Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Глобален Модератор
Публикува
Преди 15 минути, kramer said:

A, сега чакам некой да мъцне че на поляците им е безразличен Лвов. Аре по-сериозно.

Все едно да кажеш че на някой българин му е безразличен Охрид.Но хората във Варшава са реалисти.

• Харесва ми! 2
  • Мнения 5,4k
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

• Потребител
Публикува
Преди 1 час, resavsky said:

Все едно да кажеш че на някой българин му е безразличен Охрид.Но хората във Варшава са реалисти.

А ние не сме...

• Потребител
Публикува
Преди 13 минути, kramer said:

А ние не сме...

Ами сме реалисти, както и поляците, но любимите ти управляващи фашисти в Кремъл не са и си въобразяват, че могат да прекрояват граници със сила, че и открито, с изявления като това на Медведев за възстановяване на границите на Царска Русия, го афишират!

• Харесва ми! 2
  • ХаХа 1
  • Потребител
Публикува
Преди 3 минути, skorpion1980 said:

Ами сме реалисти, както и поляците, но любимите ти управляващи фашисти в Кремъл не са и си въобразяват, че могат да прекрояват граници със сила, че и открито, с изявления като това на Медведев за възстановяване на границите на Царска Русия, го афишират!

А любимите ти либерасти слагат България на ешафода в Ялта през 1945г. Ега си, една Италия, основоположник на тоталитарзма през ВСВ я помилват, нашето нещастно царство - не. Аре бегайте, ма вие сте същите като Гошо Димитров дето е тръгнал през 1918 г. да бунтува войниците на Южния фронт.

• Потребител
Публикува (edited)
Преди 24 минути, kramer said:

А любимите ти либерасти слагат България на ешафода в Ялта през 1945г. Ега си, една Италия, основоположник на тоталитарзма през ВСВ я помилват, нашето нещастно царство - не. Аре бегайте, ма вие сте същите като Гошо Димитров дето е тръгнал през 1918 г. да бунтува войниците на Южния фронт.

Италия губи територии след ВСВ, България не, имам предвид като предвоенни граници. Така че ти явно живееш в паралелна реалност, а това, че наричаш противник на Путин либераст оше веднъж доказва черно-бялото ти мислене. Или може би неоконсерватори като Муравецки и Мелони също са либерасти😄😄😄

Редактирано от skorpion1980
  • Потребител
Публикува
Преди 9 минути, skorpion1980 said:

Италия губи територии след ВСВ, България не, имам предвид като предвоенни граници. Така че ти явно живееш в паралелна реалност, а това, че наричаш противник на Путин либераст оше веднъж доказва черно-бялото ти мислене. Или може би неоконсерватори като Муравецки и Мелони също са либерасти😄😄😄

Какво губи Италия, едни Додеканези, ма Южен Тирол си е при тях, нали. Колкото до Путин, той самият е либерал. Посочените "неоконсерватори" пък въобще не искам да ги коментирам...Чакат да паднат на коча топките... :)

• Потребител
Публикува
Преди 7 часа, kramer said:

Колкото до Путин, той самият е либерал.

Либерал-автократ?! Това навява на шизофрения. 

• Глобален Модератор
Публикува (edited)
Преди 14 часа, kramer said:

Колкото до Путин, той самият е либерал. 

Това е или неудачен черен хумор или невероятен цинизъм.

Редактирано от resavsky
  • Харесва ми! 3
  • Глобален Модератор
Публикува

Тази нощ руски ракети са разрушили най големия православен храм Одеса. Тъжно но и символично. 

• Тъжен 2
  • Администратор
Публикува
Преди 2 часа, resavsky said:

Това е или неудачен челен хумор или невероятен цинизъм.

Всички тези неосъзнати хора трябва директно да им се урежда еднопосочно пътуване към тези "уютни" места със "справедливи" управляващи. 

• Потребител
Публикува
Преди 21 минути, Р. Теодосиев said:

Всички тези неосъзнати хора трябва директно да им се урежда еднопосочно пътуване към тези "уютни" места със "справедливи" управляващи. 

Айде, пак ни натовариха на ешелоните...

• ХаХа 2
  • Глобален Модератор
Публикува
Преди 1 минута, kramer said:

Я стига си преигравал.

• Харесва ми! 1
  • ХаХа 1
  • Администратор
Публикува
Преди 7 минути, kramer said:

Ако не разбираш какво се случва и в твоя свят това е нормално и оправдано, то няма нужда да продължаваш да пишеш тук.

• ХаХа 1
  • Потребител
Публикува
Преди 15 часа, kramer said:

Какво губи Италия, едни Додеканези, ма Южен Тирол си е при тях, нали. Колкото до Путин, той самият е либерал. Посочените "неоконсерватори" пък въобще не искам да ги коментирам...Чакат да паднат на коча топките... :)

Глупости. Италия губи Истрия плюс Риека, плюс Горица, около 8 хиляди кв. км за сметка на Югославия. Губи също така остров Сазан срещу Вльора, може да е малък, но дава стратегически контрол в Адриатическо море, както и всичките си колонии в Африка. Не се изказвай по въпроси, с които не си запознат. А Путин никакъв либерал не е, той е типичният неофашист. И си въобразява, че има право да прекроява граници със сила на принципа "каквото  някога е било руско, пак трябва да бъде".

• Харесва ми! 2
  • Потребител
Публикува
Преди 7 минути, skorpion1980 said:

Глупости. Италия губи Истрия плюс Риека, плюс Горица, около 8 хиляди кв. км за сметка на Югославия. Губи също така остров Сазан срещу Вльора, може да е малък, но дава стратегически контрол в Адриатическо море, както и всичките си колонии в Африка. Не се изказвай по въпроси, с които не си запознат. А Путин никакъв либерал не е, той е типичният неофашист. И си въобразява, че има право да прекроява граници със сила на принципа "каквото  някога е било руско, пак трябва да бъде".

Извинявай, но колониите рано или късно всички ги губят. А Истрия много малце е била италианска - след ПСВ.

• Потребител
Публикува
Преди 1 час, skorpion1980 said:

А Путин никакъв либерал не е, той е типичният неофашист.

Комунист. Типичен комунист.

• Харесва ми! 3
  • Потребител
Публикува (edited)
Преди 2 часа, kramer said:

Извинявай, но колониите рано или късно всички ги губят. А Истрия много малце е била италианска - след ПСВ.

Да, след ПСВ, но това са около 25 години. Ти излъга, че Италиа била изгубила само Додеканезите, а тя губи нещо далеч по-значимо като Истрия, докато ние не губим нищо. Така че пак се изложи. Колкото до колониите, Италия ги губи за сметка на Великобритания, а не вследствие на национално-освободителни движения. А начинът, по който една империя си губи колониите, има значение. При Италия е наказание като за победена, при Великобритания, Франция и Полтугалия е вследствие Суетската криза и последвалите я събития в Африка.

Редактирано от skorpion1980
  • Харесва ми! 2
  • Потребител
Публикува
Преди 4 часа, kramer said:

Ти внимавай, щото виж за какво се гласят "братушките". Техните приятели у нас току виж станали
обект на народна любов. 🤬

Заместник-председателят на Долната камара на руската Дума Пьотр Толстой  с неприятно  изказване
за България и Румъния
:

В руско телевизионно предаване, в което участниците обсъждат, че Черно море е руско и Москва
трябва да установи пълен контрол над него, Толстой говори за дестабилизация на България, в която
да бъдат използвани руски граждани, пребиваващи в страната ни. Руският депутат посочва България
и Румъния като евентуални цели на руска военна агресия,
но уточнява, че за да достигне до тях Русия
първо трябва да приключи с Украйна.

• Харесва ми! 1
  • Потребител
Публикува (edited)
Преди 2 часа, skorpion1980 said:

Да, след ПСВ, но това са около 25 години. Ти излъга, че Италиа била изгубила само Додеканезите, а тя губи нещо далеч по-значимо като Истрия, докато ние не губим нищо. Така че пак се изложи. Колкото до колониите, Италия ги губи за сметка на Великобритания, а не вследствие на национално-освободителни движения. А начинът, по който една империя си губи колониите, има значение. При Италия е наказание като за победена, при Великобритания, Франция и Полтугалия е вследствие Суетската криза и последвалите я събития в Африка.

E, ние губим Беломорието и Македония. Владели сме ги три и нещо години. Или трябва да се отречем от тях. И от Западните покрайнини.

Редактирано от kramer
  • Потребител
Публикува (edited)
Преди 4 минути, gmladenov said:

Ти внимавай, щото виж за какво се гласят "братушките". Техните приятели у нас току виж станали
обект на народна любов. 🤬

Заместник-председателят на Долната камара на руската Дума Пьотр Толстой  с неприятно  изказване
за България и Румъния
:

В руско телевизионно предаване, в което участниците обсъждат, че Черно море е руско и Москва
трябва да установи пълен контрол над него, Толстой говори за дестабилизация на България, в която
да бъдат използвани руски граждани, пребиваващи в страната ни. Руският депутат посочва България
и Румъния като евентуални цели на руска военна агресия,
но уточнява, че за да достигне до тях Русия
първо трябва да приключи с Украйна.

Ха, че то повечето руснаци по нашето Черноморието са противници на Путин...

Редактирано от kramer
  • Потребител
Публикува
Преди 5 минути, kramer said:

Ха, че то повечето руснаци по нашето Черноморието са противници на Путин...

Не ме разбра. Да внимават българските русороби, защото ще станат жертва на голяма народна
любов - в случай на неприятни за нас действия от страна на Руспия.

• Харесва ми! 3
  • Потребител
Публикува
Преди 15 минути, gmladenov said:

Не ме разбра. Да внимават българските русороби, защото ще станат жертва на голяма народна
любов - в случай на неприятни за нас действия от страна на Руспия.

Е, голямата народна любов е некъде 20 процента.

• Глобален Модератор
Публикува
Преди 4 минути, kramer said:

Е, голямата народна любов е некъде 20 процента.

Надявай се.

• Харесва ми! 1

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!