли?" 🤣

Когато Милошевич трешеше босненски мюсюлмани, в пресата се подиграваха на американците,
че не се намесвали в Босня, защото там имало само моркови - а не петрол. А после когато
американците (по-точно НАТО) се намеси, се вдигна врява до небесата.

Значи когато Милошевич трепе хора, няма проблем. Но когато американците го спрат,
те са зверове. Хайде по-полека. 🙄

• Потребител
Публикува (edited)
Преди 9 минути, scaner said:

Виждаш ли какви капаци си си сложил? Щото Кац някога нещо си, сега не искаш да погледнеш видеото в което е насъбрал точно такива нацистски изцепки. Ми отсей фактите, ограничи емоциите.

Абе каквото човек сам си направи, никой не може да му причини...

Гледал съм го. Но само една извадка от на Кац компилацията не доказва нищо. Защото ако го доказва, тогава безбройните видеа с украйнски нацисти, какво доказва?

Абе а това какво доказва:

Редактирано от Absurde
  • Потребител
Публикува
Преди 2 минути, gmladenov said:

Когато Милошевич трешеше босненски мюсюлмани, в пресата се подиграваха на американците,
че не се намесвали в Босня, защото там имало само моркови - а не петрол. А после когато
американците (по-точно НАТО) се намеси, се вдигна врява до небесата.

Значи когато Милошевич трепе хора, няма проблем. Но когато американците го спрат,
те са зверове. Хайде по-полека. 🙄

Аууу това беше жалък опит да ми извъртиш думите. Слаб 2. Казах само че не са докарали демокрация там. Каде казах че са лоши че са спрели дебилизма на Милошевич и на босненците и албанците също междувпрочем, просто Милошевич го отнесе като първичен проблем.

• Потребител
Публикува
Преди 12 минути, Absurde said:

Има някви видеа и снимки с ето тая баржа за която се твърди, че украинците са ползвали за "десента на Енергодар" Ама са из телеграм каналите. И видеа с 2 Ка-52 летейки по устието на реката до Енергодар, без стрелба само твърдения. 

photo_2022-09-01_19-12-31.jpg

Има летящи хеликоптери, има клипове и снимки с взривове в Енергодар. А това розовеещо... нещо - не го знам какво е.

Има и това:

В Кремле было известно о планах ГУР ВСУ воспользоваться приездом миссии МАГАТЭ и провести высадку десанта, чтобы попытаться захватить ЗАЭС и делать сутки заявления, что это российский спецназ. При идеальных условиях работы ДРГ, просчитывали задачу взять в заложники саму миссию и удерживать на заминировании АЭС, предъявляя требования о полном выводе российских войск на территорию Крыма.

План операции и часть инструкторов привёз с собой Борис Джонсон как дембельский аккорд своего премьерства, однако в случае успеха ГУРа, он бы отказался передать власть, ссылаясь на международное ЧП, грозящее катастрофой планетарного масштаба.

На данный момент уничтожено 47 боевиков ДРГ, трое взяты в плен, два в тяжёлом состоянии находятся между жизнью и смертью. Группа из 12 человек блокирована с трёх сторон и отсечена от воды и лодок, к 15:00 КТО будет окончена. Ожидается заявление Зеленского по этой ситуации ближе к вечеру, глава Миссии МАГАТЭ уже уведомлен о ситуации также как и генсек ООН Гутерриш. Координировали операцию офицеры МИ-6 из своего штаба в пригороде Киева. 

Все 64 человека из ДРГ недавно прошли обучение в Великобритании и приехали из Варшавы в Одессу 29 августа. 

-------

Както и това от Конашенков и компания:

FbjLgO_WIAA8iUb?format=jpg

Само не е ясно дали "десантът" е бил в село Водяне или във вилната зона на Енергодар, понеже двете се намират на противоположните страни на града. :)

• Харесва ми! 1
  • Потребител
Публикува
Преди 12 минути, Absurde said:

А ако погледнем глобално, само ти и Младенов си мислите че тая война е за некви идеали и тем подобни глупости. Денацифициране, спасяване на руския мир или независмост на украйна и добруване на украйнците....

А за какво е войната? 

• Харесва ми! 4
  • Потребител
Публикува
Преди 1 минута, gmladenov said:

Целта на войната в Украйна е тя да бъде подчинена на Русия, както и да бъде наказана 
за нейните забежки със Запада.

Забраваи за другите алабализми, като денацификация и тем подобни. Прекалил си с
консумацията на руска пропаганда и ти е замъглила ума. А може и да ослепееш.

А стига бе, верно ли за това се бият? Аз си мислих че е морална причината.... Ти да видиш. 
А ти спри с украинската пропаганда same shit e ;)

• Потребител
Публикува

Минутки за забава:
Президентът на Беларус Александър Лукашенко призова Европа да се раздели със зависимостта си от САЩ, да се обедини с Русия и така да бъде създаден "най-мощният и влиятелен център на планетата", предаде ТАСС.

https://dnes.dir.bg/politika/lukashenko-prizova-evropa-da-se-obedini-s-rusiya

tv land lol GIF by nobodies.

• ХаХа 3
  • Потребител
Публикува
Преди 8 минути, Atom said:

А за какво е войната? 

Скучно им е. Или за власти, пари и други материални облаги...

• Потребител
Публикува

А ти спри с украинската пропаганда same shit e ;)

Нама украинска пропаганда. Има руски агресори, които трябва да си ходят вкъщи и всичко ще е точно.
За това е борбата.

• Потребител
Публикува
Преди 23 минути, sir said:

Шоу ми видео.

Онли фото авейлабъл. 

3328094_900.jpg

Това жълтото на купола не е ли разбито и то? Щото от зуума не мога да го преценя. 

• Тъжен 1
  • Потребител
Публикува
Преди 10 минути, sir said:

Има летящи хеликоптери, има клипове и снимки с взривове в Енергодар. А това розовеещо... нещо - не го знам какво е.

Има и това:

В Кремле было известно о планах ГУР ВСУ воспользоваться приездом миссии МАГАТЭ и провести высадку десанта, чтобы попытаться захватить ЗАЭС и делать сутки заявления, что это российский спецназ. При идеальных условиях работы ДРГ, просчитывали задачу взять в заложники саму миссию и удерживать на заминировании АЭС, предъявляя требования о полном выводе российских войск на территорию Крыма.

План операции и часть инструкторов привёз с собой Борис Джонсон как дембельский аккорд своего премьерства, однако в случае успеха ГУРа, он бы отказался передать власть, ссылаясь на международное ЧП, грозящее катастрофой планетарного масштаба.

На данный момент уничтожено 47 боевиков ДРГ, трое взяты в плен, два в тяжёлом состоянии находятся между жизнью и смертью. Группа из 12 человек блокирована с трёх сторон и отсечена от воды и лодок, к 15:00 КТО будет окончена. Ожидается заявление Зеленского по этой ситуации ближе к вечеру, глава Миссии МАГАТЭ уже уведомлен о ситуации также как и генсек ООН Гутерриш. Координировали операцию офицеры МИ-6 из своего штаба в пригороде Киева. 

Все 64 человека из ДРГ недавно прошли обучение в Великобритании и приехали из Варшавы в Одессу 29 августа. 

-------

Както и това от Конашенков и компания:

FbjLgO_WIAA8iUb?format=jpg

Само не е ясно дали "десантът" е бил в село Водяне или във вилната зона на Енергодар, понеже двете се намират на противоположните страни на града. :)

Няква речна баржа, Още няма снимки или видеа с реални доказателства, само твърдения:

photo_2022-09-01_18-38-15.jpg

photo_2022-09-01_18-38-14.jpg

• Харесва ми! 1
  • Потребител
Публикува
Преди 1 минута, gmladenov said:

Нама украинска пропаганда. Има руски агресори, които трябва да си ходят вкъщи и всичко ще е точно.
За това е борбата.

Защо си мислиш че в тоя свят само 1 твърдение може да е вярно? 

• Потребител
Публикува

Няква речна баржа, Още няма снимки или видеа с реални доказателства, само твърдения:

photo_2022-09-01_18-38-15.jpg

photo_2022-09-01_18-38-14.jpg

Като тази? :)

• Харесва ми! 1
  • Потребител
Публикува
Преди 3 минути, Absurde said:

Точно, масови са по Днепър:

photo_2022-09-01_17-31-09.jpg

И с това нещо спецназовци ще тръгнат на десант по светло? :)

• Харесва ми! 1
  • ХаХа 1
  • Потребител
Публикува
Преди 10 минути, gmladenov said:

За това е борбата.

Е да си ходят ама явно не четат твойте мнения :D

• ХаХа 1
  • Потребител
Публикува
Just now, Absurde said:

Е да си ходят ама явно не четат твойте мнения :D

Украинците ... с американса помощ ... ще ги изгонят. Няма срашно. 👍

• ХаХа 1
Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!