Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Глобален Модератор
Публикува

Така е, най-добре ще е за всички ако не се стреля и от двете страни. Но за да стане това всички знаем кой какво трябва да направи. Някой на когото не му е мястото там трябва моментално да се разкара. По възможност в посока Хага. При никакъв друг сценарий стрелбата няма да спре. Тая нещастна гнида може да спре войната още сега. Това ще спести само за днес около 400 човешки живота. Но гнидата няма да го направи. И разни безмозъчни копейки ще продължат да му ръкопляскат. 

• Харесва ми! 2
  • ХаХа 1
  • Тъжен 1
  • Мнения 14k
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

• scaner

2628

• Пандора

1252

• sir

1237

• resavsky

968

Публикува (edited)
Преди 12 минути, Warlord said:

Така е, най-добре ще е за всички ако не се стреля и от двете страни. Но за да стане това всички знаем кой какво трябва да направи. Някой на когото не му е мястото там трябва моментално да се разкара. По възможност в посока Хага. При никакъв друг сценарий стрелбата няма да спре. Тая нещастна гнида може да спре войната още сега. Това ще спести само за днес около 400 човешки живота. Но гнидата няма да го направи. И разни безмозъчни копейки ще продължат да му ръкопляскат. 

Хага ? Мхм... Както оня жалък сценарий срещу Слоба ? Помня, да... Бях дете, когато демократичният американски солджър бомбеше в Югославия с обеднен уран цивилно население и за капак на всичко на Милошевич му спретнаха международен трибун. Шешел поне ще остане в историята с изказването си от трибуната. Друго ме интересува. Интересно, що някой хамерикански държавник не е бил подведен под подобна отговорност заради свинщината в Ирак, в Афганистан, в Сирия и т.н. ?! Що ли смятам, че им е много двоен аршина...
Другото нещо. Защо всеобщото мнение тук е, че като не роним лицемерни сълзи за украинците, ние непременно трябва да бъдем някакви путинисти, путинофили, путинороби и така нататък. Ти откога бачкаш тук ? Що не сте направили една тема за свинщините на американската армия ? Сега ще кажеш... "Ама то не е било в Европа, не ни вълнува толкова !" Ми, напротив... когато "най-добрата армия в света" (дето яде папарлянгата от банда овчари с геги в Афганистан) бомбиха с обеднен уран и има бум на раково болни в Сърбия, това определено ни засяга. Белград на колко километра е от София...?

Кво стана с демократичният газ ? Цените кога ще падат ?

Редактирано от Кимон Георгиев
  • ХаХа 1
  • Потребител
Публикува
Преди 2 часа, Warlord said:

И какво стана сега - добрия православен Путлер спря ли да гърми и да убива на Коледа, както обеща?

Копейки? 

със съединители не комуникираме.

съединител си е знаеш какво...

• ХаХа 1
  • Глобален Модератор
Публикува

Бързо се разпознахте. Радваш ли се, когато твоя идол казва, че няма да убива хора на Коледа, но въпреки това продължава да убива хора? Повече ли му вярваш сега? 

Уатабаутизми за Югославия няма да коментирам, нито оправдават престъпленията на рашистите, нито е това темата. 

• Потребител
Публикува
On 5.01.2023 г. at 14:26, sir said:

Ами хайде тогава ми изброй с какво конкретно се превъоръжи Украйна за тези седем години между Минск-2 и 24.02.2022. Ако не те затруднява, дай поименно немските оръжия.

Похвално е, че вярваш в думите на Меркел, но дай малко конкретика да видим.

Що за глупав въпрос? А да ти изброя ли и оръжията, които OSCE им е дала? Дай малко по-обективно. Явно целта е била да се печели време. Само Щатите от 2014 до 2019 са наляли 1.5 милиарда според U.S. Department of Defense. Отделно военните разходи са нараснали от 3 млрд. на почти 6/годишно през 2021.

On 5.01.2023 г. at 9:11, resavsky said:

Тъпо е точно руснаците да се оплакват че другите не спазват договорите.Трябва да си припомним едни думи на Бисмарк за руснаците,мастилото и договорите.

Е, то ако ще говорим за неспазени договори от преди век и половина - сигурен съм, че като историк можеш да се сетиш и за други примери. Странно, че се включваш сега, а не отговаряш когато те питам за източниците на бомбастичните ти проценти и оценки по отношение на войната. Да ти ги припомня ли?

On 5.01.2023 г. at 8:50, skorpion1980 said:

Минските споразумения така или иначе бяха в разрез с международното право, защото поставяха под въпрос териториалната цялост на Украйна. И да, чудесно е, че имаше време за превъоръжаване на Украйна, за да не може Путин да изпълни архаичните си панславистки имперски цели. Русия никога не бива да се допуска да се разширява териториално, значима част от автономните й републики трябва да станат независими, Курилските острови трябва да се върнат на Япония, всички руснаци трябва да напуснат Калининградска област и да увеличат гъстотата на населението в Руската равнина, а на тяхно място да бъдат заселени потомци на изгонените от Калинин през 1945 година германци, които да създадат Република Тевтония със столица Кьонинсберг, понастоящем Калининград. Част от Източен Сибир може да бъде върнат или направо продаден на Китай срещу поемане на руските репарации (или поне съществена част от тях) след войната, за да бъдат те обезпечени и по възможност Русия да престане да бъде най-голямата по площ в света държава. От това ще загуби единствено изметта на КГБ в Кремъл със съответната й вътрешна и външна агентура, но ще спечели целият останал свят, включително обикновените руснаци. И също така от Москва дори с цената на конституционна промяна трябва да декларират, че за вечни времена се отказват от тереоториални претенции към която и да било държава.

Казваш, Минските споразумения, подписани с посредничеството на Меркел, Оланд и представители на OSCE са незаконни? А гарантите били измамници според теб. Интересно! И кога го разбра това? Останалите ти бълнувания ... там за Сибир, Курили и т.н. според мен си е чист нацизъм. Остава само нещо за унтерменшен рашките и жизнено пространство да се доаргументираш. Не мога да ти помогна, само се чудя дали да докладвам на админите за пост, насаждащ расизъм, омраза и т.н.

Публикува (edited)
Преди 2 часа, Warlord said:

Бързо се разпознахте. Радваш ли се, когато твоя идол казва, че няма да убива хора на Коледа, но въпреки това продължава да убива хора? Повече ли му вярваш сега? 

Уатабаутизми за Югославия няма да коментирам, нито оправдават престъпленията на рашистите, нито е това темата. 

Не е "уатабоутизъм". Ти спомена за Хага, не аз. Освен това, когато към една държава си критичен по такъв начин за военните действия, трябва да бъдеш критичен към всички, иначе е гнусно лицемерие. А ти очевидно не си... 

П.С.

А това с "радваш ли се на убийствата по Коледа" беше заяждане на ниво "трети клас втори срок". Дай по-сериозно... 

Редактирано от Кимон Георгиев
  • ХаХа 1
  • Потребител
Публикува
Преди 7 часа, Кимон Георгиев said:

Хага ? Мхм... Както оня жалък сценарий срещу Слоба ? Помня, да... Бях дете, когато демократичният американски солджър бомбеше в Югославия с обеднен уран цивилно население и за капак на всичко на Милошевич му спретнаха международен трибун. Шешел поне ще остане в историята с изказването си от трибуната. Друго ме интересува. Интересно, що някой хамерикански държавник не е бил подведен под подобна отговорност заради свинщината в Ирак, в Афганистан, в Сирия и т.н. ?! Що ли смятам, че им е много двоен аршина...
Другото нещо. Защо всеобщото мнение тук е, че като не роним лицемерни сълзи за украинците, ние непременно трябва да бъдем някакви путинисти, путинофили, путинороби и така нататък. Ти откога бачкаш тук ? Що не сте направили една тема за свинщините на американската армия ? Сега ще кажеш... "Ама то не е било в Европа, не ни вълнува толкова !" Ми, напротив... когато "най-добрата армия в света" (дето яде папарлянгата от банда овчари с геги в Афганистан) бомбиха с обеднен уран и има бум на раково болни в Сърбия, това определено ни засяга. Белград на колко километра е от София...?

Кво стана с демократичният газ ? Цените кога ще падат ?

Всичко това можеше се изрази и с един-единствен въПРОСТ:

"Ами те защо бият негрите?"

• Харесва ми! 3
  • Upvote 1
  • Потребител
Публикува
Преди 11 часа, Skubi said:

Дофтаса тук със символа на руските нацисти барабар с Капитана да ни

Слушай сега, поне погледни регистрациите и тогава говори кой кога и къде е довтасал...

Ти по мая памет имаш в последните година две  си забанван неведнъж за постоянно замърсяване на темите. Сам на три пъти съм реагирал публично против твоите наказания, пък и не само публично...

В момента модераторите те толерират защото те са ангажирани с определена насока на темата и ти се завъртя като вятърна мелница в изискваното от тях направление. Впрочем ти тука често си демонстрирал определени симпатии по маджарска линия и си оправдавал маджарските нацисти известни със своите зверства във ВСВ  като си обвинявал руските и съветски войски в зверства - всъщност избиването на маджари и забраната на Рокосовски и Черняховски за вземане в плен на маджари, което си оправдано в предвид престъпленията им срещу мирното население в Украйна и сталинградска област...

Така че двуличието ти е очевадно и не упреквай хора с позиция а не фурнаджийски лопати като тебе...

Много ти поздрави...

• ХаХа 1
  • Потребител
Публикува
Преди 4 часа, Warlord said:

няма да коментирам, нито оправдават престъпленията на рашистите, нито е това темата

Хубаво е да си бъдеш "ти" както едно време във културните времена на други форуми а не да сипеш неоправдани, обидни епитети които могатда засегнат лично ...

Знаеш винаги човек получава в отговор а отговора е такъв какъвто е въпроса...

• ХаХа 1
  • Потребител
Публикува
Преди 13 часа, Кимон Георгиев said:

Кой с какво се съобразява !? Те самите се предлагат на Владимир Ленин... Съобразявал се с тях, вика...

Интересно, как нещо, което е плод на днешната пропаганда може да бъде "безспорен факт"... Съзнателен ход на Сталин !? Тинтири-минтири... Има сума ти събития, които водят до гладомора. Да не говорим, че жертвите са доста раздути и това лесно може да се провери. Има официално преброяване на населението на СССР.

Ъхъ... предният път каза, че етноса се заражда през 19-ти век, сега пак ново двайсе...

Стига лъга, сами се предрагали на Ленин, как точно, рефериндум ли?! 

А относно Голодомора може и да има завишени цифри, но общото число със сигурност е седемцифрено и това е предостатъчно, за да бъде определен като геноцид.

А тази лъжа, че съм казал, че етносът се зараждал през 19 век колкото и пъти да я повториш, никога няма да стане истина. Писах ясно, че оттогава започват да се наричат документалн украинци вместо русини/рутенци/малоруси, за да се различават по-отчетливо от руснаците. Като етнос започват да се оформат още през 13 век вследствие тоталното изгонване на варягите ат Златната Орда в посока Москва и заселването на още куп други различни народности през последвалите векове, които се смесват, унифицират езика в ежедневието, а после и в администрацията на хетманата. Ти обаче, понеже явно си престъпник и клеветник, лъжеш че съм казал, че ентосът се оформил през 19 век. 

• Харесва ми! 2
  • Глобален Модератор
Публикува
Преди 1 час, Кимон Георгиев said:

Не е "уатабоутизъм". Ти спомена за Хага, не аз. Освен това, когато към една държава си критичен по такъв начин за военните действия, трябва да бъдеш критичен към всички, иначе е гнусно лицемерие. А ти очевидно не си... 

П.С.

А това с "радваш ли се на убийствата по Коледа" беше заяждане на ниво "трети клас втори срок". Дай по-сериозно... 

Напротив буквално е уатабаутизъм - ти буквално ми казваш What about американците в Югославия. Хага я споменах не във връзка с някогашни военнопрестъпници, а във връзка със сегашните. Това че не съм критичен към американците просто си го измисляш и освен, че е лъжа е и оффтопик. Темата тук е рашистката агресия в Украйна. И въпросът ми е съвсем резонен - опитвам се да ви разбера от чисто психологическа гледна точка. Путлер обещава, че няма да убива за 36 часа на Коледа, но въпреки това да продължава убива. Тоест - лъже. Как при това положение продължавате да му вярвате? След като подкрепяте действията му значи убийството на всички тези хора ви радва по някакъв начин. Или поне така предполага логиката, която се опитвам да намеря. Но изглежда в тоя вашия синдром е безполезно да се търси някаква логика. 

• Харесва ми! 3
Публикува
Преди 11 минути, Warlord said:

Но изглежда в тоя вашия синдром е безполезно да се търси някаква логика. 

Кой "синдром" ? Когато казваш "А", трябва да умееш, да казваш и "Б". Критикуваш едните, критикуваш и другите... Пиша го неслучайно, понеже тук съм чел, какви ли не глупости, как примерите нямали нищо общо, понеже САЩ никога не били посягали към цивилното население. Общо-взето тинтири-минтири.
Ето казвам го, ако има подобна тема, в която се нищи хамериканската агресия в Ирак, Афганистан, Либия, Югославия и т.н. аз лично ще ти се извиня. Имам топки и ще го направя, няма никакъв проблем...
Това е и моята позиция. Аз съм вярващ човек, осъждам действията на Владимир Путин, но гледам и по-далече от козирката на шапката си. Тия Мински споразумения никой май не искаше да ги спазва. Това самата Меркел го потвърди. Подписано е споразумението, колкото да се даде време на Украйна, да се подготви. Дано всичко свърши възможно най-скоро...

П.С.
Между другото, опасявам се, че с тая война и с тоя върл антирусизъм по всички продажни медии... русофилите ще стават все повече и повече. Особено след гнусната манипулация за цените на газа и как "демократичният" газ щеше УЖ да излиза по-евтин. Доколкото разбрах от оная от КТ "Подкрепа" тепърва ще се вдигат цените, понеже взимаме руски газ чрез посредник. А както е тръгнало с тая политика нa Брюксел (зелена енергия и прочее), ще взимаме и електроенергия... от Турция. Русия и Ердоган даже преговаряли за втора АЕЦ, този път в Синоп.

• Потребител
Публикува
Преди 5 часа, Warlord said:

Рашан троллс би лайк

• Глобален Модератор
Публикува
Преди 44 минути, Capitainofmarine said:

Слушай сега, поне погледни регистрациите и тогава говори кой кога и къде е довтасал...

Ти по мая памет имаш в последните година две  си забанван неведнъж за постоянно замърсяване на темите. Сам на три пъти съм реагирал публично против твоите наказания, пък и не само публично...

В момента модераторите те толерират защото те са ангажирани с определена насока на темата и ти се завъртя като вятърна мелница в изискваното от тях направление. Впрочем ти тука често си демонстрирал определени симпатии по маджарска линия и си оправдавал маджарските нацисти известни със своите зверства във ВСВ  като си обвинявал руските и съветски войски в зверства - всъщност избиването на маджари и забраната на Рокосовски и Черняховски за вземане в плен на маджари, което си оправдано в предвид престъпленията им срещу мирното население в Украйна и сталинградска област...

Така че двуличието ти е очевадно и не упреквай хора с позиция а не фурнаджийски лопати като тебе...

Много ти поздрави...

Маджарски зверства казваш. Ами руско-унгарския антагонизъм си има начало и той е 1848 година когато руската армия по неизвестни причини смазва унгарското въстание и прави безценна услуга на Австрия.Тогава руската жестокост е толкова брутална че от тук нататък няма унгарец който да не мечтае да реванш.

П.П.Сега да не изкараш унгарците от 1848 година  нацисти.

• Харесва ми! 3
  • ХаХа 1
  • Потребител
Публикува
Преди 22 минути, Capitainofmarine said:

Много ти поздрави...

Когато се цитира, се цитира до край. "Никой не трябва да се съжелява. Всеки си получава заслуженото. Ето Те и тебе. Дофтаса тук със символа на руските нацисти барабар с Капитана да ни развеселиш..." Ударението беше върху "веселенето". Саркастично. 

Но, от както твоите любимци путинофашистите ги пердашат някак не си в настроение сякаш в юмрук ти е стиснат стомаха...🤣

Аз не му държа сметка кога и защо са ме банвали, но и аз винаги възразявам, протестирам против наказанията без обяснение. Не зависимо за кого става дума.

Това, че бъркаш унгарските нацисти с регуларната армия, и ,че в Украйна кои са били и каква роля са изиграли /пущено месо/ си е твой недостатък. Това, че се опитвам да цизелирам фалшивият мит за добричкатата, окупираща червена армия в Източна Европа и то предимно за Унгария, /защото и за това раслите на комунистическа пропаганда възрастни 95% нямат никакво понятие, 5% са на които в семейството са патили, и затова да ме обвиняваш, че съм с Янус лице и духъм заедно с модераторите на либерофашистите e също твойта мизерия. 😉

Но това е ЛИБЕРАЛЕН форум където до колкото схващам са валидни думите на Волтер "Не съм съгласен с това, което казваш, но докато съм жив ще защитавам правото ти да го казваш."

А не някой руски управляван и контролиран от ФСБ.😏

Привет.

• Харесва ми! 1
  • Глобален Модератор
Публикува
Преди 3 минути, Skubi said:

Но това е ЛИБЕРАЛЕН форум където до колкото схващам са валидни думите на Волтер "Не съм съгласен с това, което казваш, но докато съм жив ще защитавам правото ти да го казваш."

Волтер е живял във времена, когато не я е имало отровната руска пропаганда. Вече не е така.

• Харесва ми! 2
  • Глобален Модератор
Публикува

Утренняя сводка Генштаба. Главное:

1. Несмотря на заявленное прекращение огня, противник за минувшие сутки нанес 9 ракетных, 3 авиационных удара и совершил 40 обстрелов из реактивных систем залпового огня.

В частности, по гражданской инфраструктуре. Есть раненые и погибшие среди мирного населения.

Авиация ВСУ за прошедшие сутки нанесла удары по 21 району сосредоточения противника, а также 3 удара по позициям его зенитно-ракетных комплексов. В то же время были сбиты 3 разведывательных БПЛА "Орлан-10".

2. Отражены атаки россиян в районах 16 населенных пунктов. Среди них – Стельмаховка, Макеевка и Белогоровка Луганской области - а также Раздоловка, Соледар, Бахмут, Железное, Первомайское, Водяное и Победа в Донецкой области.

О продвижении РФ в Соледаре, о чем сообщал вчера ряд источников, в сводке не говорится.

--------

Оперативная информация по состоянию на 06:00 08.01.2023

🔺Несмотря на объявленный РФ так называемый "режим прекращения огня", за прошедшие сутки, противник нанес 9 ракетных, 3 авиационных удара и совершил 40 обстрелов из РСЗО. В частности, по гражданской инфраструктуре есть раненые и погибшие среди мирного населения.
🔺Неся большие потери, враг ведет наступательные действия на Бахмутском, Авдеевском и Лиманском и пытается улучшить тактическое положение на Купянском направлениях. На Новопавловском, Запорожском и Херсонском – оккупанты обороняются.
🔺Авиация Сил обороны Украины за прошедшие сутки нанесла удары по 21 району сосредоточения противника, а также 3 удара по позициям его ЗРК. В то же время были сбиты 3 разведывательных БПЛА врага типа "Орлан-10".
🔺Подразделения ракетных войск и артиллерии поразили пункт управления, 5 районов сосредоточения и 2 складов боеприпасов врага.

-------

ISW, 7 января

▪️Недавние успехи русских в Соледаре не предвещают неминуемого окружения Бахмута.
▪️РФ продолжает использовать религию в качестве оружия, продолжая давние информационные операции и дискредитируя Украину.
▪️РФ продолжает истощать свой ракетный арсенал и запас БПЛА иранского производства, но продолжает угрожать украинской инфраструктуре.
▪️Войска РФ и ВСУ атаковали в районе Сватово и Кременной.
▪️Силы РФ незначительно продвинулись в Соледаре на фоне продолжающегося наступления РФ вокруг Бахмута и на западных окраинах Донецка.
▪️Российские силы продолжают усилия по установлению полного контроля над Запорожской атомной электростанцией (ЗАЭС).
▪️Украинские и европейские официальные лица продолжают предупреждать, что Россия готовится ко второй волне мобилизации.
▪️Российские оккупационные власти продолжают вывозить украинских детей на территорию России под видом программ медицинской реабилитации.

-------

Подтверждено продвижение российских войск в Соледаре, пишет американский "Институт изучения войны".

На кадрах с геолокацией видно наемника группы Вагнера на заводе "Артемсоль" в центре города, заявляют аналитики в своей утренней сводке.

Украинские войска удерживают северо-западную часть населенного пункта, добавляют эксперты после анализа фото и видео.

Также "силы группы Вагнера продвинулись в Клещеевку" к югу от Бахмута.

Несмотря на это, россиянам еще далеко до окружения Бахмута, полагают в "Институте". Трасса Северск-Бахмут находится в семи километрах от подтвержденных границ российского наступления, а Славянск-Бахмут - в 13, пишут эксперты.

"Учитывая, что в последнее время скорость продвижения в этом районе составляла не более нескольких сотен метров в день, крайне маловероятно, что российским силам удастся организовать механизированное наступление на эти пути сообщения и двигаться в направлении окружения Бахмута", - сообщается в сводке.

------

Сводка МО Великобритании

▪️В последние недели Россия укрепила оборонительные укрепления в центральной части Запорожской области на юге Украины, особенно между городами Васильевка и Орехов. Россия удерживает большие силы в этом секторе.
▪️То, как Россия работает над улучшением обороны, свидетельствует о том, что командование, скорее всего, озабочено возможностью крупных украинских наступательных действий в двух направлениях: либо на севере Луганской области, либо в Запорожской.
▪️Крупный украинский прорыв в Запорожье серьезно подорвет жизнеспособность российского «сухопутного моста», соединяющего Ростовскую область России и Крым; Украинский успех в Луганске еще больше подорвет декларируемую Россией военную цель «освобождения» Донбасса. Решить, какой из этих угроз противодействовать в первую очередь, вероятно, является одной из центральных дилемм для российских специалистов по оперативному планированию.

• Харесва ми! 2
  • Потребител
Публикува
Преди 1 час, Warlord said:

Напротив буквално е уатабаутизъм - ти буквално ми казваш What about американците в Югославия. Хага я споменах не във връзка с някогашни военнопрестъпници, а във връзка със сегашните. Това че не съм критичен към американците просто си го измисляш и освен, че е лъжа е и оффтопик. Темата тук е рашистката агресия в Украйна. И въпросът ми е съвсем резонен - опитвам се да ви разбера от чисто психологическа гледна точка. Путлер обещава, че няма да убива за 36 часа на Коледа, но въпреки това да продължава убива. Тоест - лъже. Как при това положение продължавате да му вярвате? След като подкрепяте действията му значи убийството на всички тези хора ви радва по някакъв начин. Или поне така предполага логиката, която се опитвам да намеря. Но изглежда в тоя вашия синдром е безполезно да се търси някаква логика. 

Не трябва да се търси логика. Неестествено е. При ааморално поведение обяснението е пари. Вероятно господата с капитана заработва за насъщния. С този си им занаят да разчиташ че ще се поправят, е загуба на време. 

• Харесва ми! 4
  • Потребител
Публикува

Я-я-я нездрава конкуренциа сред музикантите.

Моцарт напуснал Украйна и. Вагне р го изгонил.

Подробности тука:

https://dzen.ru/video/watch/63b9acade774c36888f0458d?t=18

Преди 45 минути, Skubi said:

Това, че бъркаш унгарските нацисти с регуларната армия, и ,че в Украйна кои са били и каква роля са изиграли /пущено месо/ си е твой недостатък. Това, че се опитвам да цизелирам фалшивият мит за добричкатата, окупираща червена армия в Източна Европа и то предимно за Унгария, /защото и за това раслите на комунистическа пропаганда възрастни 95% нямат никакво понятие, 5% са на които в семейството са патили, и затова да ме обвиняваш, че съм с Янус лице и духъм заедно с модераторите на либерофашистите e също твойта мизерия.

Не очаквах да си толкова надъхан на тебе какво ти е личното признай си, баба ти май са я обидили руснята а?

• ХаХа 3
  • Потребител
Публикува
Преди 51 минути, resavsky said:

по неизвестни причини

Причините са известни. Но ти си от ВТУ и да не са ти известни, хайде да  допуснем.

Генетичната памет на маджарите?! 100 години?!

Тогава не рабирам Орбан, само 70 години след Будапещенската пролет!

• ХаХа 1
  • Глобален Модератор
Публикува

Тик-ток войска Кадырова | Гиркин на фронте | Враньё Путина | Что стало с Медведевым

Прошедший год в событиях:

клип Шамана «Я — русский»,

мобилизация картошки фри,

Путин кричит ура,

Стремоусов читает стихи,

а Медведев пишет посты в Телеграм.

Фейки о грязной бомбе, биолабораториях, уничтоженных Хаймарсах, захвате Песок и солдат-наркоманах.

Новояз: бавовна, донабор, жест доброй воли, параллельный импорт, СВО.

Тик-ток войска и херсонский енот.

• ХаХа 1
  • Потребител
Публикува
Преди 7 минути, БатеВаньо said:

Не трябва да се търси логика. Неестествено е. При ааморално поведение обяснението е пари. Вероятно господата с капитана заработва за насъщния. С този си им занаят да разчиташ че ще се поправят, е загуба на време. 

Кимон (Drunken_Master из другите форуми) всъщност има психични проблеми. В главата му има повече Вселени, отколкото в Marvel и DC взети заедно. Момчето пише, че има дете, а няма и бил много зает в работата си и нямал време да се информира за войната, но от 7 сутринта пише във форуми до полунощ и понякога след това. Навсякъде поства едни и същи неща, които си държи на папки в компютъра и като му отговорят пише, че за първи път чувал нещо подобно, а го е прочитал поне 100 пъти. Понякога копира чужди мнения и ги споделя за свои, но не му идва на акъла да ги редактира и изпада в неловки ситуации. Дори можеш да прочетеш, че има "приятел", който го информира за войната в Украйна директно оттам, но ако ти имаш такъв приятел, то той сипе пропаганда.

• Харесва ми! 4
  • Потребител
Публикува
Преди 20 минути, nick_klaus said:

Кимон (Drunken_Master из другите форуми) всъщност има психични проблеми. В главата му има повече Вселени, отколкото в Marvel и DC взети заедно. Момчето пише, че има дете, а няма и бил много зает в работата си и нямал време да се информира за войната, но от 7 сутринта пише във форуми до полунощ и понякога след това. Навсякъде поства едни и същи неща, които си държи на папки в компютъра и като му отговорят пише, че за първи път чувал нещо подобно, а го е прочитал поне 100 пъти. Понякога копира чужди мнения и ги споделя за свои, но не му идва на акъла да ги редактира и изпада в неловки ситуации. Дори можеш да прочетеш, че има "приятел", който го информира за войната в Украйна директно оттам, но ако ти имаш такъв приятел, то той сипе пропаганда.

Той е също така клеветник, опитвайки да изкара, че си писал неща, които не си, и престъпник, пропагандирайки за един фашизоиден терористичен режим като този на КГБ. 

• Харесва ми! 1
  • Потребител
Публикува
Преди 5 часа, boyko said:

Казваш, Минските споразумения, подписани с посредничеството на Меркел, Оланд и представители на OSCE са незаконни? А гарантите били измамници според теб. Интересно! И кога го разбра това? Останалите ти бълнувания ... там за Сибир, Курили и т.н. според мен си е чист нацизъм. Остава само нещо за унтерменшен рашките и жизнено пространство да се доаргументираш. Не мога да ти помогна, само се чудя дали да докладвам на админите за пост, насаждащ расизъм, омраза и т.н.

Меркел и Оланд за мен винаги са били едни от най-големите недоразумения, заели лидерски постове в ЕС, при това в двете най-важни и влиятелни страни за обшността. Това, че са си използвали служебното положение, за да злоупотребят с него с цел защита на определени бизснесинтереси, пряко свързани с фашизоидния имперски режим на КГБ, ги прави също мишена за Хага като съучастници, отделен въпрос е, че по добре известни причини ще им се размине. А обвиненията ти към мен, че съм насаждал омраза, нацизъм и тем подобни глупости, показват единствено, че подкрепяш кремълските престъпления и кремълските имперски мераци. И предвид фашизоидният характер на Путин и шайката му, то тези, които сте за докладване в тази връзка, сте именно такива като теб. Аз ако бях расист, не бих бил на мнение, че държава, чието население и управление се състои от хора с различна раса от моята, каквато е Япония, трябва да си върне Курилските острови.

• Потребител
Публикува
Преди 29 минути, Capitainofmarine said:

Не очаквах да си толкова надъхан на тебе какво ти е личното признай си, баба ти май са я обидили руснята а?

Ударих на меко май.

Баба ми прекара с майка ми / 1939 родена /и дядо ми в мазето на някои от тези вили къщи, защото те имаха бомба устойчиво убежище. /https://www.google.hu/maps/@47.5131676,19.097831,18.49z?hl=hu&authuser=0/Затова тук защото не далеч, беше градината им която я работеха до последният ден...Но при началото на обсадата и уличните боеве окончателно тук останаха. Когато руснаците освобождават този регион, влизащите първа линия ЧА мърша монголоиди изкарват всички мъже да ги застрелят и или отведат, като съответно обират часовници, злато каво намерят. Стигайки до българите спират защото схващат, че това не са унгарци и извикват един руснак. Той разпитва дядо и баба ми и нарежда да се пуснат и върнат всички в убежището и ценостите им и на вратата слагат надпис, че тук е забранено ЗАБРАТь кавото и да е било. След няколко часа, се пявява един офицер, който разпитва баба ми, че зна е ли да готви, защото му е нужна готвачка. От този ден се появява един мотор с ремърке пълно с ядене и един украинец с огромни мустаци, които майка ми ги е дърпала когато си играели/според думите на баба ми, защото и той имал дъщеря на същите години в Украина/, да надзирава готвенето. Готовото ядене го занася на командира. Но има винаги излишак, така, че унгарците в мазето били много благодарни....След няколко седмици идва украинеца с пълнаа кошница и казва, че това е подарък, защото вече не трябва да готви, защото комъндирът му загива в боевете в паркът до площадът на героите...Няколко дена по късно, когато дядо ми отива да провери какво е положението в градината го хващат руснаците и го вкарват в една колона за Сибир. Баба ми след време отива да го търси и тогава комшии до градината казват, че дядо ми са го вагонирали за Цеглед , /ж.п. център като Г. Оряховица/, тогава от там тръгваха за Русия. Баба ми с пасавана получен от офицера за готварството /зеленчукът от градината носеше за готвене/, успява да освободи дядо ми от вагонът.....

Така, че Капитане колокото и да си с руско сърце, и колкото и да Ти е неприятно, има факти които неможеш с лъжепропаганда да заличиш.

А що се отнася за агитпропа на руснаците Ти самият споменаваш унгарците, че макар и историческките им патила с руснаците защото не били само веднъж, ами многократно, макар и Орбан да беше който навремето изгони товарищите. Сега лично той духа на Путин заедно 40% от унгарците /според орбановият агипроп/са за руснаците....   1 луд 100 прави казва унгарската поговорка.

Така, че не си сам.🤣😂🤣

• Харесва ми! 4
Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!