Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Потребител
Публикува
Преди 10 часа, Gabraka said:

Да, аз се изложих. Точно така

Ако Пеевски беше евроатлантик,нямаше да водим спор тук дали е или не е. Пеевски даде оръжие - негодно оръжие - оръжие на Украйна,защото РЕАЛНОСТТА го принуди,а не по собствено желание. Ти още малко ще изкараш и Горбачов антикомунист и евроатлантик. Еми не,Горбачов Реалността го принуди да започне перестройка,(преустройство) на комунистическият режим,което всъщност го срина. Сергей Станишев вкара България в ЕС,но това въобще не го прави евроатлантик. И той като Горбачов Реалността го принуди да го направи.

• Харесва ми! 1
  • Мнения 157
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

• Глобален Модератор
Публикува
Преди 21 минути, Шпага said:

Според теб твърдението, че Пеевски е "подкрепен" с купени гласове е невярно.

Не знам. Нямам нужната информация, за да направя заключение верно/неверно. Никой не е споделил резултатите от разследванията с мен.

Ако тръгнем да тълкуваме "подкрепен", то всички ще се окажат такива. И какво дискутираме тогава, защо наблягаме само на един? Защото "така се говори"?

Преди 22 минути, Шпага said:

Според теб това твърдение е конспирация, така ли?

Ами когато се спекулира на широка обществена основа без реално представени факти, да, конспирация е.

• ХаХа 1
  • Потребител
Публикува

Лично аз знам за фалшифицирани избори,(например,унищожена бюлетина от комисия),от 100% сигурен източник,но е безсмислено да се впускаме в тази тема... Абсолютно сигурно се фалшифицират изборите,но ако някой отхвърля тази теза,понеже правосъдието не е открило доказателства за това,то няма какво да се възрази на такава наивност,меко казано... То няма и доказателства,че другарите на Андрей Луканов са го убили,но това не значи че не е вярно...

• Харесва ми! 1
  • Потребител
Публикува (edited)

"Маркет Линкс": 58% от българите смятат, че изборите не са били честни, повечето хора у нас подкрепят касирането на изборите.

Народа яко го тресе конспирацията 😀

Редактирано от Gabraka
  • Глобален Модератор
Публикува
Преди 5 минути, Gabraka said:

Народа яко го тресе конспирацията

Естествено. Затова и сме на това дередже. Ако народът мислеше рационално, отдавна да сме си решили проблемите. Ама с тоя мат'рял - толкова.

• Харесва ми! 1
  • Потребител
Публикува
Преди 19 минути, Gabraka said:

"Маркет Линкс": 58% от българите смятат, че изборите не са били честни, повечето хора у нас подкрепят касирането на изборите.

Народа яко го тресе конспирацията 😀

През Прехода бяха убити около двеста българи без да се разкрие кой ги е убил,но съмненията за фалшифициране на изборите били измислена конспирация.

• Потребител
Публикува
Преди 32 минути, scaner said:

Естествено. Затова и сме на това дередже. Ако народът мислеше рационално, отдавна да сме си решили проблемите. Ама с тоя мат'рял - толкова.

Разбира се, че народът е виновен, а еврочиновниците са изцяло в бяло 😀 Когато някой, като Орбан и Кобахидзе например, не е достатъчно евро-атлантически, той веднага е обвнинен в недемократичност и манипулиране на изборите. За послушните евро-атлантици такива обвинения няма. За тях се скача на амбразурата с опорките "лош народ" и "конспирация" 😀

• Глобален Модератор
Публикува
Преди 1 минута, Gabraka said:

Разбира се, че народът е виновен, а еврочиновниците са изцяло в бяло

Народът си ги е избрал тези еврочиновници. Така че вината му не се отменя :) Защо даваш пример с Орбан? Щото да се подлага под Путин е нещо по-смислено? Вероятно за тебе е...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!