Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Глобален Модератор
Публикува

Пореден масиран руски удар срещу Киев.Резултатите :от скромни нагоре....

• Мнения 5,4k
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

• Потребител
Публикува
Преди 1 час, resavsky said:

Пореден масиран руски удар срещу Киев.Резултатите :от скромни нагоре....

Тоест?

• Глобален Модератор
Публикува
Преди 1 минута, Skubi said:

Тоест?

Почти всичко от вчера е било свалено от украинското ПВО.

• Харесва ми! 1
  • Глобален Модератор
Публикува (edited)

Ново включване от Женя Недобахмутски:

https://www.mediapool.bg/prigozhin-sled-rechta-na-putin-ako-se-okazhe-che-tozi-dyado-e-palen-kreten-news347524.html?fbclid=IwAR2tPJp7VJqkPnCHnR6vLDVNhUFM2b6ZM64PLHvU4x8MhqJ4ZxKJC7YB9nc

"Щастливият дядо си мисли, че е щастлив... Как да спечелим войната, ако изведнъж случайно се окаже, че този дядо е пълен кретен", заявява Пригожин.

Редактирано от Warlord
  • Глобален Модератор
Публикува
Преди 6 минути, Warlord said:

Ново включване от Женя Недобахмутски:

https://www.mediapool.bg/prigozhin-sled-rechta-na-putin-ako-se-okazhe-che-tozi-dyado-e-palen-kreten-news347524.html?fbclid=IwAR2tPJp7VJqkPnCHnR6vLDVNhUFM2b6ZM64PLHvU4x8MhqJ4ZxKJC7YB9nc

"Щастливият дядо си мисли, че е щастлив... Как да спечелим войната, ако изведнъж случайно се окаже, че този дядо е пълен кретен", заявява Пригожин.

Общо взето потвърждава новината от вчера за украинска контраатака и отвоюването на терен в Бахмут.

• ХаХа 1
  • Потребител
Публикува (edited)

Въобще не е в номенклатурата на темата на онзи ден беше 6 май! 

С това видео искам да поздравя българските военни и настоящи и бивши! Не съм забравил че главнокомандващият българските въоръжени сили е особено "популярен" за пишещите тука! 😘 От кептъна "с любов"

Пък днес имаше парад на победата на Червеният площад. По този повод искам да ви запозная с видеото от Червеният площад Моска та русофобите малко да си сверят часовниците...

Редактирано от Capitainofmarine
  • ХаХа 3
  • Потребител
Публикува
Преди 4 минути, Capitainofmarine said:

По този повод искам да ви запозная с видеото от Червеният площад Моска та русофобите малко да си сверят часовниците...

Ясно е кои часовници са развалени. Този парад е пир по време на холера. Идиотска пропагандна
показност, на която само идиоти могат да се радват. 🙄

• ХаХа 1
  • Глобален Модератор
Публикува

По-жалък парад на победата не бях гледал досега. Повод за гордост си е, че тази година на жълтите павета имаше повече танкове и самолети отколкото на Червения площад.

• Харесва ми! 4
  • Глобален Модератор
Публикува
Преди 32 минути, gmladenov said:

Ясно е кои часовници са развалени. Този парад е пир по време на холера. Идиотска пропагандна
показност, на която само идиоти могат да се радват. 🙄

Далеч по ефектно би било да го направят в Бахмут.Само че има известни технически проблеми. 

• Харесва ми! 1
  • Глобален Модератор
Публикува
Преди 41 минути, Capitainofmarine said:

Пък днес имаше парад на победата на Червеният площад. По този повод искам да ви запозная с видеото от Червеният площад Моска та русофобите малко да си сверят часовниците...

Мъка, мъка.... Какво остана от някогашното величие? Да правят парад с един музеен танк Т-34? И такава унилост лъхаше от кратката реч на Путин. Един безпомощен остарял дядка...

• Харесва ми! 1
  • Глобален Модератор
Публикува
Преди 3 минути, scaner said:

Да правят парад с един музеен танк Т-34? 

Другите са  ангажирани. Но трябва да си идиотски за да изкараш само един.

• Глобален Модератор
Публикува
Преди 3 минути, resavsky said:

Другите са  ангажирани. Но трябва да си идиотски за да изкараш само един.

Ми "Армата" така и не ги ползват, можеха да ги отбележат. Но май и те вече не са в движение :)

• Глобален Модератор
Публикува
Преди 9 минути, scaner said:

Ми "Армата" така и не ги ползват, можеха да ги отбележат. Но май и те вече не са в движение :)

Мокрия сън на нашите русофили. Продължават да вярват че руснаците не се ползвали най модерните си оръжия. 

• Потребител
Публикува (edited)
Преди 32 минути, resavsky said:

Мокрия сън на нашите русофили. Продължават да вярват че руснаците не се ползвали най модерните си оръжия. 

В момента на украинският фронт има рота Т 14 Армата преминават бойни изпитания. Според военните кореспонденти ползват ги основно като артилерия, тоест втори ешалон стрелба от оборудвана артилерийска позиция...

И прочие вземи разкажи отново за ПРОЧУТИЯ ОГРОМЕН УСПЕХ И ОТВОЮВАНЕТО НА ТЕРЕН В БАХМУТ-АРТЬОМОВСК, за да стане ясно това подмятане за мокрите сънища...

Преди 1 час, Warlord said:

По-жалък парад на победата не бях гледал досега. Повод за гордост си е, че тази година на жълтите павета имаше повече танкове и самолети отколкото на Червения площад.

Като на стар прител от великите времена на един забравен форум от една забравена Бълграия...

Повода ти за гордост е все още неунищоженото наследство на Народна Република България и БНА. Но както го карате на подаръци в направление либерал фашистката власт в Украйна и малкото което остана няма да го има. Повода за гордост са новите италиански колесни бойни машини които не са наши?!

Не мислиш ли че щеше да е повод за гордост трите  танка които показаха на парада реално да бяха в строя а не в параден разчет?!

Прочее, не мислиш ли че щеше да е повод за гордост тези тбългарски танкове да имаха система КУВ а в боекомплекта си УР ПТРК и дълъг подкалибрен оперен снаряд к отселяемо сабо, и това да беше примерно от убеднен уран или поне от волфрамовата сплав?! Инъче си караме на закалена стругувана стомана която дадо ти Добри навремето купи на ефтинийка. Къде им е термобаричният снаряд, разработен пак от страрорежимният генералитет?! 

Като си спомня навремето какви буз,мни планове правеше за отбранителна линия в една планина как я пълнеше с АГС-и и сензори за движение и ... а сега като ти прочета постовете...

Редактирано от Capitainofmarine
  • Глобален Модератор
Публикува
Just now, Capitainofmarine said:

И прочие вземи разкажи отново за ПРОЧУТИЯ ОГРОМЕН УСПЕХ И ОТВОЮВАНЕТО НА ТЕРЕН В БАХМУТ-АРТЬОМОВСК, за да стане ясно това подмятане за мокрите сънища...

Това не го казах аз а един бивш готвач по настоящем пълководец. 

• Харесва ми! 1
  • Потребител
Публикува
Преди 2 минути, resavsky said:

Това не го казах аз а един бивш готвач по настоящем пълководец. 

А вчера като си говорих с готвача не чух такова нещо но го прочетох от тебе от Модератора. С твоите  жалки опити за подмятания и подигравки си смешен. Опитвай се да се сдържаш...

А пропо Научи ли кой и какво е Достоевски и какво е значението му?!

• Глобален Модератор
Публикува
Преди 1 минута, Capitainofmarine said:

А вчера като си говорих с готвача не чух такова нещо но го прочетох от тебе от Модератора. С твоите  жалки опити за подмятания и подигравки си смешен. Опитвай се да се сдържаш...

А пропо Научи ли кой и какво е Достоевски и какво е значението му?!

Айде прочети пак днешното изявление на готвача. А Достоевски би се срамувал от тази война вярвай ми.

• Глобален Модератор
Публикува
Преди 18 минути, Capitainofmarine said:

В момента на украинският фронт има рота Т 14 Армата преминават бойни изпитания. Според военните кореспонденти ползват ги основно като артилерия, тоест втори ешалон стрелба от оборудвана артилерийска позиция...

Малиййй, да ползваш супер-дупер танк като проста артилерия, съсипвайки преждевременно ствола му, явно голяма закъсвация е стиснала за гърлото руската армия :) Нещата са по-зле и от колкото можем да си представим...

• Харесва ми! 1
  • Потребител
Публикува
Преди 15 минути, resavsky said:

Айде прочети пак днешното изявление на готвача. А Достоевски би се срамувал от тази война вярвай ми.

Като чета постовете ти и като виждам действията ти повярвай ми; никак не ти вярвам. Ти си просто поредният зомбиран русофоб а ако отчетем реакцията ти по повод демитологизирането на българските национални герои то съждението там е едно ...

• Потребител
Публикува
Преди 5 минути, scaner said:

Малиййй, да ползваш супер-дупер танк като проста артилерия, съсипвайки преждевременно ствола му, явно голяма закъсвация е стиснала за гърлото руската армия :) Нещата са по-зле и от колкото можем да си представим...

За разлика от тебе тези които са пипали оръжие и са служили в армия знаят че има едно такова нещо като количество артилерия на квадратен километър. Там са и Т 54-55 и Т 62. 

Освен това това им действие на руснаците говори едно нещо и чупи зъбите на пропагандата на фашизираните либерали русофоби а конкретно: русия не се е готвила предварително за тази война и за нея тя е принудителна... Логиката на събитията от последните година и нещо война доказват обратното за война западна Европа и Америка са готвели Украйна... Пък и това се потвърди от изказванията на Меркел и бившия френски президент...

Та прочее с лъжи можете да постигнете и постигнахте някакви квази успехи но това беше до определено време. Сега руснаците изчакват и чакат вашият нов "контранаступ" о ще ви разкатаят в огнен чувал със старите Т 5-4-55 и Т 62, както вече го правят със старите планиращи ФАБ 500...

Естествено на вас диванните стратези не ви пука за украинците които ще изгорят и изгоряха през ноща на 7 май в двата квадратин километра при бомбардировката със 500 кг термобарични и магнезиеви авиобомби...

• ХаХа 2
  • Глобален Модератор
Публикува
Преди 3 минути, Capitainofmarine said:

За разлика от тебе тези които са пипали оръжие и са служили в армия знаят че има едно такова нещо като количество артилерия на квадратен километър. Там са и Т 54-55 и Т 62. 

Това всичко е ясно. И говори за наистина тежката снарядна криза в руската армия. А да ползваш такъв танк като артилерия, значи голям зор е опрял до петата точка.

Преди 4 минути, Capitainofmarine said:

Освен това това им действие на руснаците говори едно нещо и чупи зъбите на пропагандата на фашизираните либерали русофоби а конкретно: русия не се е готвила предварително за тази война и за нея тя е принудителна... Логиката на събитията от последните година и нещо война доказват обратното за война западна Европа и Америка са готвели Украйна... Пък и това се потвърди от изказванията на Меркел и бившия френски президент...

Какви Меркели сънуваш? Не трябва да се градят толкова сложни конспирации, истината е проста - руснаците са в безисходица, щом са предприели такива безумни действия. Сами се нахакаха в тая война, сега ще търпят.

Боже, колко мъка има по света, какви оправдания може да си търси човек само... Меркел и Европа му виновни.

Преди 6 минути, Capitainofmarine said:

Естествено на вас диванните стратези не ви пука за украинците които ще изгорят и изгоряха през ноща на 7 май в двата квадратин километра при бомбардировката със 500 кг термобарични и магнезиеви авиобомби...

Ние с украинците ще се оправим. Но ти къде ще се завреш после с тези си кръвожадни русофилски нагласи, е любопитниоят въпрос :) Почвай от сега да се готвиш, че мишите дупки са малки и искат много работа...

• ХаХа 1
  • Потребител
Публикува

Ни Россия, ни НАТО не примут Украину под свой ядерный зонтик после формирования новой архитектуры безопасности в Европе, пишет в статье для 19FortyFive доцент кафедры политологии Университета Колорадо Питер Харрис.

• Потребител
Публикува
Преди 16 минути, scaner said:

Това всичко е ясно. И говори за наистина тежката снарядна криза в руската армия. А да ползваш такъв танк като артилерия, значи голям зор е опрял до петата точка.

Какви Меркели сънуваш? Не трябва да се градят толкова сложни конспирации, истината е проста - руснаците са в безисходица, щом са предприели такива безумни действия. Сами се нахакаха в тая война, сега ще търпят.

Боже, колко мъка има по света, какви оправдания може да си търси човек само... Меркел и Европа му виновни.

Ние с украинците ще се оправим. Но ти къде ще се завреш после с тези си кръвожадни русофилски нагласи, е любопитниоят въпрос :) Почвай от сега да се готвиш, че мишите дупки са малки и искат много работа...

Преди много-много години когато бях млад и глупав като тебе, имаше едно много популярно анимационно филмче в който героя беше "Глупчо Бездънски", съвсем като тебе. Ти не снпираш да ми го напомняш. Аз пораснах набрах опит и както се казва в библията; опит мъдрост печал. Но понеже ти си оставаш в инфантилната възраст ме развеселяваш за което искренно ти благодаря!

А пропо в момента си правя късна вечеря, купих вчера гъска. Та пълнена с кисълки ябълки гъска гарнирана с кисълко зеле с сушени сини сливи и курагу... Една Хайнекен... Ти вечеря ли и какво?

• ХаХа 1
  • Глобален Модератор
Публикува (edited)
Преди 12 минути, Capitainofmarine said:

Преди много-много години когато бях млад и глупав като тебе, имаше едно много популярно анимационно филмче в който героя беше "Глупчо Бездънски", съвсем като тебе. Ти не снпираш да ми го напомняш. Аз пораснах набрах опит и както се казва в библията; опит мъдрост печал. Но понеже ти си оставаш в инфантилната възраст ме развеселяваш за което искренно ти благодаря!

Не мога да се сравнявам с тебе. Твърде глупав си бил. А помъдряването е свойство, което сам трудно може да оцениш пбективно, и в случая приказките ти те опровергават. И оценките ти, и това да се възхищаваш от занаятчийското използване на танковете, абе да не изброявам...

Преди 12 минути, Capitainofmarine said:

Ти вечеря ли и какво?

Обикновено не вечерям :)

Преди 18 минути, Capitainofmarine said:

Ни Россия, ни НАТО не примут Украину под свой ядерный зонтик после формирования новой архитектуры безопасности в Европе, пишет в статье для 19FortyFive доцент кафедры политологии Университета Колорадо Питер Харрис.

Като че ли някой ще го пита тоя.

Редактирано от scaner

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!