Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Потребител
Публикува
Преди 3 минути, deaf said:

Британският журналист е трябвало да зададе въпроса на Путин какво той щеше да направи,ако беше на мястото на Елцин тогава? Всъщност той беше на негово място,но нищо не предприе срещу НАТО и САЩ във връзка с бомбардировките над съюзника му Югославия...

Лъжи Путлер. Нали знаем къкво правеше югославсака народна? армия. Нали американосите ги предупредиха. Но след като ги удариха в центърът на градът /още ли стоят руните на телевизията/, тогава разбраха сърбите, че руснаците и да искат не могат да им помогнат и спряха.  

• Харесва ми! 2
  • Мнения 2,7k
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

Posted Images

• Потребител
Публикува

https://www.actualno.com/europe/s-falshivi-objavi-za-rabota-rusija-podmamva-vse-poveche-afrikanki-za-rabota-vyv-voennite-si-zavodi-news_2363467.html

Някой има ли повече информация по този въпрос? Или независимо потвърждение на тези твърдения? 

• Потребител
Публикува
Преди 1 час, Димитър Йорданов said:

https://www.actualno.com/europe/s-falshivi-objavi-za-rabota-rusija-podmamva-vse-poveche-afrikanki-za-rabota-vyv-voennite-si-zavodi-news_2363467.html

Някой има ли повече информация по този въпрос? Или независимо потвърждение на тези твърдения? 

• Благодаря! 1
  • Потребител
Публикува (edited)
Преди 22 минути, makebulgar said:

А иначе от Африка в Русия да учат и работят са се преселили не само жени, а и мъже. Ето един случай от близките дни - https://vk.com/video-57750014_456245617

Интересуваха ме твърденията от статията за работата във военните заводи на ученици и студенти и подлъгването на африканки с лъжливи обещания. Защото леко ми жълтееше написаното. 

Редактирано от Димитър Йорданов
  • Администратор
Публикува

Вчера Централната банка, неочаквано, запази основната лихва на същото ниво - 21%, като отказа да я повиши. Хипотезата тук може да е следната: това решение е продиктувано от задачата да се запази ръководителят на ръководството на Централната банка.

• Харесва ми! 1
  • Неясен 1
  • Потребител
Публикува
Преди 5 минути, Р. Теодосиев said:

Вчера Централната банка, неочаквано, запази основната лихва на същото ниво - 21%, като отказа да я повиши. Хипотезата тук може да е следната: това решение е продиктувано от задачата да се запази ръководителят на ръководството на Централната банка.

Според мен е по-просто: Путин просто е наредил лихвата да не се вдига повече.

Там отдавна има критични гласове, че Централната банка задушава икономиката и тези гласове явно са
повлияли. Сега инфлацията сигурно ще се увеличава и Русия ще трябва да премине в режин на постоянно
висока инфлация, като в Турция. Това обира парите на народа, но ще помогне на правителството.

Да видим колко висока ще стане инфлацията. Аз лично стискам палци за хипер-инфлация като по времето
на Виденов у нас.

• Харесва ми! 1
  • Глобален Модератор
Публикува
Преди 19 минути, gmladenov said:

Според мен е по-просто: Путин просто е наредил лихвата да не се вдига повече.

Там отдавна има критични гласове, че Централната банка задушава икономиката и тези гласове явно са
повлияли. Сега инфлацията сигурно ще се увеличава и Русия ще трябва да премине в режин на постоянно
висока инфлация, като в Турция. Това обира парите на народа, но ще помогне на правителството.

Да видим колко висока ще стане инфлацията. Аз лично стискам палци за хипер-инфлация като по времето
на Виденов у нас.

жить стало лучше, жить стало веселей ;)

• Харесва ми! 1
  • Администратор
Публикува

Украйна и Русия не успяха да постигнат споразумение за продължаване на износа на руски газ за Европа през Украйна с посредничеството на Азербайджан.

Сделката трябваше да позволи на Русия да продава същия обем газ на Азербайджан и да изпраща газ, маркиран като азербайджански, през Украйна. 

При успех на евентуално споразумение, това щеше да донесе милиарди долари на Русия.

https://t.me/drmjournal/10946

-------------

Кампанията на украинското разузнаване за елиминиране на цели, участващи във военните действия срещу Украйна се развива, достигайки по-далеч в Русия. Това заяви пред Al Jazeera генерал Игор Романенко, бивш заместник-началник на Генералния щаб на украинските въоръжени сили.

Той заяви също, че кампанията ще продължи дори ако Киев и Москва договорят прекратяване на огъня или мирно споразумение.
"Възмездието ще достигне военнопрестъпниците, независимо от срока на валидност и къде се намират", каза Романенко. "Те трябва да се чувстват зле [и] семействата им трябва да видят как техният човек е измъчван от вина, докато [смъртната] му присъда бъде изпълнена."

https://t.me/drmjournal/10947

• Харесва ми! 2

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!