Забелязахме, че използвате Ad Blocker

Разбираме желанието ви за по-добро потребителско изживяване, но рекламите помагат за поддържането на форума.

Имате два варианта:
1. Регистрирайте се безплатно и разглеждайте форума без реклами
2. Изключете Ad Blocker-а за този сайт:
    • Кликнете върху иконата на Ad Blocker в браузъра
    • Изберете "Pause" или "Disable" за този сайт

Регистрирайте се или обновете страницата след изключване на Ad Blocker

Отиди на
Форум "Наука"

Защо идеята за сероводорода като алтернативен източник на енергия удря на камък?

Препръчано мнение

Публикувано

Черно море има един неограничен и постоянен източник на енергия - морските течения, които са постоянни и много силни. За това обаче трябва да се проектират и построят подводни електроцентрали или само турбини. Всичко друго е бош-лаф. Черно море при нашия бряг е плитко, там могат да се направят десетки изкуствени острови и те да носят от туризъм повече пари от цялата ни енергетика.

Публикувано

Леле, леле , колко съм изостанал! В последните само 5 години какви неща разработват! Говорим за <горивни клетки> окислителни батерии, системи, трябва ми време да се запозная, има и промишленно приложими безмембранни, има смесени ............. има да <горят> и глюкоза, захари !

Да прехвърлим в друг раздел <технологии> ?

Публикувано
Преди 22 часа, Петър_Пейчев said:

там могат да се направят десетки изкуствени острови и те да носят от туризъм повече пари от цялата ни енергетика.

Абе може ама, докато манталитета е такъв, че да се гледа само какво да се открадне и кой да се измами, вместо да се предложи наистина нещо хубаво, няма как да стане. Държава в която дори се става полицай, с цел да се краде и мами, кучета я яли...

Публикувано
Преди 7 минути, skiahtro said:

Абе може ама, докато манталитета е такъв, че да се гледа само какво да се открадне и кой да се измами, вместо да се предложи наистина нещо хубаво, няма как да стане. Държава в която дори се става полицай, с цел да се краде и мами, кучета я яли...

Познавам хора, добре ги знам , които станаха полицаи точно за да се корумпират, да влезнат в кръговете по покровителстване на престъпност и беззаконие. Има един , къде сега е в борбата с организираната престъпност, имам и хора на КПП-то Кап. Андреево....................не е по темата ,но сегашния служебен министър на МВР преди години ми беше адвокат, той ми помагаше срещу едни такива екземпляри от органите на МВР !

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...
/* Revenue-Ads-Footer */ /* За дарение */

Подкрепи форума!

Дори малко дарение от 5-10 лева от всеки, който намира форума за полезен, би направило огромна разлика. Това не е просто финансова подкрепа - това е вашият начин да кажете "Да, този форум е важен за мен и искам да продължи да съществува". Заедно можем да осигурим бъдещето на това специално място за споделяне на научни знания и идеи.