Отиди на
Форум "Наука"

Драмата около постановката "Оръжията и човекът"

Recommended Posts

• Глобален Модератор
Публикува
Преди 37 минути, Втори след княза said:

Благодаря, че откривайки проблемите ми, ми спестяваш разходи за психоаналитик. Надявам се и за в бъдеще да разравяш комплексите ми и ми носиш вътрешен мир.

Не ти трябва психоаналитик, тук нещата се виждат от километри и с просто око. Трябва ти психотерапевт.

Преди 38 минути, Втори след княза said:

Подходих рационално към Акунин и вникнах в неговата същност и постижения. Не е откритие, че той е писател и като такъв е широко признат. Като политик няма конструктивни идеи и радетели, обединени в партия, т.е. не е нещо значимо.

Акунин не претендира да е политик. Това да изказваш собствено мнение за войната не те прави политик.

Акунин е просто писател, и фабулата е, че е набеден за иноагент не защото защитава и пропагандира нечия програма, а защото изказва личното си мнение. И е срамно да се опитваш да защитаваш режимът, който прави това.

Преди 39 минути, Втори след княза said:

ПП. Представих си измислювача на убийства и престъпления Реймънд Чандлър като съвест на епохата и ми стана смешно. Защо сред потопа от световни криминални автори само Акунин е важен? Да не би защото е против Путин?

Копаеш дъноито, Втори. Не мисля, че си толкова ограничен колкото демонстрираш...

• Мнения 127
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

• Потребител
Публикува
Преди 8 часа, scaner said:

Копаеш дъноито, Втори. Не мисля, че си толкова ограничен колкото демонстрираш...

Така е. Ограничен съм и не мога да приема болестното фокусиране върху Путин. Изглежда малко като "Всички на помощ елате, кака мома да излезе". Впрягате всички сили- коне, волове и катъри, за демонизацията му. 

Ще ви оставя, без мен да си спамите в темата, защото сте привилегировани. Ако ме прочете някой глобален модератор ... :) Можете да разстелете пясъка на забравата по дъното и изкопаната дупка.

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!