Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Потребител
Публикува (edited)
Преди 9 часа, Exhemus said:

Нека да ги оставим сами да се оправят кой харош, кой плох, а?

Бъди сигурен, че от пасолството четат форума, и Орешник не, но някаква хубава мизерийка могат да ни спретнат.  Не искам заради някакво плямпане да си изпатя. Ти, ако си мазохист, върви признай си, да си отмъстят само на теб. Така е честно  :)

Харесваш ми. Пълноценен робски менталитет.

Ей това е нужна на диктаторчетата. Покорна рая, която денонощно е насахарана от нещо и затова и гъг не казва.....

А върхът на гаврата са онези майки, съпрузи които за едно кожено палто благодарят, че са избили близките им....

Следващото е да вземат и те АК-то и да одят да отмъщават....

Редактирано от Skubi
  • Харесва ми! 3
  • Мнения 85
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

• Потребител
Публикува
Преди 2 часа, Шпага said:

Ето откъде избликва твоята страстна "любов" към Русия. Нещо от типа на "Нека да ги почитаме/обичаме щото иначе те - братушките - ще ни се разсърдят и ще ни изпарят!"

Показваш типично българско незнание на думата "достойнство". Въобще не трябва да ги "обичаме", щом не ги обичаме, но да ги джафкаме по цигански начин, никак не е достойно. Още повече, че тая вербална враждебност не можем да я подкрепим с нищо. Джафкането е акт на безсилие. Безсилието е, че руската агентура си разиграва коня и никой не може да я хване.  За 30 г. ние не сме направили нищо, за да се освободим от вредното руско влияние. Да се освободим пък като съхраним ползите от бившите връзки по СИВ, това е свръх нашите умствени възможности. (това го правят някои бивши соц.страни) 

Преди 19 часа, Gravity said:

O, това ли било! Преди 5-10 години си бил писал нещо анти-руско. А през последните 3 години да си писал нещо анти-руско?

Ами да сетих се - пледирах, че Альоша трябва да се премахне, защото е символ на нашето подчинено, робско положение. Прекомерно-голям символ на армия, която почти няма намеса по нашите територии. Тогава никой от тукашните джафкачи не ме подкрепи..

• Потребител
Публикува
Преди 1 час, Exhemus said:

Безсилието е, че руската агентура си разиграва коня и никой не може да я хване.  За 30 г. ние не сме направили нищо, за да се освободим от вредното руско влияние

Така е за период от 45 г че и повече още от дядо Вазово време, българският мозък е промиван перманентно за величието и братството с великият руски народ, славяни сме били братушки сме били, нима чехи, поляци, сърби не са славяни, но те бяха дистанцирани от московлията, чешката пролет например през 60те, а нима в рускотурската война 1877-1878г не са гинали и неславянски племена за нашето освобождение, фини украинци румънци. Манталитета на българина - "все някой трябва да ни оправи" действа и сега. Опорки на РФ в БГ има, но те са агентура на РФ, и са под прикритието на Русофилистическото течение в БГ, насадено още много отдавна, и може много трудно да се изкорени. Това не означава че трябва да се насажда омраза към руският народ и култура но не трябва да се позволява този народ докато не се пречупи да вкарва агентите си в българия. Трябва и най добре да се изолирват такива агентури, не трябва да се дават имоти на руски граждани, не трябва да пребивават в страната за повече от 1 месец, крумовски мерки трябват, иначе лошо.

• Харесва ми! 2
  • Потребител
Публикува

Тия руски агенти в България са като извънземните – постоянно се говори за тях,но никой не ги е виждал...

• Харесва ми! 1
  • ХаХа 1
  • Потребител
Публикува
Преди 2 часа, Джереми said:

Манталитета на българина - "все някой трябва да ни оправи" действа и сега. Опорки на РФ в БГ има, но те са агентура на РФ, и са под прикритието на Русофилистическото течение в БГ

За глупава ли я имате? Най-личните евро-атлантици - там я търсете  :)  

Всичко, което обявявате за агентура, копейки, не е агентура. Само глупави патреоти.

Най-гот е да се наместиш на кранчето за евро-подаяния.  Ей, хитреции... ама вий май вече сте се наместили ?   :)

• Харесва ми! 1
  • Неясен 1
  • Потребител
Публикува (edited)
Преди 5 часа, Exhemus said:

Показваш типично българско незнание на думата "достойнство". Въобще не трябва да ги "обичаме", щом не ги обичаме, но да ги джафкаме по цигански начин, никак не е достойно. Още повече, че тая вербална враждебност не можем да я подкрепим с нищо. Джафкането е акт на безсилие. Безсилието е, че руската агентура си разиграва коня и никой не може да я хване.  За 30 г. ние не сме направили нищо, за да се освободим от вредното руско влияние. Да се освободим пък като съхраним ползите от бившите връзки по СИВ, това е свръх нашите умствени възможности. (това го правят някои бивши соц.страни) 

Ами да сетих се - пледирах, че Альоша трябва да се премахне, защото е символ на нашето подчинено, робско положение. Прекомерно-голям символ на армия, която почти няма намеса по нашите територии. Тогава никой от тукашните джафкачи не ме подкрепи..

Аз тогава повдигнах тази тема дали тук ,дали в БС не помня.И за Альоша и за ПСА.Доста критики  отнесох ,че и бан ,но ето ПСА  го няма и още  ,не  са ни изпарили.Теб защо толкова те е страх ,че ще те изпарят?Бавна и мъчителна смърт ли искаш.В смисъл от Митрофанова ли те е страх ,и понеже се притесняваш ,че тя те чете ,нали завоалираш мнението и от русофоб ,който уж си бил изведнъж си станал русороб.

Редактирано от todorg
  • Потребител
Публикува
Преди 2 часа, todorg said:

нали завоалираш мнението и от русофоб ,който уж си бил изведнъж си станал русороб.

Нито едно от двете. Само съм разумен и умерен. Искам да не сме роби не само на Русия, а и на никой друг.  

Не ми харесва как някой за шепа грошове от името на новия си господар да ми се пише надзирател и да ми казва как е правилно да говоря.

Тая пиеса съм я гледал. Не ща евроболшевизъм. То и комисарите им са като болшевишките. Поне да бяха измислили друга дума...

• Харесва ми! 1
  • Потребител
Публикува
Преди 18 часа, deaf said:

Тия руски агенти в България са като извънземните – постоянно се говори за тях,но никой не ги е виждал...

Е, как да не ги виждаме? Достатъчно е само да надникнем в парламента и физиономиите им ще се натрапят пред очите ни:ura:

• Харесва ми! 1
  • Администратор
Публикува
Преди 14 часа, Exhemus said:

Не ща евроболшевизъм. То и комисарите им са като болшевишките. Поне да бяха измислили друга дума...

Ето това си е чиста проба руска пропаганда.

Темата се затваря, очевидно тук се бълват само едни и същи опорки без да има някакъв реален смисъл и дискусия.

Не отваряйте нова тема, защото и тя ще бъде затворена. 

Във форума е забранено да се разпространяват конспирации, лъжи и руска пропаганда. Ако смятате, че може да се лишите от тези трите, то не сте за този форум.

• Харесва ми! 3
Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!