Отиди на
Форум "Наука"

Искаме и ние да си говорим за политика и война

Recommended Posts

• Потребител
Публикува (edited)

Смятам че е нечестно потребители да бъдат блокирани от участие в темата за Глобалното противопоставяне..

Украйна и темата за украинската война не е вече само и единствено свързана с Украйна.. Виждаме че към темата за Украйна се притурват всякакви въпроси свързани с Русия, Казахстан, Молдова, Франция и къде ли не.. Тоест в момента текат много активни спорове в глобален, световен мащаб.. Ако не сте про-натовец, про-украинец,  русофоб - значи не ви  е мястото в този форум .. Срам и позор за вас господин Р. Теодосиев че блокирате хора изявяващи гражданската си позиция..  Блокирахте Кухулин - човек с умерени възгледи.  Блокирахте Лапландеца , който е по-скоро забавен екстремист и шоумен отколкото идеен политически активист..   Предлагам раздела за Украйна да бъде преименован на Геополитика или нещо подобно.. Щото така или иначе всичко свързано с геополитиката в момента се набутва в Украйнската каша..

ПП. Не е честно аз да задавам актуалните теми на деня - а да ме блокират по дефолт... 

Редактирано от tantin
  • Благодаря! 1
  • ХаХа 3
  • Потребител
Публикува
Преди 5 минути, skiahtro said:

🙃

Тантине, не разбра ли, че форума е превзет от макартисти, които се опитват да налагат някакъв изкуствен интелект...

Всички които разсъждават реалнистично, биват обявявани, за путинисти и русофили...

Политическите процеси в момента са много сложни.  Такива категории като русофили - русофоби са вече "неактуални",  out of date...

• Харесва ми! 2
  • Потребител
Публикува (edited)
Преди 36 минути, tantin said:

Блокирахте Кухулин - човек с умерени възгледи. 

Кухулин завинаги ще го запомня като заклетият русофил, който се мисли за русофоб.
Същото като да си член на Ку-Клукс-Клан ... но да се мислиш за приятел на черните.

:rofl:

Редактирано от gmladenov
  • ХаХа 3
Публикува
Преди 37 минути, tantin said:

Политическите процеси в момента са много сложни.  Такива категории като русофили - русофоби са вече "неактуални",  out of date...

С изкуствения интелект, на глава няма да излезеш. Трябват им полезни идиоти и си ги сътвориха.. Забавлявай се!🙂

• Харесва ми! 1
  • ХаХа 3
  • Потребител
Публикува

Кухулин е/беше със съвсем умерени позиции. Не виждам причина да е бил баннат.

• Харесва ми! 2
  • Потребител
Публикува
Преди 31 минути, новорегистриран2 said:

Кухулин е/беше със съвсем умерени позиции. Не виждам причина да е бил баннат.

Питай главния блокировчик, според мен това е nik1 . Преди това беше Последния Римлянин, но римлянина ни триеше темите без да ни блокира. А този  nik1 директно заблокира неудобните участници . Теодосиев подсили тоя процес и тука стана като гнездото на осите.. 

• Харесва ми! 1
  • ХаХа 3
  • Потребител
Публикува

Предлагам всички "политически" блокировки да бъдат отменени.. Иначе се оказваме в ситуациата на Тръмп и Туитер.. Сега Мъск му се моли на Тръмп да се върне в Туитър, но Тръмп е непреклонен.  Щото отказа на Тръмп да се върне в Туитър струва на Мъск много милиарди долари...  Дори се стигна до ситуацията Мъск да преосмисли купуването на Туитър.. Представяте ли си що за комедия се разиграва... 

• Харесва ми! 1
  • ХаХа 3
  • Потребител
Публикува
Преди 10 минути, tantin said:

Предлагам всички "политически" блокировки да бъдат отменени..

... за да може ти да ни заливаш с помия за Азовците и за това как украинците са предизвикали войната.

Не, благодаря. 🙄

• Харесва ми! 1
  • ХаХа 2
  • Upvote 1
  • Потребител
Публикува
Преди 20 минути, gmladenov said:

... за да може ти да ни заливаш с помия за Азовците и за това как украинците са предизвикали войната.

Не, благодаря. 🙄

Младенов, не знам как да ти благодаря.. С твоите всекидневни и всекичасни изяви ти вече реално допринесе нивото на дискусията да спадне до ниво такова че хората няма нужда да гледат тука какво се случва.   Понеже те знам от темата за Айнщайн - не се учудвам на твоите изяви. По скоро недоумявам докога Сканер ще е на твоята позиция. Вие със Сканера бяхте най-непримирими врагове в темата по СТО и Айнщайн.. А тука вие двамцата се оказахте от един лагер, пълни съмишленици.  Има такива необясними процеси. 

• Харесва ми! 1
  • ХаХа 2
Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!