Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Потребител
Публикува

Здравейте, интересно ми е какво мислите за платформите, които предлагат някакъв вид помощ при обработка на фактури и отчети и следене на сметки? Препоръчаха ми nula bg . От вече месец използвам сайта и наистина бих казала, че спестява време. Гледам си всички банкови движения от там, не се налага да влизам на 100 места, фактури, заплати, осигуровки, всичко се случва през сайта.

• Администратор
Публикува

А аз използвам https://akaunting.com/ - много удобен за следене на целия поток от приходи и разходи. Има доста и приложения, които вършат това, но не всички работят коректно, поне не и за България.

За лични финанси използвах повече от година приложението: Wallet: финансов мениджър

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.droid4you.application.wallet

С това приложение проследих всичките си дупки в личния бюджет и къде какви пари отиват. Но трябва да се въвеждат всички покупки и реално е доста играчка. Може да се свързват няколко профила в общ бюджет, което улеснява нещата при семейства с общ бюджет.

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!