Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Потребител
Публикува

Кой би си помислил, че фиромите няма да застанат в услуга на Белград и Москва...

Ивайло Мирчев: Руските финансови потоци за български журналисти минавали през лице в Македония

Същото се отнася и за кръжока от бивши комунисти-соросоиди и по настоящем първи глашатаи на македонизма. Явно парите са достатъчни, за да покрият лицемерието им. 

Та, като тръгнете да спорите с някой руски трол, не забравяйте, че шанса зад клавиатурата да се крие някой фиром или "бивш" комуняга-соросоид е огромен... 

• Харесва ми! 4
  • Мнения 14k
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

• scaner

2628

• Пандора

1252

• sir

1237

• resavsky

968

• Потребител
Публикува
Преди 3 минути, новорегистриран3 said:

Кой би си помислил, че фиромите няма да застанат в услуга на Белград и Москва...

Ивайло Мирчев: Руските финансови потоци за български журналисти минавали през лице в Македония

Същото се отнася и за кръжока от бивши комунисти-соросоиди и по настоящем първи глашатаи на македонизма. Явно парите са достатъчни, за да покрият лицемерието им. 

Та, като тръгнете да спорите с някой руски трол, не забравяйте, че шанса зад клавиатурата да се крие някой фиром или "бивш" комуняга-соросоид е огромен... 

Както казваше един унгарски хуморист на Орбановците. Спри да  плюеш върху доносниците, комунистите, защото ще стигнеш до баща си....

• Харесва ми! 2
  • ХаХа 1
  • Потребител
Публикува
Преди 2 минути, Skubi said:

Както казваше един унгарски хуморист на Орбановците. Спри да  плюеш върху доносниците, комунистите, защото ще стигнеш до баща си....

Орбан до там ги докара маджарите, че вече са кажи-речи богати колкото българите. 😀 

• Харесва ми! 1
  • Потребител
  • Потребител
Публикува
Преди 13 минути, новорегистриран3 said:

ой би си помислил, че фиромите няма да застанат в услуга на Белград и Москва..

Парите не може да влязат в България без позволението на управляващите българската държава...

• Потребител
Публикува
Преди 1 час, nick_klaus said:

Кимон (Drunken_Master из другите форуми) всъщност има психични проблеми. В главата му има повече Вселени, отколкото в Marvel и DC взети заедно. Момчето пише, че има дете, а няма и бил много зает в работата си и нямал време да се информира за войната, но от 7 сутринта пише във форуми до полунощ и понякога след това. Навсякъде поства едни и същи неща, които си държи на папки в компютъра и като му отговорят пише, че за първи път чувал нещо подобно, а го е прочитал поне 100 пъти. Понякога копира чужди мнения и ги споделя за свои, но не му идва на акъла да ги редактира и изпада в неловки ситуации. Дори можеш да прочетеш, че има "приятел", който го информира за войната в Украйна директно оттам, но ако ти имаш такъв приятел, то той сипе пропаганда.

Прощавай, не съм морализатор, не съм и цвете за мирисане, но това което пишеш и правиш е долно, много е Низко! В този форум може всичко друго да е било толкова низко никой не епадал, и ДОНОСНИЦИ ОЩЕ НЕ БЕШЕ ИМАЛО!

Пък това освен донос е и клюкарстване и клеветничество!

• Харесва ми! 1
  • ХаХа 1
  • Потребител
Публикува (edited)

Секретарь СНБО Украины Данилов: Киеву предлагают корейский сценарий урегулирования

Секретарь Совета нацбезопасности и обороны (СНБО) Украины Алексей Данилов утверждает, что Киеву предлагают урегулирование по "корейскому сценарию"

Путин бил казал "ще има да почакате малко" и конкретно "Не дождетес!" Пък Пригожин коментирайки с Кадиров добавил "Кровавые сопли пожуете!"
Редактирано от Capitainofmarine
  • ХаХа 1
  • Потребител
Публикува

Въпросният фиром се е изцвъкал и по въпроса с фиромската история и идентитет. И рубладжии ни пробутват неговите писания, все едно са върха на журналистиката.

• Потребител
Публикува

В военных действиях против российских войск со стороны ВСУ участвует техника пилотажной группы «Украинские соколы», неся при этом потери. Утверждается, что одна из ее машин была сбита своим же комплексом ПВО «Оса» под Курахово.

О гибели самолета сообщает в своем Telegram-канале и замглавы комитета по обороне Государственной Думы РФ Дмитрий Саблин.

• ХаХа 1
  • Глобален Модератор
Публикува
Преди 36 минути, Capitainofmarine said:

В военных действиях против российских войск со стороны ВСУ участвует техника пилотажной группы «Украинские соколы», неся при этом потери. Утверждается, что одна из ее машин была сбита своим же комплексом ПВО «Оса» под Курахово.

О гибели самолета сообщает в своем Telegram-канале и замглавы комитета по обороне Государственной Думы РФ Дмитрий Саблин.

Този същия Саблин февруари миналата година заяви че украинската  авиация е била унищожена първите 72 часа на операцията.

• Харесва ми! 1
  • Глобален Модератор
Публикува

Александър Коваленко:

31.12.2022 путин наградил некоего "героя" Айка Арсеновича Гаспаряна.

Всё бы ничего, если бы не тот факт, что Айк Гаспарян зэк, отбывавший наказание за вооружённое ограбление.

Когда путин награждает пропагандонов и палачей, это, всё таки одно, а когда зэков - со-о-овсем другое.

Поощрение зэка на уровне главы государства, каким бы конечно же дном этот глава ни был, но это тот ничтожный плинтус на уровне которого даже не опускался изувер и изверг Сталин, при котором во Вторую мировую так же практиковалось массовое использование зэков в армии. Сталин не наградил лично ни одного зэка.

Деградация системы, пытавшейся уподобиться давно уже перегнившему в могиле прошлого совку, являет себя сейчас в самых своих уродливых и отталкивающих образах. Но, россиянам, по крайней мере большинству из них, эти образы кажутся вполне приемлемыми и уместными.

Герой, зэк, награждаемый президентом?

Боюсь, что после завершения в Украине, в самой россии не исключены события, которые будут собой напоминать аналог "Красного террора". Когда окончательно воспрявшее быдло, руководимое преступниками, искоренит последние остатки интеллигенции и инакомыслия.

• Харесва ми! 1
  • Потребител
Публикува
Преди 11 минути, scaner said:

Александър Коваленко:

31.12.2022 путин наградил некоего "героя" Айка Арсеновича Гаспаряна.

Всё бы ничего, если бы не тот факт, что Айк Гаспарян зэк, отбывавший наказание за вооружённое ограбление.

Намери си чуваля кръпката....Двама багабонти, само, че единият е  по-голям калибър....🤣

• Харесва ми! 1
  • ХаХа 1
  • Потребител
Публикува

Кимончо, много добре знам какво съм писал, това че ти си лъжец и клеветник не променя факта, че това, което ти твърдиш за формиран украински етнос през 19 век, не съм го писал никога. И не съм те обиждал, факт е, че когато под дадена форма си съзнателен съучастник в един престъпен режим (в твоя случай чрез пропаганда) това също е престъпление. Затова от тази гледна точка ти си престъпник. А относно тези ти ютюб манипулации, те просто са още едно доказателство, че си пропагандатор и разпространител на фалшиви новини, като освен виртуалната пропаганда, която водиш в полза на престъпника Путин, водиш такава и в полза на престъпника Сталин. И най-интересното е, че го правиш по гьобелсовски, разчитайки, че една лъжа повторена 100 пъти, става истина. Само че при доста по-интелигетни хора от теб няма как да мине тоя номер, просто не си достатъчно добър лъжец, колкото и да си въобразяваш обратното. Ако беше достатъчно добър лъжец, нямаше в този форум първо да твърдиш, че нямаш деца, а после да твърдиш, че имаш две деца. Очевадно в единия случай лъжеш, което е абсолютно доказателство, че си лъжец и това не е обида, а обективната истина. Би било обида ако думи като лъжец, клеветник и престъпник бяха в категорията нецензурни, но те просто предвид писанията ти отразяват твоята личностна същност.

• Потребител
Публикува (edited)
Преди 1 час, Capitainofmarine said:

Прощавай, не съм морализатор, не съм и цвете за мирисане, но това което пишеш и правиш е долно, много е Низко! В този форум може всичко друго да е било толкова низко никой не епадал, и ДОНОСНИЦИ ОЩЕ НЕ БЕШЕ ИМАЛО!

Пък това освен донос е и клюкарстване и клеветничество!

Каза най-големият фен на кагебистката шайка тук😁😁😁😁😁😁😁😁😁 Защо така нервно, капитанче, да не би с Кимончо да си делите рублите и сега като ви разкриват хонорара за пропаганда да намалява😁😁😁😁😁😁😁😁😁 Все пак съвсем искрено ти благодаря, че макар и несъзнателно ме разсмя до такава степен, в крайна сметка отдавна е казано, че светът е оцелял, защото се е смял😁😁😁😁😁😁😁

Редактирано от skorpion1980
  • ХаХа 1
  • Глобален Модератор
Публикува

Руска база до Мелитопол е ударена с Химарси. Тепърва ще има.подробности за жертви и унищожена техника.

• Харесва ми! 2
  • Глобален Модератор
Публикува

А вот оценка ситуации в Соледаре и Бахмуте от противника - куратора ЧВК «Вагнер» Пригожина (вагнеровцы являются основой российских сил, которые наступают на эти города).

Он говорит, что Бахмут является «уникальным и очень сложным местом» с точки зрения ведения боевых действий.

"Фишка Бахмута в его уникальных исторических и географических оборонных возможностях, к которым относится, первое, разделение города на несколько частей водными преградами. Второе, окрестности Бахмута — комплекс населенных пунктов, создающих единую систему обороны. Третье - уникальный ландшафт, овраги и высоты, являющиеся природными тоннелями", - говорит Пригожин.

«И вишенка на торте — система Соледарских и Бахмутских шахт, фактически сеть подземных городов. В которой находится не только скопление людей на глубине 80–100 м, но и перемещаются танки и БМП. А запасы вооружения хранятся еще с Первой мировой войны», — заявил Пригожин.

https://t.me/stranaua/84663

• Харесва ми! 1
  • Благодаря! 1
  • Глобален Модератор
Публикува
Преди 40 минути, scaner said:

А вот оценка ситуации в Соледаре и Бахмуте от противника - куратора ЧВК «Вагнер» Пригожина (вагнеровцы являются основой российских сил, которые наступают на эти города).

Он говорит, что Бахмут является «уникальным и очень сложным местом» с точки зрения ведения боевых действий.

"Фишка Бахмута в его уникальных исторических и географических оборонных возможностях, к которым относится, первое, разделение города на несколько частей водными преградами. Второе, окрестности Бахмута — комплекс населенных пунктов, создающих единую систему обороны. Третье - уникальный ландшафт, овраги и высоты, являющиеся природными тоннелями", - говорит Пригожин.

«И вишенка на торте — система Соледарских и Бахмутских шахт, фактически сеть подземных городов. В которой находится не только скопление людей на глубине 80–100 м, но и перемещаются танки и БМП. А запасы вооружения хранятся еще с Первой мировой войны», — заявил Пригожин.

https://t.me/stranaua/84663

На крива ракета нали знаеш какво и пречи...Какви въоражения сънува Пригожин сънува и то от времето ПСВ... 

• Харесва ми! 2
  • Потребител
Публикува (edited)
Преди 3 часа, skorpion1980 said:

Каза най-големият фен на кагебистката шайка тук😁😁😁😁😁😁😁😁😁 Защо така нервно, капитанче, да не би с Кимончо да си делите рублите и сега като ви разкриват хонорара за пропаганда да намалява😁😁😁😁😁😁😁😁😁 Все пак съвсем искрено ти благодаря, че макар и несъзнателно ме разсмя до такава степен, в крайна сметка отдавна е казано, че светът е оцелял, защото се е смял😁😁😁😁😁😁😁

Знаеш ли човек трябва да има морал!

Ти отдвана си показал че преследване на жалкото соросово левче, морала ти е непознат, повече какво да коментираме...

А да, добре се смее този който се смее последен. Така че оцеляването на твоя вид е под  въпрос...

Редактирано от Capitainofmarine
  • ХаХа 2
  • Потребител
Публикува (edited)
Преди 57 минути, Capitainofmarine said:

Ти отдвана си показал че преследване на жалкото соросово левче, морала ти е непознат, повече какво да коментираме...

А да, добре се смее този който се смее последен. Така че оцеляването на твоя вид е под  въпрос...

При мен преследване на соросови левчета няма, но понеже на теб освен морал ти липсва и интелект, си си въобразил с твоето черно-бяло двуполюсно мислене, че всеки, който не е путинофил, е соросоид. Соросоидите у нас са на страната на Украйна, защото така им е наредено, а хора като мен са на страната на Украйна, защото имаме родова памет и уважаваме кръвта на войниците, които са се били за нас преди 145 години, а те на над 80 % според всички военни архиви идват от хиндерландите на Киев, Харков и Одеса (говоря за преминалите Дунава, на Кавказкия фронт са от Кубан главно, но там няма касателство към нас), съответно днес потомците им са подложени на обстрел от една кагебистка терористична шайка. А тази шайка, наречена КГБ, се състои от потомци на терористичната организация Народна Воля, убила Александър 2. Аз за разлика от соросоидите му отдавам нужната почит, а той си я заслужил най-вече с диаметрално противополжната си политика в сравнение с некадърните си баща, син и внук, а също така диаметрално противополжна на изверг като Путин. Вие путинофилите обаче, като едни морално деградирали национални предатели без капка патриотизъм и национално достойнство, смятате, че България е длъжна с нещо на един доказан българофоб като Путин, решил че трябва да сме му в зоната на влияние и да ни задълбочи всички социални и икономически проблеми докато не почнем да му се молим да ни погълне, а също така един нещастник, който публично се гаври с историята ни по македонския въпрос и относно азбуката. Аз съм от тези, които на никого не се навеждат както правите вие, путинофилите, или като правят соросоидите. Също така аз от левчета нямам нужда, защото заплатата ми в колцентъра плюс тази на жена ми в администрацията на медицинския университет във Варна са ни напълно достатъчни за семейството ни плюс две пътувания в чужбина годишно. Отделно през лятото като правя екскурзии аз представям заблежителностите и културата на България пред френскоговорящи туристи и го правя първо за честта на родината и подобряването на имиджа й, чак след това за хонорара и бакшиша, които са ми само като допълнителен доход към иначе както казах достатъчната ми заплата в колцентъра. Екскурзоводството ми е хоби, каращо ме да се гордея, че съм българин! Така че морално деградирал путинофил като теб и срещу мен да тича не може да ме стигне.

Редактирано от skorpion1980
  • Харесва ми! 1
  • Upvote 2
  • Глобален Модератор
Публикува
Преди 16 минути, skorpion1980 said:

При мен преследване на соросови левчета няма, но понеже на теб освен морал ти липсва и интелект, си си въобразил с твоето черно-бяло двуполюсно мислене, че всеки, който не е путинофил, е соросоид. Соросоидите у нас са на страната на Украйна, защото така им е наредено, а хора като мен са на страната на Украйна, защото имаме родова памет и уважаваме кръвта на войниците, които са се били за нас преди 145 години, а те на над 80 % според всички военни архиви идват от хиндерландите на Киев, Харков и Одеса (говоря за преминалите Дунава, на Кавказкия фронт са от Кубан главно, но там няма касателство към нас), съответно днес потомците им са подложени на обстрел от една кагебистка терористична шайка. А тази шайка, наречена КГБ, се състои от потомци на терористичната организация Народна Воля, убила Александър 2. Аз за разлика от соросоидите му отдавам нужната почит, а той си я заслужил най-вече с диаметрално противополжната си политика в сравнение с некадърните си баща, син и дядо, а също така диаметрално противополжна на изверг като Путин. Вие путинофилите обаче, като едни морално деградирали национални предатели без капка патриотизъм и национално достойнство, смятате, че България е длъжна с нещо на един доказан българофоб като Путин, решил че трябва да сме му в зоната на влияние и да ни задълбочи всички социални и икономически проблеми докато не почнем да му се молим да ни погълне, а също така един нещастник, който публично се гаври с историята ни по македонския въпрос и относно азбуката. Аз съм от тези, които на никого не се навеждат както правите вие, путинофилите, или като правят соросоидите. Също така аз от левчета нямам нужда, защото заплатата ми в колцентъра плюс тази на жена ми в администрацията на медицинския университет във Варна са ни напълно достатъчни за семейството ни плюс две пътувания в чужбина годишно. Отделно през лятото като правя екскурзии аз представям заблежителностите и културата на България пред френскоговорящи туристи и го правя първо за честта на родината и подобряването на имиджа й, чак след това за хонорара и бакшиша, които са ми само като допълнителен доход към иначе както казах достатъчната ми заплата в колцентъра. Екскурзоводството ми е хоби, каращо ме да се гордея, че съм българин! Така че морално деградирал путинофил като теб и срещу мен да тича не може да ме стигне.

Приятелски съвет - не падай на нивото на путиноидите .Те просто не го заслужават.

• Харесва ми! 1
  • Потребител
Публикува

Как изопачи всичко! А уж беше против клеветите, клюките, доносите...

• Харесва ми! 2
  • Глобален Модератор
Публикува

Абе къде ги дават тези соросови левчета че така и така си плюя най порядъчно по Путин... 

• ХаХа 2
  • Потребител
Публикува
Преди 18 минути, resavsky said:

Приятелски съвет - не падай на нивото на путиноидите .Те просто не го заслужават.

Уважавам те, но в случая не мисля, че си прав. Постът ми е дълъг, но най-съществените два елемента от него се състоят в това, че отдавам почит на Александър 2, както и това, че хобито ми като екскурзовод ме кара да се чувствам горд, че съм българин! И двете опровергават напълно обвиненията на капитанчето в соросоидство, а освен това няма как да са падане до нивото на путиноидите.

• Потребители
Публикува
Преди 12 минути, Шпага said:

Как изопачи всичко! А уж беше против клеветите, клюките, доносите...

Има едно безкомпромисно правило, по което може да се разпознава лицемерието. Колективно моралният е лично неморален. Колективен, даже стаден, е моралът на путиновата идеология.

• Харесва ми! 2
  • ХаХа 1
Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!