Отиди на
Форум "Наука"

Какви оръжия би могла България да изпрати на Украйна

Recommended Posts

• Глобален Модератор
Публикува

470798206_10235494763374797_1430552400413176856_n.jpg

• ХаХа 1
  • Тъжен 2
  • Мнения 209
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

• Потребител
Публикува (edited)

Тези идиоти вместо да наситят още в началото Украйна с оръжия способни да спрат и изритат руснаците до границите им почнаха с глупостите. Още тогава на всички е ясно, че докато Русия не се върне до границите на Украйна няма да се спрат. Ама на. На час по лъжичка, тъпанарски изпълнения в САЩ и Германия най-вече, този ненормалник в Унгария, който ближе задните части на Путин... Мисля си, че дори и сега ако се даде всичко излишно (с договорката да се заплати в бъдеще след освобождението на Украйна или по някакъв друг начин) ще успеят за половин година да изритат руснаците от страната си. Ама надали ще стане.

Редактирано от Димитър Йорданов
  • Харесва ми! 2
  • Потребители
Публикува

Господинът от снимката не знае нищо за войната в Украйна. Мир според Тръмп означава Украйна да даде на россия окупираните територии, защото те са превърнати в пустиня и там не може да се живее. Това е според последното му изказване. Но разликата е, че на 20.01. на Тръмп ще му се наложи спешно да друсне на земята от виртуалния свят, който обитава заедно с мъск и неколцина други, защото ще трябва да взима решения, които стриктно ще се наблюдават от цялата опозиционна демократическа партия и от рейгъновото крило на неговата собствена. 

• Харесва ми! 1
  • Потребител
Публикува
Преди 4 минути, Incorrectus said:

Мир според Тръмп означава Украйна да даде на россия окупираните територии,

Уфф,аман бе колеги,аман! Тръмп никога НЕ Е казвал това...

• ХаХа 1
  • Потребител
Публикува

Двамата верни другари:

https://www.mediapool.bg/vechna-druzhba-samo-bulgaria-i-ungariya-v-nato-ostavat-bez-sporazumenie-s-ukraina-obnovena-news366323.html

"Вечна дружба": Само България и Унгария в НАТО остават без споразумение с Украйна

• Харесва ми! 3
  • Тъжен 1
  • Потребител
Публикува
Преди 2 часа, Incorrectus said:

Господинът от снимката не знае нищо за войната в Украйна. Мир според Тръмп означава Украйна да даде на россия окупираните територии, защото те са превърнати в пустиня и там не може да се живее. Това е според последното му изказване. Но разликата е, че на 20.01. на Тръмп ще му се наложи спешно да друсне на земята от виртуалния свят, който обитава заедно с мъск и неколцина други, защото ще трябва да взима решения, които стриктно ще се наблюдават от цялата опозиционна демократическа партия и от рейгъновото крило на неговата собствена. 

Интересно, как ли "твърдият електорат" на Б.Б. ще реагира на днешните му издънки. Ако изборите са скоро дали въпросният електорат ще се стопи... 

• Потребители
Публикува
Преди 6 минути, Шпага said:

Интересно, как ли "твърдият електорат" на Б.Б. ще реагира на днешните му издънки. Ако изборите са скоро дали въпросният електорат ще се стопи... 

Не вярвам. Електоратът знае по въпроса това, което гледа по телевизора. А там говорят за конфликт и мир, за които са отговорни и двете страни. Показват периодично путин и негови изказвания като политически фактор. А би трябвало да говорят единствено за руска агресия и да не показват путин, защото той е обявен за международно издирване престъпник. Позорът Главчев - Сребреница ни се размина, заради една достойна жена, но днес ще изпием до дъно чашата на срама. Няма кой да го спре.

• Харесва ми! 2
  • Тъжен 1
  • Потребител
Публикува
Преди 15 часа, Шпага said:

За милионен път го казвам... Изборите се фалшифицират още от началото на Прехода...

• Харесва ми! 1
  • Потребител
Публикува
Преди 5 часа, deaf said:

За милионен път го казвам... Изборите се фалшифицират още от началото на Прехода...

А преди Прехода? Честно и почтено 99 % "ЗА" и "УРА", така ли?:ura:

• Харесва ми! 3

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!