Отиди на
Форум "Наука"

Много повече ли са били някога психопатите и социопатите?

Recommended Posts

• Потребител
Публикува
Just now, dora said:

Тогава? Каква е ползата да пишете в тази тема?

Ти защо пишеш?, ние поне имаме спомени, а ти нямаш дори минало.

• Мнения 649
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

• Потребител
Публикува
Преди 5 минути, tekotaka said:

огава......... ако искате да е коректно иска ровене, търсене.Или някой специалист на помощ.

Аз знам.

Само че от толкова маймунене и лигондрене от двама дълбоко неподготвени участника в тази тема тя стана нечетима.

• Харесва ми! 1
  • Потребител
Публикува
Преди 1 минута, dora said:

Аз знам.

Само че от толкова маймунене и лигондрене от двама дълбоко неподготвени участника в тази тема тя стана нечетима.

Какво знаеш?. Кажи как е променена функционалността и баланса при психопатите?

Публикува
Just now, dora said:

Тогава? Каква е ползата да пишете в тази тема?

Що за въпрос? Защо вие, като незапозната, да виждате полза, да пишете, пък аз да не виждам?

Публикува (edited)
Преди 6 минути, dora said:

Аз знам.

Ами само с вашето участие темата ще заприлича на някаква секта, с обясненията които давате..

Дайте да решиме проблема, каква е генезата на хомосексуализма?:)

Редактирано от cucumerario
  • Потребител
Публикува
Преди 25 минути, dora said:

Чакам списък с точните диагностични параметри, по които се определя психопатията.

Макрон се ожени за "майка" си,а Меркел няма семейство и деца. И видяхме какви ги свършиха...

• Потребител
Публикува
Преди 1 минута, cucumerario said:

Ами само с вашето участие темата ще заприлича на някаква секта, с обясненията които давате..

Ахам. Научна секта.

• Потребител
Публикува
Just now, deaf said:

Макрон се ожени за "майка" си,а Меркел няма семейство и деца. И видяхме какви ги свършиха...

Това ли са диагностичните критерии за психопатология?

• Upvote 1
  • Потребител
Публикува
Преди 4 минути, cucumerario said:

Не!:)

А кои са?

Ще подскажа, има стандартни (които се използват от психиатрията) и такива, които се използват в правораздавателната система. Нещо като инвентар.

Вие сте на ход.

• Потребител
Публикува
Преди 18 минути, tekotaka said:

Кажи как е променена функционалността и баланса при психопатите?

И на вас ли да подсказвам като на cucumerario? Ама само срещу обещание, че след това преставате да пълните темата с нелеп спам

Публикува (edited)
Преди 10 минути, dora said:

И на вас ли да подсказвам като на cucumerario? Ама само срещу обещание, че след това преставате да пълните темата с нелеп спам

:)

Ами "научните" ви размисли, са за раздел "паранаука" И ако нещо ви притеснява, там също има думата "наука" в словосъчетанието, подобно на "научна секта".

Каква е генезата на хомосексуализма? Хомосексуализма нещо хубаво ли е? Вие бихте ли го препоръчала на някой, дори на непознат вам?

Как така давате съвети и "помагате", без да познавате генезата? На каква база? Препоръчвам да отидете да събирате билки, така ако отровите някой, поне ще носите пряка отговорност!

• Потребител
Публикува
Преди 5 минути, cucumerario said:

:)

Ами "научните" ви размисли, са за раздел "паранаука" И ако нещо ви притеснява, там също има думата "наука" в словосъчетанието, подобно на "научна секта".

Каква е генезата на хомосексуализма? Хомосексуализма нещо хубаво ли е? Вие бихте ли го препоръчала на някой, дори на непознат вам?

Как така давате съвети и "помагате", без да познавате генезата? На каква база? 

Ахам. Значи от вас да чакам отговора, без да ви подсказвам. И? Диагностичните критери за психопатия?

• Потребител
Публикува
Преди 12 минути, dora said:

Преди известно време попаднах на статия , скицираща изследване на психопати, от там и спомените - те ги <измерваха>.

Аз миисля, че ти трябва да престанеш да разпространяваш спонсорирана ЛБГТИ-Пропаганда. Помили си , дали си струва?

• Потребител
Публикува
Преди 1 минута, tekotaka said:

Преди известно време попаднах на статия , скицираща изследване на психопати, от там и спомените - те ги <измерваха>.

И с това едно попадане на статия считате, че сте компетентен да изпълните безброй страници тук със спам?

• Потребител
Публикува
Преди 2 минути, dora said:

И с това едно попадане на статия считате, че сте компетентен да изпълните безброй страници тук със спам?

Компетентен съм да те оценя като непълноглава. Аз съм специалист  в това , което трябва и съм лекар. Мога да преценям за неща, в които ти си невежа. Не съм специалост по криминални психоанализи, не съм и психиатър.Казвам каквото помня и  до където се ориентирам. Със сигурност в днешно време психопатите се измерват не от психолоьи , ч рез съвременна диагностика, все пак още не съм дементен и имам спомени.При тях има възможност да се прихванат физиччески и то в реално врме функциоморфолог. различия. Функционални и в микроанатомията на мозък- засягащо връзки и количества. Не помня подробности.

Експериментите вкл. психопати-престъпници и такива , доброволци, но криминалните освен убийци и с тежки престъпления имаше и  патологични измамници-психопати. След обработка ги вкарваха за функционален чмр, поставяха им и електроди, на някои им правиха операции със имплантиране на детекторни импланти.

• Потребител
Публикува
Преди 8 минути, tekotaka said:

Компетентен съм да те оценя като непълноглава. Аз съм специалист  в това , което трябва и съм лекар. Мога да преценям за неща, в които ти си невежа. Не съм специалост по криминални психоанализи, не съм и психиатър.Казвам каквото помня и  до където се ориентирам. Със сигурност в днешно време психопатите се измерват не от психолоьи , ч рез съвременна диагностика, все пак още не съм дементен и имам спомени.При тях има възможност да се прихванат физиччески и то в реално врме функциоморфолог. различия. Функционални и в микроанатомията на мозък- засягащо връзки и количества. Не помня подробности.

Експериментите вкл. психопати-престъпници и такива , доброволци, но криминалните освен убийци и с тежки престъпления имаше и  патологични измамници-психопати. След обработка ги вкарваха за функционален чмр, поставяха им и електроди, на някои им правиха операции със имплантиране на детекторни импланти.

Вие, доколкото разбрах, сте специалист-зъболекар.

Участието ви в каквато и да било "експертна" роля в тема, която касае психиатрична симптоматика, е неуместно. Както и каквито и да било претенции, че знаете за какво говорите.

Публикува (edited)
Преди 30 минути, dora said:

Ахам. Значи от вас да чакам отговора, без да ви подсказвам. И? Диагностичните критери за психопатия?

Това "маймунчене и лигондрене" на никого не е необходимо? Не може, да се изкарате особено учена, с нещо което сте прочела преди малко и е обществено достъпно..

Аз ви задавам въпроси, защото си противоречите, съответно вие не можете да отговорите, защото отговор няма. Не можете, да защитите тезата си и разчитате единствено някой да ви повярва, което е присъщо за всички шарлатани.

Каква е вашата цел? Защо ми задавате тези въпроси, отговорите на които всеки може да прочете? Нещо обърках? Противореча си? Защо трябва да играя по вашате сфирка? Това което посочих по-горе не са симптоми на психопатия и съм в някаква грешка ли? Обосновете се!

• Потребител
Публикува
Преди 1 минута, dora said:

Вие, доколкото разбрах, сте специалист-зъболекар.

Участието ви в каквато и да било "експертна" роля в тема, която касае психиатрична симптоматика, е неуместно. Както и каквито и да било претенции, че знаете за какво говорите.

Вие не сте специалист-лекар, а аз съм. Въпросът се измести и насочи към това дали хомосексуалистите са болни хора. Като лекар казах, че те са болни хора. Подробностите са работа на специалисти-колеги в случая психиатри. Също психиатри могат да говорят за патологията на психопатитие. Обявил съм какъв съм.  Ти обяви ли , че не си лекар и не можеш да определяш кой е болен и кой не е?, или заблуждаваш хората.........

• Потребител
Публикува (edited)
Преди 1 минута, tekotaka said:

Вие не сте специалист-лекар, а аз съм. Въпросът се измести и насочи към това дали хомосексуалистите са болни хора. Като лекар казах, че те са болни хора. Подробностите са работа на специалисти-колеги в случая психиатри. Също психиатри могат да говорят за патологията на психопатитие. Обявил съм какъв съм.  Ти обяви ли , че не си лекар и не можеш да определяш кой е болен и кой не е?, или заблуждаваш хората.........

Експертиза в психиатрията? Невропсихология?

Редактирано от dora
  • Потребител
Публикува
Just now, cucumerario said:

Това "маймунчене и лигондрене" на никого не е необходимо? Не може, да се изкарате особено учена, с нещо което сте прочела преди малко и е обществено достъпно..

Аз ви задавам въпроси, защото си противоречите, съответно вие не можете да отговорите, защото отговор няма. Не можете, да защитите тезата си и разчитате единствено някой да ви повярва, което е присъщо за всички шарлатани.

Каква е вашата цел? Защо ми задавате тези въпроси? Нещо обърках? Противореча си? Това което посочих по-горе не са симптоми на психопатия и съм в някаква грешка? Обосновете се!

Тя е спонсорирана , по спомен е от брюксел, работи с местната милиция за експертизи?, психолог. Пропагандатор на дъгообразните, на скоро такива предизвикаха забрана на среща -евроконсерватори в брюксел.

Ако има опит , възможно е да е компетентна в диагностициране- по -скоро прихващане на психопати по полицейски разследвания и обвинения на прокуратура.

• Потребител
Публикува
Преди 5 минути, tekotaka said:

я е спонсорирана , по спомен е от брюксел, работи с местната милиция за експертизи?, психолог. Пропагандатор на дъгообразните, на скоро такива предизвикаха забрана на среща -евроконсерватори в брюксел.

Ако има опит , възможно е да е компетентна в диагностициране- по -скоро прихващане на психопати по полицейски разследвания и обвинения на прокуратура.

Така. Това е за сигнал до модератор. Нямате представа с кого си пишете.

Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!