Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Администратор
Публикува

Азерският президент изложи исканията на Азербайджан към Русия, които бяха официално предадени на 27 декември: 

- официално извинение от страна на Русия към Азербайджан
- признаване на вина
- привличане към отговорност и наказателно преследване на отговорните лица
- обезщетяване на азербайджанската държава, както и на пострадалите пътници и екипаж

https://t.me/drmjournal/11012

• Харесва ми! 3
  • Мнения 2,8k
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

Posted Images

• Потребител
Публикува

Той вчера се извинява нещо, но не слушах внимателно, какво точно.

https://btvnovinite.bg/svetut/vladimir-putin-se-izvini-na-azerbajdzhan-za-sluchiloto-se-sas-samoleta.html

• Глобален Модератор
Публикува

След известна стабилизация на нива от около 100 рубли за долар от два дни рускота валута пак пощуря.Днес се търгува на нива от 110 рубли за долар.и тенденцията е твърдо нагоре .

• Харесва ми! 4
  • Потребител
Публикува
Преди 18 минути, resavsky said:

След известна стабилизация на нива от около 100 рубли за долар от два дни рускота валута пак пощуря.Днес се търгува на нива от 110 рубли за долар.и тенденцията е твърдо нагоре .

Банкерите са по-опасни от каквито и да е искандери или АТАСАМС....

• Глобален Модератор
Публикува
Преди 3 часа, Skubi said:

Банкерите са по-опасни от каквито и да е искандери или АТАСАМС....

През 2019 година бях на екскурзия в Москва.Тогава екскурзовдката ни каза,че дъщеря и си е купила наскоро апартамент с ипотека/ в долари разбира се други цени няма/.И се оплака от високия курс -  1 долар за 60 рубли .Според нея въпреки,че имали високи доходи просто не могат да си позволят да си покриват вноските по ипотеката ако долара премине 50 рубли.Тези хора не ги виждам какво правят при курс на долара повече от 100 рубли.

• Харесва ми! 1
  • Тъжен 1
  • Потребител
Публикува
Преди 1 час, resavsky said:

През 2019 година бях на екскурзия в Москва.Тогава екскурзовдката ни каза,че дъщеря и си е купила наскоро апартамент с ипотека/ в долари разбира се други цени няма/.И се оплака от високия курс -  1 долар за 60 рубли .Според нея въпреки,че имали високи доходи просто не могат да си позволят да си покриват вноските по ипотеката ако долара премине 50 рубли.Тези хора не ги виждам какво правят при курс на долара повече от 100 рубли.

Разориха се. Отдавна са им конфискували апартамента, загубващи дотогавашните изплащания и още има да плащат.  

• Глобален Модератор
Публикува
Преди 2 минути, Skubi said:

Разориха се. Отдавна са им конфискували апартамента, загубващи дотогавашните изплащания и още има да плащат.  

Това е най вероятния сценарий.Всъщност единственият възможен.

• Тъжен 1
  • Потребител
Публикува
Преди 1 час, vandu said:

Държавата май дотира по някакъв начин лихвите по ипотеките

Не познавам вътрешната финансова политика на руснаците, но от практика знам, че при такава инфлация, първо се компенсират банките, ако е нужно с държавни пари ги капитализират директно или чрез подпомагане на населението и после клиентите, обикновенно така, че им се отпущат данъци, % които към държавата биха платили. Но в повечето случаи губят хората...Както винаги... 

• Глобален Модератор
Публикува
Преди 1 час, vandu said:

Държавата май дотира по някакъв начин лихвите по ипотеките

Сигурен ли си?

• Потребител
Публикува
Just now, resavsky said:

Сигурен ли си?

Не. Някъде го прочетох тези дни, може и в коментари в yaplakal

Може и да беше "преференциални лихви".

• Потребител
Публикува
Преди 9 часа, Skubi said:

загубващи дотогавашните изплащания и още има да плащат.  

Няма такова нещо. В повечето случаи жилището се продава и после клиентът и банката си делят парите. При всички случаи клиентът НЕ губи вноските,които е плащал дотогава... Това би било равнозначно на грабеж,ако банката прибере парите от вноските на клиента... Няма как да стане.

• ХаХа 1
  • Глобален Модератор
Публикува
Преди 2 минути, Р. Теодосиев said:

Освен към Европа, четох и че в Преднестровието спира спира подаването на руски газ.

Приднестровието е част от Европа.

• Потребител
Публикува
Преди 28 минути, resavsky said:

Приднестровието е част от Европа.

В новините казват, че към Молдова, Газпром спира изнасянето...Да предизвика разбунтуване на населението....

• Потребител
Публикува

Украйна ще губи годишно $800млн. от такси,но вероятно Запада ще я компенсира някак си,поне докато трае войната...

• Харесва ми! 1
  • Потребител
Публикува
Преди 3 часа, Skubi said:

В новините казват, че към Молдова, Газпром спира изнасянето...Да предизвика разбунтуване на населението....

Молдова не са платили 700млн. $. До колкото правилно съм разбрал, основен потребител на руската газ са приднестровските ТЕЦ които произвеждат ток който продават на Молдова. Молдова не иска да плаща газта защото не са те крайният получател.

• Потребител
Публикува
Преди 2 часа, resavsky said:

Газпром ще губи повече.А в стратегически план за Русия това е катастрофа - загубата на такъв пазар.А за нашите пишман русофили меко казано сериозен шамар - бяха убедени,че Европа не може без руския газ.И че Европа ще ходи на крака при Путин да се моли за да и отпусне малко газ .

Ако наистина изнасят през трети страни има оше какво да се желае.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!