Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Потребители
Публикува
Преди 13 минути, resavsky said:

Игор Стрелков / или Гиркин/ е бил арестуван в Москва - официалната версия е за критика към официалните руски власти.

Вчера неговият приятел Калашников обясняваше, че Донбас иска обратно в Украйна, заради невижданото руско мародерство. Освободителите изнасяли всичко, а местните хора са в ужас и мечтаят за Украйна. Сетил се, след 10 години.

• Харесва ми! 4
  • Мнения 5,4k
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

• Глобален Модератор
Публикува
Преди 39 минути, resavsky said:

Игор Стрелков / или Гиркин/ е бил арестуван в Москва - официалната версия е за критика към официалните руски власти.

Мирослава Регинская, жена Игоря Стрелкова:

Сегодня, примерно в 11:30 к нам приехали представители следственного комитета. Меня в это время дома не было. Вскоре, со слов консьержа, они вывели моего супруга под руки и увезли в неизвестном направлении.

От друзей мне удалось выяснить, что моему мужу выдвинуты обвинения по статье 282 УК РФ (экстремизм).

О местонахождении мужа мне ничего неизвестно, на связь он не выходил.
В момент задержания меня дома не было .

https://t.me/strelkovii/6161

• Благодаря! 1
  • Глобален Модератор
Публикува
Преди 7 минути, scaner said:

Мирослава Регинская, жена Игоря Стрелкова:

Сегодня, примерно в 11:30 к нам приехали представители следственного комитета. Меня в это время дома не было. Вскоре, со слов консьержа, они вывели моего супруга под руки и увезли в неизвестном направлении.

От друзей мне удалось выяснить, что моему мужу выдвинуты обвинения по статье 282 УК РФ (экстремизм).

О местонахождении мужа мне ничего неизвестно, на связь он не выходил.
В момент задержания меня дома не было .

https://t.me/strelkovii/6161

Те под "екстремизъм " разбират критика на официалната руска власт. Извращение с правото - това е най малкото което може да се каже.  

• Харесва ми! 2
  • Глобален Модератор
Публикува
Преди 35 минути, Incorrectus said:

Вчера неговият приятел Калашников обясняваше, че Донбас иска обратно в Украйна, заради невижданото руско мародерство. Освободителите изнасяли всичко, а местните хора са в ужас и мечтаят за Украйна. Сетил се, след 10 години.

Късно е либе за китка...Разните там алтайски  и уралски части не правят никаква разлика между Донбас и останалата част на Украйна- просто грабят колкото може повече.И нямат грам съзнание че се на освободителна мисия.  

• Харесва ми! 4
  • Потребител
Публикува

СМСМ следващите нападения против кораби и мостове ще са с екранопланове....Евтино и побързо от лодка и лети под радара....

• Глобален Модератор
Публикува
Преди 1 час, kramer said:

Требва да ги товарят от комбайна на молотовките. От там на гарата, през Молдова с влак до северното ни Черноморие. От там с кораби. Е, никой нема да ги закача корабите до Босфора, ма чаткаш ли колко ще се оскъпи транспорта на житото дорде стигне до гладуващите у Африка?

Оказа се, че унищоженото жито било предназначено предимно за Китай, те засега не са коментирали нищо по случая. Иначе това е предложението и на САЩ - зърното да бъде изнесено от Украйна по суша и вече от пристанища на други държави. Но това ще го оскъпи разбира се, отделно нашите зърнопроизводители пак ще ореват орталъка, че в страната влиза по-евтино зърно от това дето те предлагат и ще направят всичко възможно това да не се случи.

• Глобален Модератор
Публикува
Преди 1 час, resavsky said:

Учудващо е, че чак сега се случва това, тоя им сипваше на всички с големия черпак, включително и на Пу.

• Харесва ми! 2
  • Глобален Модератор
Публикува

И хоп, с едно щракване на пръстите горкият Гиркин се превърна от герой от Донбас във враг на народа и екстремист.  Така стават работите у руския мир.

• ХаХа 1
  • Глобален Модератор
Публикува

"Последната капка бяха думите за Путин": стана ясно кой е донесъл за Гиркин

Автор на доноса се оказа бившият депутат от Ярославъл и вагнерист Дмитрий Петровски.

"Да, преди четири дни написах заявление за Стрелков в прокуратурата. И да, аз наистина съм служител на ЧВК "Вагнер", два пъти съм пътувал в командировка като хирург. Смятам Стрелков за " военния Блиновской": той събира големи дарения, уж за да помогне на нашите момчета, а не отчита изразходваните средства. Последната капка, разбира се, бяха думите на Стрелков за нашия президент Владимир Путин. Смятам, че обидата на първото лице на държавата е престъпление. Все още не мога да кажа със сигурност дали са го задържали след изявлението ми, или не, Главната прокуратура не се отчита на прост хирург. Но се надявам, че именно аз съм дал повод за това", пише той.

• Харесва ми! 1
  • Потребител
Публикува
Преди 1 час, Warlord said:

И хоп, с едно щракване на пръстите горкият Гиркин се превърна от герой от Донбас във враг на народа и екстремист.  Така стават работите у руския мир.

Фашизмът в Русия си е действие.

• Потребител
Публикува
Преди 2 часа, Warlord said:

Оказа се, че унищоженото жито било предназначено предимно за Китай, те засега не са коментирали нищо по случая. Иначе това е предложението и на САЩ - зърното да бъде изнесено от Украйна по суша и вече от пристанища на други държави. Но това ще го оскъпи разбира се, отделно нашите зърнопроизводители пак ще ореват орталъка, че в страната влиза по-евтино зърно от това дето те предлагат и ще направят всичко възможно това да не се случи.

Ако има ясна договорка, че ще минава само транзит и крайната точка са трети страни, за да не подбива местните производители какъв е проблема? 

• Харесва ми! 1
  • Глобален Модератор
Публикува

Украинците нанесоха сериозен удар с дронове по Симферопол. 

• Потребител
Публикува
Преди 1 час, Димитър Йорданов said:

Ако има ясна договорка, че ще минава само транзит и крайната точка са трети страни, за да не подбива местните производители какъв е проблема? 

То и предния път беше само транзит. Дори го деляха в отделни складове, да не заразят нашето. Тяхното си беше забранено за ЕС заради забранените химикали. Но после някак се оказа, че за България не било забранено и се оказа на пазара. Тогава скочиха и нашите производители.

Вероятно и сега ще стане така.

• Харесва ми! 2
  • Потребител
Публикува
Преди 3 минути, miroki said:

То и предния път беше само транзит. Дори го деляха в отделни складове, да не заразят нашето. Тяхното си беше забранено за ЕС заради забранените химикали. Но после някак се оказа, че за България не било забранено и се оказа на пазара. Тогава скочиха и нашите производители.

Вероятно и сега ще стане така.

Това доказано ли е ?

• Потребител
Публикува
Преди 1 минута, vandu said:

Това доказано ли е ?

Кое?

• Потребител
Публикува
Just now, vandu said:

Украинското зърно на българският пазар.

Те излъчиха по телевизията изказване на някой от европарламента, да помагаме на украинците и да го и купуваме. Не само да транзитираме. Нали за това бяга протестите и затваряха Дунав мост.

А отделно се оказа, че вече имало в страната и слънчоглед и зърно. То беше това от предната реколта, като разчистваха за тази.

Разгледай коментарите в нета за да видиш конкретни данни, че не помня подробности.

• Потребител
Публикува
Преди 5 часа, Warlord said:

Е, явно на Путин му остава или да спечели скапаната война или да се гръмне щом ги е подкарал по домова книга. Интересно, на Стрелков са му отказали да го пуснат под домашен арест, нищо че е болен, щял да избяга. Интерсно къде, при "приятелчето" Пригожин в Белорусия ли или в останалия свят, където от Хага са му дали доживотна.

• Потребител
Публикува
Преди 3 минути, Р. Теодосиев said:

Опа, става все по интересно ;)

Дали поне ТОЙ вярва на тези глупости? Бг, феновете му не ги броя те вярват. На всички щом иде от Русия. 

• ХаХа 2
  • Глобален Модератор
Публикува
Преди 34 минути, Р. Теодосиев said:

Поляците трябвало да бъдат благодарни на Русия....Нахалството трябва да има някакви граници.

• Харесва ми! 3
  • Потребители
Публикува
Преди 44 минути, Р. Теодосиев said:

Това е поредна путинска многоходовка, която се коментира нашироко. Прави впечатление, че от два дена володимирич е в еуфория. Опитват да му върнат образа на мачо и той повярва, че отново е такъв. Не случайно именно сега арестуваха Гиркин. Володимирич разпердушини украинските пристанища и зърнената сделка, дойде му самочувствие, защото султанът никак не реагира на това, а западът и США позорно мълчат. И най-вече мълчат за това, че пути обяви Черно море за свое вътрешно море като заплаши всички кораби и т.н. Сега започна да заплашва Полша и да ги учи на история. От Осечкин стана известно, че това, което е останало в момента от вагнер му се говори, че трябва да се готвят за диверсия в Полша. Пути пък каза, че Полша щяла да напада, което е на хитлеристкия принцип „ако искам да нападам, казвам, че ще ме нападат“. Поляците съответно придвижиха войски към границата с Беларус. Но по-интересното е, че поляците изгарят от желание вагнеровци да престъпят границата. Чакат ги с нетърпение, но това няма да се случи. Володимирич просто мечтае наглас.

• Харесва ми! 4
  • Потребител
Публикува
Преди 41 минути, Р. Теодосиев said:

Прав е, всеки много-малко запознат, знае чии са били Померания и Силезия.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!