Отиди на
Форум "Наука"

Ето какво знаят в Нидерландия за българското възраждане.

Recommended Posts

• Потребител
Публикува
Преди 5 минути, laplandeca said:

Абе............ нали  и в България уж нямало фашисти ...

Ами тогава Русия и нас да ни напада и нас да ни денацифицира. Нали това им е работата на руснаците: да денацифицират.

• Мнения 1,1k
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

Posted Images

Публикува
Преди 1 минута, gmladenov said:

Пич, побъркал си се от руска пропаганда. Спри се.

Нищо не доказваш с тези ужасни снимки горе ... освен че си промит от пропаганда психопат.

Официално Украйна се управлява от идеите на Бандара и нейна държавна доктрина е украинския национализъм, няма да се изненадам ако ги пише в конституцията. Снимките са добре известни, едната е от т.нар. Вольнско клане, другата от Донбас, като и двете са от най-неужастните. Мога да разкажа и за еврейските кланета, най-големи от които са били в Киев, Одеса и Лвов, но тук може да влезе да чете и някое дете. 

• Харесва ми! 1
  • ХаХа 1
Публикува
Преди 1 минута, gmladenov said:

Ами тогава Русия и нас да ни напада и нас да ни денацифицира. Нали това им е работата на руснаците: да денацифицират.

Няма лошо, подкрепям. Руснаците доказано няма да управляват България, тя е висока топка за тях, но ще ги ползваме да поразчистят боклука от американо - изкълченяци. Да изринат мръсотията в митичните балкани.

• ХаХа 1
  • Потребител
Публикува
Преди 10 минути, laplandeca said:

нали  и в България уж нямало фашисти, но ние знаем как едни младежи маршируваха с  характерен поздрав на вдигната ръка, маршируваха на <Рим, Берлин и Токио>

За протокола,Лапландец до 22 юни 1941г. "българските" комунисти са подкрепяли триадата "Рим,Берлин и Токио"...

Публикува
Преди 7 минути, sir said:

Някои и за копейки. Тях поне ги разбирам донякъде, припечелват. :)

...А на други раздават канчета...

Ти твойто зе ли го?🙂

• Харесва ми! 1
  • ХаХа 1
  • Потребител
Публикува (edited)
Преди 5 минути, Петър_Пейчев said:

Мога да разкажа ...

Пениш се не пениш, Русия е загубила войната. Путин ще го разстрелят, а завзетите от него
украинкси земи ще бъдат върнати. А ти ще си останеш киселяк-русороб с пръст в <>. 🤣

Редактирано от gmladenov
  • ХаХа 1
Публикува
Преди 17 минути, gmladenov said:

Като ти покажат снимки от Буча, врещиш като коледна свиня, че са фейк.
Но твоите снимки горе са самата истина. 🙄

Моите снимки са самата истина, защото са истина. За Буча не съм говорил никога, а и след люти закани за процеси, нещо този случай заглъхна,

Публикува
Just now, gmladenov said:

Пениш се не пениш, Русия е загубила войната. Путин ше го разстрелят, а завзетите от него
украинкси земи ще бъдат върнати. А ти ще си останеш киселяк-русороб с пръст в <>. 🤣

От твоите уста в Божиите уши!

Публикува
Just now, deaf said:

За протокола,Лапландец до 22 юни 1941г. "българските" комунисти са подкрепяли триадата "Рим,Берлин и Токио"...

По разпореждане от Москва, но не всички комунисти, без моите предци и Заверата около тях. Те и Сталин не са харесвали и са прескачали Москва, не са изпълнявали решения и са осуетили няколко такива, за това си и плащат, няколко убити по разпореждане от най-високо в Москва. Това е минало.

Български фашаги е имало, макар и леко смехотворно, щом 16-17 годишен младеж е успял буквално да заколи няколко такива плюс полицески ченгил и то съвсем сам !

• Потребител
Публикува
Преди 18 минути, skiahtro said:

...А на други раздават канчета...

Ти твойто зе ли го?🙂

Ама и ти си един алабалист, веднага се разпозна и разконспирира. :)

Публикува
Преди 1 час, Atom said:

1. ...защото укрите са нацисти

А не са ли?

Преди 1 час, Atom said:

1. ...нужно ли е това да става с цената на толкова много човешки жертви

А нужно ли е?

Преди 1 час, Atom said:

но Русия е ядрена сила

А не е ли?

Преди 1 час, Atom said:

Ако опонентът е твърдоглав и настоява за такива, просто конкретното твърдение временно се изоставя и се преминава на следващото ниво. 

А хфрък, хфрък...?🙂

Проблема е че повечето тук отричат тези факти, по точно състоянието им не позволява да ги възприемат...

• ХаХа 1
Публикува
Преди 4 минути, sir said:

Ама и ти си един алабалист, веднага се разпозна и разконспирира. :)

🙂

Айде и ти почна с номерата на Неделчо, да правиш любителски психоанализи..

Май ще трябва да ви предам по 2-3 урока..

• ХаХа 1
  • Потребител
Публикува
Преди 7 минути, Atom said:

Знам ли, те да кажат за причините.  

Най-вече омраза към САЩ. Това ми е наблюдението.

• Харесва ми! 2
  • Upvote 2
  • Потребител
Публикува
Преди 12 минути, Atom said:

руснаците имат платени сътрудници и безценни сътрудници. 

Психологически никой човек не защитава дадена кауза само заради парите...

• Потребител
Публикува (edited)
Преди 49 минути, gmladenov said:

Най-вече омраза към САЩ. Това ми е наблюдението.

Абе и на мен така ми се струва, но нещо ми се губи логиката и не съм много сигурен дали точно това е причината.  Русия в никакъв случай не може да е алтернатива на САЩ, тъй като не предлага нещо качествено различно и привлекателно. Това не е едно време, когато СССР и САЩ предлагаха два различни икономически и социални модела.

Та не знам какво ги топли Русия, дори и да мразят САЩ. Авторитарният вождистки модел ли ги кефи, нещо друго? Чудно ми е. 

Редактирано от Atom
  • Харесва ми! 1
Публикува (edited)
Преди 1 час, ДеДо Либен said:

Преди преподаването е добре да се чете. Например заглавието на темата.Над 10 страници постовете ви нямат нищо общо с нея.

Има достатъчно теми за Украйна - Тримата влъхви лайнопроизвеждайте там.

Според пратениците на Ирод, само тримата влъхви са извън темата, всички останали, дето акат тука са си в правото.

Ама ти не знаеш ли, шефовете не са ли те информирали? ....Там у онея теми, могат да пишат само тези, които са безобидни, глупави и наивни, за да не представляват опасност за националната/форумна сигурност... Там трябва да си милиционерски сътрудник и да им си се заклел във вярност... Всички останали, дето имат нещо у кратуната, биват позорно гонени и натирени с хули...🙂

Ти канчето зе ли си? Земи си го, полага ти се по право и ти пожелавам поне то празно да не остава...

Редактирано от skiahtro
  • ХаХа 1
  • Потребител
Публикува (edited)
Преди 10 часа, Atom said:

Русия в никакъв случай не може да е алтернатива на САЩ,

Любопитното тук е, че Русия в българските очи никога не е била алтернатива на Западна Европа и никой никога в България не е особено тичал в посока Москва. Надеждите са същите като в  "Радини вълнения" - Путин да ни освободи от американците и тяхното иго, а ние да се разхождаме във Виена и да обикаляме из Еврапата ала Бай Ганьо. Само дето Путин не е Александър ІІ, Русия не е същата велика сила, а и армията се оказа - също. Крайно време е надеждите за освобождение да бъдат отправени към Китай....

Редактирано от Пандора
  • Харесва ми! 3
  • Потребител
Публикува
Преди 36 минути, Atom said:

Абе и на мен така ми се струва, но нещо ми се губи логиката и не съм много сигурен дали точно това е причината.  Русия в никакъв случай не може да е алтернатива на САЩ, тъй като не предлага нещо качествено различно и привлекателно. Това не е едно време, когато СССР и САЩ предлагаха два различни икономически и социални модела.

Та не знам какво ги топли Русия, дори и да мразят САЩ. Авторитарният вождистки модел ли ги кефи, нещо друго? Чудно ми е. 

Русия не е алтернатива, но е враг на САЩ. Милиарди по света ненавиждат целия западен свят, на който САЩ се явяват лидер. От там и Русия, като голям враг на САЩ, се явява притегателен център за всички, които мразят САЩ. Русия не предлага нищо градивно, предлага да накаже САЩ и да ги разруши. Това е предостатъчно за всички, които се чувстват жертви на колониализма да подкрепят Русия. 

Не е важно какво ще дойде после, важно е САЩ и целия Запад "да си получат заслуженото".

• Харесва ми! 4
Публикува
Преди 4 минути, Konche said:

Не е важно какво ще дойде после, важно е САЩ и целия Запад "да си получат заслуженото".

Интересно! Виж какво се получава... Ако само замениш думичките, "САШ и Запад" с "Русия", вече фобиите, престават да бъдат фобии и психозите се смятат за напълно в нормата...🙂

• Благодаря! 1
  • Потребител
Публикува
Преди 4 минути, Konche said:

Русия не предлага нищо градивно, предлага да накаже САЩ и да ги разруши. Това е предостатъчно за всички, които се чувстват жертви на колониализма да подкрепят Русия. 

И това ми се струва нелогично.  Аз лично не виждам къде е как Русия предлага опцията "да накаже САЩ и да ги разруши".  Истината е, че Русия не предлага абсолютно нищо - нула.  Китай - да, може да се каже, че предлага някаква алтернатива на САЩ, но Русия?   Дори ако разгледаме ЕС като алтернатива на САЩ, това би имало по-голям смисъл, отколкото да се приписва такава роля на Русия. 

Русия не предлага нищо оригинално, нищо свое като контрапункт на която и да е друга страна. 

• Потребител
Публикува
Преди 25 минути, Konche said:

Русия не е алтернатива, но е враг на САЩ. Милиарди по света ненавиждат целия западен свят, на който САЩ се явяват лидер. От там и Русия, като голям враг на САЩ, се явява притегателен център за всички, които мразят САЩ. Русия не предлага нищо градивно, предлага да накаже САЩ и да ги разруши. Това е предостатъчно за всички, които се чувстват жертви на колониализма да подкрепят Русия. 

Не мисля. На никого в Китай, Индия или Бразилия не му дреме за Русия. Съответно за никого не са притегателен център. Войната го показа съвсем ясно. Русия няма нито един реален съюзник, дори и Беларус е половинчат такъв. 

• Харесва ми! 1
  • Upvote 1
  • Потребител
Публикува
Преди 11 минути, Atom said:

И това ми се струва нелогично.  Аз лично не виждам къде е как Русия предлага опцията "да накаже САЩ и да ги разруши".  Истината е, че Русия не предлага абсолютно нищо - нула.  Китай - да, може да се каже, че предлага някаква алтернатива на САЩ, но Русия?   Дори ако разгледаме ЕС като алтернатива на САЩ, това би имало по-голям смисъл, отколкото да се приписва такава роля на Русия. 

Русия не предлага нищо оригинално, нищо свое като контрапункт на която и да е друга страна. 

Вярно е че Русия не предлага алтернатива, но Русия успя да представи пред голяма част от света настоящата война, като такава между Русия и НАТО, а не между Русия и Украйна.

По-голямата част от хората на планетата ненавиждат САЩ, ЕС и НАТО и то по сравнително обективни причини. Русия се показва, поне пропагндно, като държава която воюва срещу тези страни.

Защо един русофоб е срещу Русия във всяка война, която тя води? Защото е русофоб. Защо един западофоб подкрепя Русия в тази война? Защото Русия представя тази война, като такава срещу Запада.

Това всичкото в световен мащаб, в нашата България русофилията си е русофилия, а не западофобия и за мен също е трудна за разбиране. Вероятно е резултат на пропагандата в училище по време на стария строй.

• Харесва ми! 2
  • Благодаря! 1
Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!