Отиди на
Форум "Наука"

Нагласи относно честността на последните избори в България

Нагласи относно честността на последните избори в България  

8 потребители са гласували

1. 1. Имаше ли изборни измами на последните български избори за народни представители?

• Не, това са конспирации
    • Имаше, но незначителни и не повлияха на крайния резултат
    • Не знам, не мога да преценя
      0
    • Имаше и е нужно частично касиране
    • Имаше и е нужно пълно касиране

Recommended Posts

• Потребител
Публикува
Преди 5 минути, Gabraka said:

Явно не е чак толкова тайно щом ти знаеш. Откъде черпиш информация за "тайните" забележки на ЕС? Или това е тайна? 😁

Знам,защото имам досег до Властта,докато ти пишеш "кръчмарски" политически "анализи"... Това е проблемът ти,че не познаваш "кухнята" на политиката,а отгоре на това и не се опитваш да влезеш в обувките на политик,а мислиш като страничен човек...

• ХаХа 1
  • Потребител
Публикува
Преди 48 минути, makebulgar said:

Моите нагласи няма как да ги знаеш, тъй като ти обясних, че на порочни анкети гласувам порочно.

Така и не обясни кое е порочното на 1 + 1 = 2 :)

Ако Пеевски каже "Само Левски" и Гунчо от Берковица също каже "Само Левски", кое е порочното да се твърди, че Пеевски и Гунчо са на едно мнение?

Отричането на реалността е само до време. Все някога ще трябва да я приемел ;)

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!