Отиди на
Форум "Наука"

Да бъде ли Гренландия на Дания и ЕС?

Recommended Posts

• Глобален Модератор
Публикува
Преди 31 минути, Storen said:

Забелязах, че във форума няма отделна тема посветена на войната в Украйна. Мисля да започна нова тема с това заглавие и да отговоря там, за да не ядосваме повече Втори след княза 😄

Има такава тема:

• Харесва ми! 1
  • Мнения 77
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

• Потребител
Публикува (edited)
Преди 48 минути, nik1 said:

Не е добра идея. Има отделен  клуб, посветен на войната.

Не бях забелязал, че има отделен клуб за това. Погледнах коментарите и ми се струва, че нивото на обсъждане там е доста по-ниско. Прилича повече на говорилня, а и изисква отделна регистрация. Ако собственика на този клуб г-н Теодосиев предпочита дискусиите касаещи войната в Украйна да са в отделен клуб мисля да се въздържа от по-нататъшни коментари. 

Със сигурност не само тази тема но и други теми касаещи съвременна история и политика ще имат препратки и връзки с войната в Украйна. Да се ходи в отделен форум за това ми се струва непрактично, но аз не съм собственик, така че ще се съобразя с решението на г-н Теодосиев.

Редактирано от Storen

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!