Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Потребител
Публикува
Преди 9 часа, scaner said:

като са поставили под огнен контрол магистралата Сватово-Кремина, украинските защитници са отрязали пътя на руснаците за транспортиране на техника и боеприпаси.

Това е целта. Още няколко трасета остава да отрежат.

• Мнения 14k
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

• scaner

2628

• Пандора

1252

• sir

1237

• resavsky

968

• Потребител
Публикува
Преди 42 минути, Кимон Георгиев said:

Тоя Скорпиона, освен, че според него има украински народ, беше мега надъхан, че след войната Украйна с помощта от САЩ щяла да прогресира мощно икономически. Момчето е толкова назобено с пропаганда, че няма накъде... Много ми е забавен. :)

За разлика от промит от руската архаична имперска панславистка пропаганда мозък като теб, аз съм неманипулируем и съм чел великия Тарас Шевченко, който е най-яркото, но не единствено доказателство за съществуването на украински народ, отделен от руския. Да кажеш, че няма украински народ и че той всъщност е част от руския народ, е все едно да кажеш, че норвежците са част от шведите или португалците са част от испанците, на което дори в Стокхолм и Мадрид биха се смели.

• Харесва ми! 2
Публикува
Преди 1 минута, skorpion1980 said:

За разлика от промит от руската архаична имперска панславистка пропаганда мозък като теб, аз съм неманипулируем и съм чел великия Тарас Шевченко, който е най-яркото, но не единствено доказателство за съществуването на украински народ, отделен от руския. Да кажеш, че няма украински народ и че той всъщност е част от руския народ, е все едно да кажеш, че норвежците са част от шведите или португалците са част от испанците, на което дори в Стокхолм и Мадрид биха се смели.

Тарас Шевченко бил най-яркото доказателство за съществуването на украински народ... 😂😂

• Потребител
Публикува
Преди 32 минути, vandu said:

САЩ няма да оставят бившите комунисти да градят новата държава, споко.

Очевидно не си даваш сметка, че когато една държава спечели дефакто отечествена война, каквато води Украйна в момента, консолидацията и националното самочувствие скачат до небето. Съответно такава държава започва да води своя политика без да ляга на никого. Дори има американски анализатори, които отчитат, че отвъд океана се страхуват, че в опит да отслабят Русия, ще имат една прекалено силна Украйна като излезе победител във войната, независимо колко корумпирана е била преди това. Вашингтон със сигурност не е ОК Киев да се еманципира по начина, по който Ханой се еманципира от Москва след виетнамската победа над САЩ, но това ще бъде следвоенната реалност.

• Потребител
Публикува
Преди 5 минути, Кимон Георгиев said:

Тарас Шевченко бил най-яркото доказателство за съществуването на украински народ... 😂😂

Какъвто си неграмотен, сигурно го чуваш за пръв път от мен. Така че вместо нескопосан сарказъм, кажи поне едно благодаря за усилията, които полагам да ти вдигна поне малко екстремно ниското културно ниво, характерно за твоята персона.

Публикува
Преди 1 минута, skorpion1980 said:

Какъвто си неграмотен, сигурно го чуваш за пръв път от мен. Така че вместо нескопосан сарказъм, кажи поне едно благодаря за усилията, които полагам да ти вдигна поне малко екстремно ниското културно ниво, характерно за твоята персона.

За човек, който твърди подобни измишльотини, да ми дава акъл и говори за "културно ниво" е меко казано жалко... Но поне ми е забавно ! :)
Питах те вече няколко пъти, кога "бащата на Украйна" Богдан Хмелницки е говорил НЯКОГА за украинци ? Почна да увърташ... От там нататък си ми ясен.
Ето нещо много забавно, което може да прочетеш... Интересно, нямаме ли някаква прилика с Македония ?
https://glasove.com/novini/ukrainski-uchebnitsi-chingis-han-e-ukrainets-iisus-hristos-e-ot-galitsiya-video

• Потребител
Публикува
Преди 6 минути, Кимон Георгиев said:

За човек, който твърди подобни измишльотини, да ми дава акъл и говори за "културно ниво" е меко казано жалко... Но поне ми е забавно ! :)
Питах те вече няколко пъти, кога "бащата на Украйна" Богдан Хмелницки е говорил НЯКОГА за украинци ? Почна да увърташ... От там нататък си ми ясен.
Ето нещо много забавно, което може да прочетеш... Интересно, нямаме ли някаква прилика с Македония ?
https://glasove.com/novini/ukrainski-uchebnitsi-chingis-han-e-ukrainets-iisus-hristos-e-ot-galitsiya-video

Нищо не съм увъртал, ти си измисляш. Богдан Хмелницки съзнателно е търсил съюз с Русия срещу Жечпосполита, така че неговите писма не са критерий. Ти си ми ясен, щом дума не обелваш за Шевченко и бягаш като дявол от тамян, когато трябва да го коментираш.

Публикува
Just now, skorpion1980 said:

Нищо не съм увъртал, ти си измисляш. Богдан Хмелницки съзнателно е търсил съюз с Русия срещу Жечпосполита, така че неговите писма не са критерий. Ти си ми ясен, щом дума не обелваш за Шевченко и бягаш като дявол от тамян, когато трябва да го коментираш.

Къв Шевченко, ве, челеби ? Шевченко е художник и поет, живял през 19 век. Какъв критерий за наличието на украински етнос може да бъде той ? Ако искаш да вярваме и на писанията на Захари Стоянов за Априлското въстание в Записките, при положение, че три дена преди началото на Априлското въстание бяга като дявол от тамян и се крие по железниците. Питам те, когато Хмелницки, дето е "бащата на Украйна" е говорил за украинци ? НИКОГА НЕ Е ГОВОРИЛ ЗА УКРАИНЦИ ! НИКОГА ! Всичко останало е мега изопачаване на исторически факти и т.н. Нито една нормална държава с богата история няма да направи Степан Бандера национален герой или да пише подобни измишльотини в учебниците си.
Абсолютно винаги до Жечпосполита, когато става дума за Украйна се говори за "покрайнина". Останалото са глупости, изсмукани от пръстите.

• ХаХа 1
  • Потребител
Публикува
Преди 2 минути, Кимон Георгиев said:

Къв Шевченко, ве, челеби ? Шевченко е художник и поет, живял през 19 век. Какъв критерий за наличието на украински етнос може да бъде той ? Ако искаш да вярваме и на писанията на Захари Стоянов за Априлското въстание в Записките, при положение, че три дена преди началото на Априлското въстание бяга като дявол от тамян и се крие по железниците. Питам те, когато Хмелницки, дето е "бащата на Украйна" е говорил за украинци ? НИКОГА НЕ Е ГОВОРИЛ ЗА УКРАИНЦИ ! НИКОГА ! Всичко останало е мега изопачаване на исторически факти и т.н. Нито една нормална държава с богата история няма да направи Степан Бандера национален герой или да пише подобни измишльотини в учебниците си.
Абсолютно винаги до Жечпосполита, когато става дума за Украйна се говори за "покрайнина". Останалото са глупости, изсмукани от пръстите.

Глупости е това, което пишеш ти. Украинският етнос се е оформил съвсем естествено и фактът, че Шевченко пише на украински, а не на руски (освен когато трябва да отърве каторгата в Сибир), е доказателството за отделния етнос. Самият Шевченко критикува Хмелницки за съюза с Русия. Неслучайно украинците считат именно Шевченко за национален герой номер 1, а Хмелницки е доста назад в тази класация, както и Бандера.

• ХаХа 1
Публикува
Преди 2 минути, skorpion1980 said:

Глупости е това, което пишеш ти. Украинският етнос се е оформил съвсем естествено и фактът, че Шевченко пише на украински, а не на руски (освен когато трябва да отърве каторгата в Сибир), е доказателството за отделния етнос. Самият Шевченко критикува Хмелницки за съюза с Русия. Неслучайно украинците считат именно Шевченко за национален герой номер 1, а Хмелницки е доста назад в тази класация, както и Бандера.

Уникална логика, батко ! Уникална... Значи по тая логика и македонците са отделен етнос, понеже след като Тито и Сталин ни натискат, започва там да се изучава македонски език и да се пише на македонски. Утре ще кажа на Искра Баева да се подменят уроците по създаване на македонска нация.

• Харесва ми! 1
  • ХаХа 1
  • Потребител
Публикува
Преди 51 минути, Р. Теодосиев said:

Освен това, Русия ще си увеличи външните тоалетни ;)

-----

Хайде сега да погледнем темата от последните 400 страници :)

В темата освен коментари, в които разни форумни потебителите спорят за или против има много мнения, в които се дава информация за военните действия.

В тези конкретни мнения има много информация - тази информация проследява цялата военна кампания от едните и от другите. Можем да кажем, че в момента тази информация ни дава представа какво се случва. Вече всеки сам си я нищи и тълкува, но тази информация е такава, че ние знаем някакви неща. Тези "неща" са такива, че колкото и да ги въртим - то винаги излиза, че:

- Русия напада Украйна

- Украйна се защитава от Русия

- САЩ, ЕС, НАТО и много други защитават Украйна 

- Много държави страдат по един или друг начин от войната

- Всички искаме това да спре

- Война се води доста близо до нас 

- Войната струва много пари

- Войната струва много животи

- и още много...

- Европа дава всеки месец по 1.5 милиарда евро на Украйна

- САЩ дава всеки месец по 1.5 милиарда долара на Украйна

И към  @Кимон Георгиев , @Capitainofmarine  и @Втори след княза

Как според вас:

Къде виждате подкрепата към Русия от Г20? 

Къде виждате подкрепата към Русия от Китай?

Къде виждате подкрепа на ООН към РУсия?

Къде мислите, че избягаха между 500 и 1 мил. руснаци (според някой над 3 мил. руснаци са напуснали Русия от началото на войната)?

На къде отива Русия дори и да вземе половин Украйна, какво ще спечели от това?

Какво печели обикновения руснак от това?

Да си призная Росене много ме изненада! Но не реагирах първосигнално и ми се струва че те разбрах, затова ще се опитам да ти отговоря. При това пространно.

Без да съм баба Ванга навремето в нашият поток в школата в Питер -когато разпаднаха съюза казах че ще има много войни на постсъветското пространство. Ма той и Немцов преди 7 години го каза, а и даже един бивш генерал летец го каза, сега много популярен в устата на антируската пропаганда.

Да Путин е глупак че започна войната. Не трябваше и следваше да намери мирният изход. Да неговият наследник ще е глупак че ще започне войната с Казахстан, но и на него няма да му оставят друг ход. Как се наричаше в шахмата принудата да правиш бързи ходове без да имаш време да ги обмисляш?! Ето така е с великите шахматисти в руски политици. Нито са велики нито са шахматисти нито са политици. Признавам им това че правят каквото могат в ендшпил...

Та така ти как бипостъпил ако си руски президент и ако националнотворческата идея на съседа ти е "москаляку на гиляку". Ако русофобията и нацизма се превръщат в идеология на съседната някога братска и определено единокръвна страна? Как би постъпил, ще премахнеш армията и ще кажеш елате и вземете каквото искате и изтребете народа ни. Няма да ти цитирам изявленията на водещите украински политици в последните години. Просто те се усраха с русофобията си. А пропо и този форум се усира и ако не беше доброто ми чувство към тебе да съм ти се изсмял и да съм престанал да влизам във форума защото тук ти даде воля на войнствената посредственост възглавявана от "Ресавски" и позволи много нормални и недотам високоинтелигентни потребители да получат банове при товя бяха провокирани да постъпят и изралотят ановете си... Прощавай това е критика аз без да кажа правдата не мога.

Та така и Путин постъпи като баннатите в този форум да ги наречем русофили.

Наясно ли сте че през времето на президента Ющенко Украйна с държавнотворчески акт напрактика и де юре денонсира Виенските споразумения предявявайки с държавен акт териториални претенции към Русия. Вие говорите националисти а не нацисти за украинците, хайде де, ами вземете се поровете в международните присъди и вижте кой и за какво е осъждан. Вижте защо изгониха посланника на Украйна тази година  от Казахстан вижте за какво привикваха на червената пътека посланника на Украйна в Германия и в края на краищата погледнете как Украйна почна да учи не само България но и целият ЕС какво е това демокрация... Хайде забравете за политкоректноста и си спомнете чистките в Беларус, волинската резня и прочие и това е официална държавна идеология и пропаганда посред ЕС. За чиновниците в ЕС либертариани  това може и да е така но за хора като мене в четвърто поколение преживяващи ужасите на социалните промени не е. Няма разлика между болшевизма и либертарианството  в етатизма и пълното му отричане. Току що прочетох мегду другото Ив Костов, ха и той го е забелязал!

Край на общите приказки и ето отговора на въпросите ти.

Аз не искам България да участва във войната. Ама никак нито да помага на руснаците нито на украинците. Няма да станем по-малкодемократи нито повече ако подкрепяме Украйна ще станем повече демократични. Нещата не са еднозначни, ние не помагаме на украинският народ ако помагаме във войната, даже ида изпращаме храни хищната украинска олигархия ще превърне тези харни в пари и своя печалба. Нека по-добре с тези пари възстановим това което държавата е отнела от пенсионните фондове и веднъж завинаги да откъснем държавата от пенсионните фондове. Примерно.

За украинския и руският героизъм си разказвайте приказки тука във форума погледнете данните с какво реално е разполагала Украйна преди войната като техника и численост и с какво Русия зяпочна войната...

Каква подкрепа към Лусия от Г 20 това са страни зависими от вноса на суровини. Русия е износител. Антагонизъм. Всъщност това е проблема в отношенията им.

Русия Китай. Ами Китай не спира да търгува с Русия и въпреки че не е зависим от руските суровини защото има много и по-ефтини под ръка продължава да купува и да им продава продукцията си. Това ако не е подкрепа не знам. Виж да му мисли Германия и отчасти Франция увисват от ден на ден.

Подкрепа от ООН за Русия?! При положение че е е доминирано ООН от американците и оончиновниците живеят на американски пари?

Избягали 500 000 1млн 5млн. Абеосмали малко. реално ги оценят на окло 350 хиляди души. Аз като един борец за социална справедливост ще ти отвърна избягаха хората които могат да си го подволят, нито един пролетарий не може да си го позволи и не го е направил. Виждам ги тука в К-р купуват вили за над 1.5млн евро. Нали знаеш моята фирма кои фирми обслужва?! За последните дни около месец над 20 хиляди са пристигнали тук при нас вляха се едни пари та живна малко икономиката. Такива пари се вливат в грузия, казахстан турция и прочие. навярно и по Европа е така. Не разбирам обаче защо вие русофобите плачете на чуждото умряло. Защо не плачете че родителите ви пенсионери които цял живот са внасяли пенсионни вноски са ограбени и сега чакат подаяния и манипулации от политическите партии борещи са зласт и финансови ресурси?!

Русия няма да взима половин Украйна, тука си в грешка. Русия ще вземе цялата Украйна. ще има дълги години на съвместно гледане на кино за престъпленията на нацистите и ще превърнат украинците в същите зомбита като германците. Има един клиент германец от ФРГ не от ГДР, дребен банков чиновник пенсионер с 6 хиляди евро пенсия. Не му стига за да живее със семейството си в родината си има две деца училищна възраст и жена живеят на неговата пенсия. Та като споменах веднъж в разговор при това моят немски е ужасен, страшно ужасен, та промие като му споменах че сме били съюзници с Хитлер и че дядо ми е завършил военна академия в Германия по време на ВСВ и моя клиент и жена му едновремменно си изтърваха чашките с кафе но застинаха като бедени статуи  бяха неадекватни докато не си изпих кафето спойно и не си тръгнах. така ще е с украинците. техните нацисти им промиха мозъците руснаците ще го направят обратно. Жялко за почтиполовинмилиона жертви вече. безсмислени са.

Позволи контравъпрос

Как мислиш цар Борис Втори обединител спаси ли България като я подреди с хитер или я обрече?

Аз мисля че зеленски имаше шанс да е спасител на украйна а сега и е гробокопач. Разберете украйна има шанс единствено при пряка намеса на нато с военни сили във войната. Но бюргерството няма да си разбута рахътлъка то вече и без това преживява че има огромни финансови загуби и пропуски на печалби... Несъвършенството на демокрацията и изборното правителство. Цар Борис  при народ русофилски взе непопулярно решение да стане съюзник на Хитлер... Путин при положение че можеше да си затвори очите и да се прегърне с американците им опонира и започна война. А той ще спечели войната защото запада няма да рискува ядрена война с Русия и Русия лека полека ще премели украинската воля за нацинолизъм и незалежност...

Да те питам, що ги ручате жабетата и защо давате надежди на украинците, вие които се пишете техни приятели, нима не ви е ясно всичко което казах или ще ревнете да ме отричате. Отричате неотричате то си е факт. Ето ти го при положение че има над 800 пускови установки и по 3 боекомплекта за тях защо досега правителството на САЩ е дало само 20 и е обещало още 18 и при това не да ги даде  а да ги даде срещу кредит и то когато се израотят а пък лихвите текат от вчера... Не сте искренни приятили вие русофобите на Украйна но на украинците им е хак нека слушат чужди пророци а не своите си...  Нашият мъдър народ е казал "чужда ръка гръб не чеше – кожа дере!" Те затова ви презират украинците и ви размахват указателно пръст и не ви бръснат за слива.

Ето това е разликата между нас и вас във последният ти въпрос. Това е етатизма. Вие сте си живи либертарианци и искате личната печалба и изгода. Тя ще се появи но в друг формат и по-друга форма.😘

Смятам да престана да посещавам форума ако продържи разулялият се просташки русофобизъм модериран от ресавски при това с твоето негласно одобрение. Той е обиден. Ако си мислите че с европейски и американски диктат русофобите получиха в момента правото да са политическа сила,то не значи че са единовластни и единствени а още повече са наистина национална сила и че няма да дойде ред да си плащате за грешките. Ние в историята си имахме два периода със съдене на виновните за националните катастрофи допускам че ще има трети, ти си по-млад непременно ще го доживееш спомни си тогава за стария капитан...

Последно прощавай че се обръщам така директно към теб но ти трябва да си носиш кръста!

С искренно добри чувства!

• Харесва ми! 1
  • ХаХа 2
  • Потребител
Публикува
Преди 51 минути, skorpion1980 said:

Ти въобще осъзнаваш ли колко групости и лъжи си написал в желанието да се демонстрираш? Ти въобще осъзнаваш ли  колко си абсолютно невежествен?

• Потребител
Публикува
Преди 1 час, scaner said:

А ето от руски източници (Рибря) информация за оръжието, което България доставя в Украйна.

Западные эксперты тут подсчитали, что с февраля Болгария экспортировала в Незалежную вооружений на сумму более одного миллиарда евро.

Разумеется, не официально (потому что это запрещено решением парламента), а через третьи страны Восточной Европы (потому что в таких схемах тайного реэкспорта болгары преуспели).

На странный рост прибыли болгарских оружейных предприятий в очередной раз обратил внимание и экс-глава «Кинтекс» Александр Михайлов.

Как обичаш да лъжеш и манипулираш а истината се крие в подчертана от мене дума Преибыли - демек печалба. Демек не подаряват а продават и долре правят щото това са живи пари които Украйна взема в кредит от САЩ и ЕС и дава в  България а това са работни места като мининмум гарантирани като ваксимум увеличение на заетите в отрасла и свързаните с него...

• Потребител
Публикува
Преди 1 час, skorpion1980 said:

Ми кажи си направо истината за разлика от неговия мит мозък ти въобще си без!

• Потребител
Публикува
Преди 1 минута, Кимон Георгиев said:

Кое не разбра, ве, играчор ? Не ми се коментират дебилщини, това е...

Обоснови се!

Статистиката която съм постнал не е дебилщина.

Публикува
Преди 1 минута, Capitainofmarine said:

Ми кажи си направо истината за разлика от неговия мит мозък ти въобще си без!

Ти само забележи, как му сече пипето на тоя. Доказателство за наличието на украински етнос е някакъв поет и художник, дето е живял през 19 век. Това направо е материал за виц. И тук толкова да прозира реалната причина да си защитават малоумната теория, а именно омразата към Русия.

• Харесва ми! 1
  • ХаХа 1
Публикува
Преди 2 минути, vvarbanov said:

Обоснови се!

Статистиката която съм постнал не е дебилщина.

Брато, ти друсаш ли се ? Кое не разбра, по дяволите ? Не желая да влизам в обяснителен режим, понеже тезата ти е дебилска. Съотношението убити-ранени било спадало като се дава за доказателство някакви цифри, вероятно от Уикипедия, дето дори не е и ясно, доколко са верни. Ай, не ме занимавай с глупости...

• ХаХа 1
  • Потребител
Публикува
Преди 1 минута, Кимон Георгиев said:

Брато, ти друсаш ли се ? Кое не разбра, по дяволите ? Не желая да влизам в обяснителен режим, понеже тезата ти е дебилска. Съотношението убити-ранени било спадало като се дава за доказателство някакви цифри, вероятно от Уикипедия, дето дори не е и ясно, доколко са верни. Ай, не ме занимавай с глупости...

Тия данни са от "Большая советская энциклопедия". Ами като не са верни, обори ги, какво чакаш?  Сега ако кажеш , че и тя лъже, значи си русофоб.Трябва да се отречеш три пъти от русофилщината и да станеш соросоид

Я се върни назад и виж, че ти самия цитираш съотношението ранени/убити, 3-4 към едно. Ама верно ли сега не признаваш тия цифри за верни.Тоест искаш да кажеш, че си излъгал. Виждам, че си  "  не обременённы  интеллектом", но за пръв път срещам някой сам да се нарича дебил  .🤣

• Харесва ми! 4
Публикува
Преди 5 минути, vvarbanov said:

Тия данни са от "Большая советская энциклопедия". Ами като не са верни, обори ги, какво чакаш?  Сега ако кажеш , че и тя лъже, значи си русофоб.Трябва да се отречеш три пъти от русофилщината и да станеш соросоид

Я се върни назад и виж, че ти самия цитираш съотношението ранени/убити, 3-4 към едно. Ама верно ли сега не признаваш тия цифри за верни.Тоест искаш да кажеш, че си излъгал. Виждам, че си  "  не обременённы  интеллектом", но за пръв път срещам някой сам да се нарича дебил  .🤣

Пак задавам въпрос - ти дебил ли си ? Кое от "не ме занимавай с глупости", не успя да зацепиш ? Статистиката, която е постната официално от генщаба на украинската армия е толкова жалка и смешна, че само мега тъпоъгълник, може да се върже на нея. Не виждам, кво има да ровичкаш, да ровичкаш и да продължаваш да питаш едни и същи глупости. Самото твърдение "Съотношението убити-ранени спада" е също не по-малко жалко и смешно...
Тук в тоя форум големи военни експерти, братко.... Сигурно, през живота си не си държал оръжие, ама иначе разбираме повече и от маршал Жуков. Ай, разкарай се...

• Харесва ми! 1
  • ХаХа 3
  • Глобален Модератор
Публикува
Преди 43 минути, Capitainofmarine said:

Как обичаш да лъжеш и манипулираш а истината се крие в подчертана от мене дума Преибыли - демек печалба. Демек не подаряват а продават и долре правят щото това са живи пари които Украйна взема в кредит от САЩ и ЕС и дава в  България а това са работни места като мининмум гарантирани като ваксимум увеличение на заетите в отрасла и свързаните с него...

Какво "обичам да лъжа"? Ти какво отношение имаш към казаното от мене? Ако нещо си се разпознал, си е твой проблем, а не моя лъжа. Аз давам информация, това че ти се хващаш че нещо те цака или сърби, си е лично твой проблем. Намерил съм информация, дал съм , дал съм и линк от къде е, всички жалвания там.  Да перифразирам  Путин, нравится, не нравится, ще я ручаш...  :) Вземи си някакво успокоително, да не виждаш призраци във всяко изречение.

И си опресни руския. Пише се "прибыли"

• Харесва ми! 3
  • ХаХа 1
  • Потребител
Публикува
Преди 3 часа, vandu said:

За какво им ценен този Бахмут че 3 месеца си чупят главата там.

Към момента вече не е особено ценен от стратегическа гледна точка. Беше ценен, докато руснаците държаха Изюм и Лиман.

Но все пак си е сравнително голям град, горе-долу колкото Северодонецк примерно. И е важен транспортен възел. Теоретично и сега могат да го ползват като изходна точка за настъпление към Славянск, както и към Константиновка, но без заплахата от Изюм/Лиман от север трудна работа.

• Харесва ми! 2
Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!