Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Глобален Модератор
Публикува

Аналогиите с Цушима се виждат от самолет.

• Харесва ми! 3
  • Мнения 14k
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

• scaner

2628

• Пандора

1252

• sir

1237

• resavsky

968

• Администратор
Публикува

Русия обяви едностранно примирие за 36 часа

• Потребител
Публикува

Значи миналата пролет когато Украйна призова за спиране на огъня по Великден, Русия отказа с мотива, че това било капан. А истината е, че отказът беше поради липса на опасност от ракетни удари дълбоко на руска територия, тъй като украинският арсенал в този аспект не беше на сегашното си ниво. Уплашен от коледни жертви, сега Путин се прави на голям християнин заедно със сатаната в расо Гундяев. Да си го набият всички путинофили в главата - агент на КГБ и православни християнсси ценности са абсолютно несъвместими!

• Харесва ми! 2
  • Upvote 1
  • Глобален Модератор
Публикува
Преди 18 минути, skorpion1980 said:

Значи миналата пролет когато Украйна призова за спиране на огъня по Великден, Русия отказа с мотива, че това било капан. А истината е, че отказът беше поради липса на опасност от ракетни удари дълбоко на руска територия, тъй като украинският арсенал в този аспект не беше на сегашното си ниво. Уплашен от коледни жертви, сега Путин се прави на голям християнин заедно със сатаната в расо Гундяев. Да си го набият всички путинофили в главата - агент на КГБ и православни християнсси ценности са абсолютно несъвместими!

Тотално изтощение на руската армия - това е причината за спирането на огъня.

• Харесва ми! 2
  • Глобален Модератор
Публикува
Преди 13 минути, Capitainofmarine said:

Никой не отрича че " Вагнер " се бият добре.Една от малкото руски части за която може да се каже такова нещо.И най фанатичния русофил едва ли е очарован от представянето на Черноморския флот да речем.

• Потребител
Публикува (edited)
Преди 3 минути, resavsky said:

Тотално изтощение на руската армия - това е причината за спирането на огъня.

Това плюс страхът на Путин как някой си Серьожа и някоя си Лена ще понесат ракетите да им застрашат живота баш на руската Коледа. Просто Путин знае, че на такъв ден има шанс нещата сред обикновените руснаци да започнат да се обръщат срещу него при украински ракетни удари на руска територия. 

Редактирано от skorpion1980
  • ХаХа 1
  • Потребител
Публикува

Припомняне на едно такова предишно "примирие" и "прекратяване на огъня" пак по заповед на бункерния олигофрен. Мариупол, април:

• Глобален Модератор
Публикува
Преди 3 минути, Capitainofmarine said:

Кога са отстъпвали украинците за последно че да изоставят техника?Надявам се знаеш че техника се изоставя обикновено при отстъпление е не при настъпление.

• Харесва ми! 1
  • Благодаря! 1
  • Потребител
Публикува
Преди 51 минути, resavsky said:

Никой не отрича че " Вагнер " се бият добре.Една от малкото руски части за която може да се каже такова нещо.И най фанатичния русофил едва ли е очарован от представянето на Черноморския флот да речем.

Показателно е, че "фанатизма" (олигофренизма) на руzоофилите се проявява из интернет форумите, но не и на фронта. Нещо не смеят да припарят до него. 😉

• Глобален Модератор
Публикува

Главное в вечерней сводке Генштаба украинской армии:

1. Россияне ведут наступление на Бахмутском и Лиманском направлениях, пытаются улучшить тактическое положение на Купянском и Авдеевском направлениях. На Новопавловском, Запорожском и Херсонском – обороняются.

2. Армия РФ нанесла 8 авиаударов и произвела более 10 обстрелов из РСЗО.

3. Украинская авиация нанесла 15 ударов по районам сосредоточения россиян, а также 3 удара по позициям его ЗРК.

4. ВСУ сбили российский самолет Су-25 и вертолет Ми-8.

--------

Оперативная информация от Генштаба ВСУ по состоянию на 18:00 5 января

🔺Для поддержания наступательного потенциала и восполнения потерь враг продолжает осуществлять мероприятия по мобилизации.

🔺В течение суток противник нанес 8 авиационных ударов и произвел более 10 обстрелов из реактивных систем залпового огня.

🔺Угроза вражеских авиационных и ракетных ударов по объектам критической инфраструктуры сохраняется на всей территории Украины.

🔺Военно-политическое руководство российской федерации принимает меры по недопущению массового выезда мужчин призывного возраста за границу перед очередной волной мобилизации, которая ожидается в январе текущего года.

🔺Не исключается полный запрет пересечения государственной границы мужчинам призывного возраста.

-------

Зачем Путин объявил рождественское перемирие, кто и где пойдёт в наступление, слухи о "Минске-3". Итоги

• Харесва ми! 2
  • Глобален Модератор
Публикува
Преди 1 час, resavsky said:

Кога са отстъпвали украинците за последно че да изоставят техника?Надявам се знаеш че техника се изоставя обикновено при отстъпление е не при настъпление.

Човекът има норма да изпълнява, копейките не му ги дават за нищо :)

• Харесва ми! 1
  • ХаХа 1
  • Потребител
Публикува

Като си помисля само преди две години Тръмпарата беше докарал НАТО до пред разпад.

А батюшка Путин с тая война насила върна окончателната победа на евроатлантизъма.

:)

Иначе жалко за хорицата. 

• Харесва ми! 3
  • ХаХа 1
  • Потребител
Публикува
Преди 8 часа, новорегистриран3 said:

по знамето туй е снимано в Румъния.пиблизително 40 единицил. може и да са за унгарците....2021 година са купили няколко з тестване която ще следвала една поръчка от около 40 единици.... https://www.vezess.hu/haszongepjarmu/2021/02/11/torok-harci-jarmuveket-kapott-a-magyar-honvedseg/

• Харесва ми! 1
  • Потребител
Публикува
Преди 1 час, Capitainofmarine said:

Че в туй са големи смелчаги...да стрелят във въздуха.....😂🤣🤣

• ХаХа 1
Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!