Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Глобален Модератор
Публикува (edited)

забавни животинки - видео

Bathory: За да не се правят нови теми от този сорт тази я редактирам....

Редактирано от Warlord
  • Мнения 54
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

Posted Images

• Глобален Модератор
Публикува
Публикува

Това е магическа картинка. Мърдайте си главата напред и назад и ще видите каква магийка е това. :biggrin:

post-2401-1184917709_thumb.jpg

• Потребител
Публикува
Какво има на тоя клип, че не ми търгва?

Този сайт аз мога да го стартирам само през Internet Explorer, не ми тръгва нито през Opera, нито през Mozilla Firefox

• Глобален Модератор
Публикува

(да видим какви снимки ще кача тука...) Текст на снимка 5 - "мълчи, жено, твоят ден е 8-ми март"; на снимка 6 - "планински въздух пише на контейнера"; на 7 е паметник на граничаря, в средата с вдигнати ръце е нарушител с космонавтски екип, а граничарите са с гръб към него, заловили го; на бараката пише: "Всичко минава, включително и това"; последният съдържа ред забрани: "Внимание! Забранява се паленето на огън; разхождането на кучета, пасенето на прасета, храненето (?) на коне, ... другото не го разбирам и накрая - раздрънкването и разгласяването на държавни тайни!!!"

post-727-1185122745_thumb.jpg

post-727-1185122766_thumb.jpg

post-727-1185122803_thumb.jpg

post-727-1185122879_thumb.jpg

post-727-1185122909_thumb.jpg

post-727-1185122951_thumb.jpg

post-727-1185122981_thumb.jpg

post-727-1185123039_thumb.jpg

post-727-1185123268_thumb.jpg

• Потребител
Публикува
Този сайт аз мога да го стартирам само през Internet Explorer, не ми тръгва нито през Opera, нито през Mozilla Firefox

Копирай го от сайта .. постави го в notepad след това го копирай от там и paste в линк бар-а ..

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!