Забелязахме, че използвате Ad Blocker

Разбираме желанието ви за по-добро потребителско изживяване, но рекламите помагат за поддържането на форума.

Имате два варианта:
1. Регистрирайте се безплатно и разглеждайте форума без реклами
2. Изключете Ad Blocker-а за този сайт:
    • Кликнете върху иконата на Ad Blocker в браузъра
    • Изберете "Pause" или "Disable" за този сайт

Регистрирайте се или обновете страницата след изключване на Ad Blocker

Отиди на
Форум "Наука"

Препръчано мнение

• Потребител
Публикувано

Наскоро попаднах на едно видео в инстаграм.Понеже съм рускоговорящ имам абонати от тази част на света.та говорим за някакъв руски непрокопсаник  ,който е имал сексуално влечение към момиченца има видеа заснет ,да преследва и изнудва малки момиченца ,нали заловили са го  дали са му там някаква присъда ,в някаква колони в Сибир.Ама почва СВО ,човека подписва договопр с РФ и го пращат на фронта  ,като свободен гражданин.Остави това загрижени руски родители от време навреме постват видеа с фейса на изрода ,само ,че сега знаете ли какви отговори има от платени Путинистки тролове.Човекът е герой и да е имал вина си я  е изкупил ,трябва  ,да се гордеем с него и те заглушават мнението на нормалните хора.   

• Харесва ми! 1
  • Мнения 2,8k
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

Posted Images

• Глобален Модератор
Публикувано

И тъй, случи се най-очакваното нещо в президентската предизборната борба в Рашистан - отхвърлиха кандидатурата на най-солидния конкурент на Путин - Борис Надеждин. Пъррвоначално той събра предостатъчно подписи за да се регистрира, та даже за това имаше страховити опашки в студа на предизборните му пунктове из цяла Русия, че и извън нея. Появиха се обаче армия от графолози и административни гурута, които да анулират достатъчна част от подписите, за да не може единствения популярен опозиционер да стигне до урните.
Надеждин разбира се ще обжалва това безобразие в съда, но много добре знаем, че и той не е независим.

https://bntnews.bg/news/v-rusiya-othvarliha-kandidaturata-na-nadezhdin-za-prezident-1266138news.html?fbclid=IwAR1CJsXfK8LrcyroLVVc_W3eKl713pEoemhkiAKwpvfw_ZwdMjRo6zm6D_4

• Харесва ми! 3
  • Потребител
Публикувано (edited)
  On 8.02.2024 г. at 13:56, Skubi said:

Насахараса се малко....Ядрен зрив визират...

Expand  

Опорката е тестване на двигател 😁

Аз цял ден търсех някакво инфо, но нищо. Май ще чакаме някакви сателитни снимки от района евентуално.

В япкал твърдят че нещо такова са тествали:

Редактирано от vandu
  • Харесва ми! 1
  • ХаХа 1
  • Потребители
Публикувано
  On 8.02.2024 г. at 12:29, Warlord said:

И тъй, случи се най-очакваното нещо в президентската предизборната борба в Рашистан - отхвърлиха кандидатурата на най-солидния конкурент на Путин - Борис Надеждин. Пъррвоначално той събра предостатъчно подписи за да се регистрира, та даже за това имаше страховити опашки в студа на предизборните му пунктове из цяла Русия, че и извън нея. Появиха се обаче армия от графолози и административни гурута, които да анулират достатъчна част от подписите, за да не може единствения популярен опозиционер да стигне до урните.
Надеждин разбира се ще обжалва това безобразие в съда, но много добре знаем, че и той не е независим.

https://bntnews.bg/news/v-rusiya-othvarliha-kandidaturata-na-nadezhdin-za-prezident-1266138news.html?fbclid=IwAR1CJsXfK8LrcyroLVVc_W3eKl713pEoemhkiAKwpvfw_ZwdMjRo6zm6D_4

Expand  

Всъщност путин никога не е участвал на истински избори. Дори в първите два мандата, когато имаше повишение цената на нефта, хазната се препълни  и той увеличи заплати, пенсии и щеше да остане в историята като велик управник на раша... Тогава имаше истински рейтинг от около 60 и нещо процента. Страхува се от избори, в предизборни дискусии не участва. Ако касира Надеждин си вкарва автогол, защото не може да се легитимира като президент. Но какво да прави бункерният - голям страх го тресе. Казват пути има 3 млн. подписи, но никой не ги е виждал. Надеждин има 200 хил. и вероятно са истински.

• Харесва ми! 1
  • Потребител
Публикувано
  On 8.02.2024 г. at 14:54, vandu said:

Аз цял ден търсех някакво инфо, но нищо. Май ще чакаме някакви сателитни снимки от района евентуално.

В япкал твърдят че нещо такова са тествали:

Expand  

• Глобален Модератор
Публикувано
  On 8.02.2024 г. at 15:39, Incorrectus said:

Казват пути има 3 млн. подписи, но никой не ги е виждал. Надеждин има 200 хил. и вероятно са истински.

Expand  

Никъде не се видяха опашки като за Надеждни. Та как ги е събрал не става ясно, по електронен път може би. Интересно дали за неговите подписи такива комисии са гледали под лупа за несъответствия и анулирания. Никаква информация по този въпрос.

• Глобален Модератор
Публикувано
  On 8.02.2024 г. at 14:54, vandu said:

Expand  

Появиха се кометари, че тестването не станало по плана. Загинали са поне 13 инженера:

https://t.me/Donbas_Operativniy/69772

• ХаХа 2
  • Глобален Модератор
Публикувано
  • Глобален Модератор
Публикувано

По руските канали се разпространява информация, че в колония е умрял Алексей Навални:

------

Изявление на ФСИН:

"А.А. Навалний се почувствал зле след разходка и почти веднага загубил съзнание.

Медицинският персонал на институцията е пристигнал незабавно, извикан е екип на Бърза помощ.

Бяха проведени всички необходими реанимационни мероприятия, които не дадоха положителни резултати. Лекарите от Бърза помощ констатирали смъртта на осъдения".

https://t.me/vchkogpu/45853

• Тъжен 1
  • Глобален Модератор
Публикувано

Путя май е решил да се презастрахова преди изборите, че не се знае знае ли се. Най-потресаващото обаче е, че копейките ще продължат да вярват, че американците са го отровили.

• Глобален Модератор
Публикувано
  On 16.02.2024 г. at 11:27, scaner said:

По руските канали се разпространява информация, че в колония е умрял Алексей Навални:

------

Изявление на ФСИН:

"А.А. Навалний се почувствал зле след разходка и почти веднага загубил съзнание.

Медицинският персонал на институцията е пристигнал незабавно, извикан е екип на Бърза помощ.

Бяха проведени всички необходими реанимационни мероприятия, които не дадоха положителни резултати. Лекарите от Бърза помощ констатирали смъртта на осъдения".

https://t.me/vchkogpu/45853

Expand  

няма такава държава....

• Харесва ми! 1
  • Глобален Модератор
Публикувано

Сега големия въпрос е кой отрови Навални?Мосад,ЦРУ или МИ -5?Или може би украинците?Много хитра провокация срещу свободния и демократичен режим на Владимир Путин....

• Харесва ми! 2
  • Администратор
Публикувано
Русия обяви смъртта на Навални в затвора

© Reuters

Руската Федерална служба за изпълнение на наказанията (ФСИН) обяви, че Алексей Навални е починал в затвора.

Най-известният критик на Кремъл е издъхнал след неразположение според тази официална версия и нямало как да бъде спасен. Кремъл заяви, че няма подробности, а екипът на Навални - че бил уведомен за смъртта му.

"Дневник" следи на живо първите реакции след съобщението.

https://www.dnevnik.bg/sviat/2024/02/16/4589331_rusiia_obiavi_smurtta_na_navalni_v_zatvora/?ref=home_mainStory

• Глобален Модератор
Публикувано

Според Песков Путин е бил уведомен за смъртта на Навални непосредствено след нея.Един път и Песков да каже истината.

• Глобален Модератор
Публикувано

В сравнение с Навални, Скрипал и Немцов, Надеждин направо извади късмет (засега), просто му обявиха достатъчен брой от събраните подписи за бракувани, без да му дават обяснение защо, и така не може да се регистрира за изборите. Втори път иска му пада във Върховния съд, сега е внесъл последния, до 10 дни трябва да се произнесат и за него. Но дори и да го допуснат до изборите, вече успяха да му скапят предизборната кампания, тъй като вместо да си я води нея, той води дела.

Така вървят нещата в Путлеристан.

• Глобален Модератор
Публикувано
  On 16.02.2024 г. at 13:16, Warlord said:

В сравнение с Навални, Скрипал и Немцов, Надеждин направо извади късмет (засега), просто му обявиха достатъчен брой от събраните подписи за бракувани, без да му дават обяснение защо, и така не може да се регистрира за изборите. Втори път иска му пада във Върховния съд, сега е внесъл последния, до 10 дни трябва да се произнесат и за него. Но дори и да го допуснат до изборите, вече успяха да му скапят предизборната кампания, тъй като вместо да си я води нея, той води дела.

Така вървят нещата в Путлеристан.

Expand  

Надеждин просто няма да го допуснат до участие в изборите.

• Администратор
Публикувано

Той Надеждин много наивен ми изглеждаше. В едно интервю със Сабчак обясняваше, че не се притеснява от ЦИК, той с тях на малки имена си говори. Няма как да му направели номера и въобще всичко е наред. Очевидно, всичко е в реда на нещата ;)

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

Научи повече  

За контакти:

• Create New...
/* Revenue-Ads-Footer */ /* За дарение */

Подкрепи форума!

Дори малко дарение от 5-10 лева от всеки, който намира форума за полезен, би направило огромна разлика. Това не е просто финансова подкрепа - това е вашият начин да кажете "Да, този форум е важен за мен и искам да продължи да съществува". Заедно можем да осигурим бъдещето на това специално място за споделяне на научни знания и идеи.