Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Мнения 5,4k
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

• Глобален Модератор
Публикува
Преди 10 часа, Warlord said:

Имат късмет, че украинците са напреднали само 2-3 км и са спрели. При тоя батак при руснята има мегдан да им издухат целия фланг южно от Бахмут. Но явно все още не е времето, а явно и няма да е това мястото, на главния удар на контраофанзивата.

Не е толкова лесно.Руснаците минаха тези тези километри за три месеца.

• Потребител
Публикува (edited)
Преди 1 час, Incorrectus said:

Неизвестни договорки имат

Не мисля. Искам да кажа,че "демократите" в САЩ са избрали стратегията на бавното и мъчително унищожаване на Русия. Докато Англия иска по-бързо да бъде разгромена Русия и войната да свърши...

Редактирано от deaf
  • Харесва ми! 3
  • Глобален Модератор
Публикува
Преди 51 минути, resavsky said:

Определено става нещо около Бахмут.

Това е вечерният анализ:

Что происходит под Бахмутом, куда добьют британские ракеты ВСУ, отложил ли Зеленский наступление. Итоги

• Харесва ми! 1
  • Глобален Модератор
Публикува

Пресен коментар от Иван Яковина за събитията в Бахмут и други:

• Харесва ми! 3
  • Потребител
Публикува (edited)
Преди 13 часа, resavsky said:

Зеленски не дава, което значи че всеки момент ще почне :D :

https://www.dnevnik.bg/sviat/voinata_v_ukraina/2023/05/11/4481619_triabva_ni_oshte_vreme_zelenski_otlaga_kontraofanzivata/

Сега новото питане е каде са Залужни и Сирский и дали не са ги застигнали руски ракети, че нещо липсват от месец, не говорят на НАТО - писма им пращат...

Редактирано от Absurde
  • ХаХа 1
  • Потребител
Публикува

Залужний го убиха 3-4 пъти последната седмица, много ясно! Четете по-внимателно разните rybar-ски ТГ канали!

😎😊

• ХаХа 3
  • Глобален Модератор
Публикува
Преди 1 час, Incorrectus said:

Южният фланг се разпадна. От вчера до днес 72 бригада продължава да бяга към Клищивка, а 137 десантен полк се спря чак в Опитне. Страх ги е от обкръжение на южния фланг. Женя реве за снаряди, но руски източници масово пишат за липса на всякакви противотанкови средства.

Още през януари написах че руснаците ще минават някой и друг километър на месец с хиляди жертви която територия ще загубят за един два дни.Точно така се получи.Представянето на руската армия в отбрана в тази война /така де военна операция/е меко казано необяснимо неубедително.Уж очакват украинските атаки,подготвят отбранителни рубежи и когато ВСУ атакуват всичко рухва като картонена кула.

• Харесва ми! 4
  • Потребител
Публикува (edited)
Преди 31 минути, isav said:

Залужний го убиха 3-4 пъти последната седмица, много ясно! Четете по-внимателно разните rybar-ски ТГ канали!

😎😊

Тоя слух тръгна от Ким ;) инче точно вие със източниците от Блитц и Скат недейте да говорите за "източници".

Иначе, изглежда украинците се опитват да очувалят Бахмут:

Fv3-XY09-Xg-AAw-LX4.jpg

Редактирано от Absurde
  • Потребител
Публикува (edited)

Преди 1 час, Absurde said:
Преди 2 часа, isav said:

😎😊

Тоя слух тръгна от Ким ;) инче точно вие със източниците от Блитц и Скат недейте да говорите за "източници".

Ей го бе, они го мислят за умрел он на сватба отишъл... То след сватба си като умрел 🤣

photo_2023-05-12_10-40-12.jpg

p.s. Остана Сирски да се яви от некаде...

Редактирано от Absurde
  • Харесва ми! 1
  • ХаХа 1
  • Потребител
Публикува
Преди 2 часа, Absurde said:

Иначе, изглежда украинците се опитват да очувалят Бахмут:

Fv3-XY09-Xg-AAw-LX4.jpg

Аз с Близ и Скам?!

Това е конспирация!!

• Глобален Модератор
Публикува
Преди 28 минути, Absurde said:

Ей го бе, они го мислят за умрел он на сватба отишъл... То след сватба си като умрел 🤣

photo_2023-05-12_10-40-12.jpg

p.s. Остана Сирски да се яви от некаде...

Предполагам че ръководи контранастъплението в Бахмут.Там го търди.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!