Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Потребител
Публикува (edited)

Аз на среща в София трудно мога да дойда, защото живея в провинцията, за съжаление.

За Париж писах, щото така преди години на шега се срещнах с маса интересни хора във Виена.

Човек не знае знае ли се...

Редактирано от Emil z Lonneberg
  • Мнения 320
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

• Глобален Модератор
Публикува (edited)

Аз на среща в София трудно мога да дойда, защото живея в провинцията, за съжаление.

За Париж писах, щото така преди години на шега се срещнах с маса интересни хора във Виена.

Човек не знае знае ли се...

Съгласен съм, че човек не знае.. или както често физиците казват - маловероятно не означава невъзможно.

Редактирано от Б.Богданов
  • Потребител
Публикува (edited)

пиенето не е проблем. Проблем е обаче идеологическата диверсия, която се лее по тия срещи.....

примерно Романе, със сигурност ще има хора, които да твърдят, че цивилизациите са обречени да загинат а приори. Ти представяш ли си какво нещо??

Редактирано от alvassareiro
  • Глобален Модератор
Публикува (edited)

представям си го много добре, даже, а и както показва историята - това се е случвало вече /така че е наивно да си мислим, че нашата цивилизация ще е изключение от правилото/. ;)

Идеологический диверсант!

Редактирано от Last roman
  • Потребител
Публикува

докато не стане, гаранция няма, питай статистиците. Диверсантино грекоримски, на тия срещи мирише на Гибън от далече още...

• Глобален Модератор
Публикува

гаранция - Франция. Тя май е най-бързоскапващата се страна от западната цивилизация. :elvis:

• Глобален Модератор
Публикува

пиенето не е проблем. Проблем е обаче идеологическата диверсия, която се лее по тия срещи.....

Примерно, със сигурност ще има хора, които да твърдят, че цивилизациите са обречени да загинат а приори. Ти представяш ли си какво нещо??

- Каква е целта на живота? Какъв е неговият смисъл?

- Да свърши.

:frusty2:

• Глобален Модератор
Публикува (edited)

Да, но нейните носиители - хората - са.

В този смисъл, езиците, културите и цивилизациите не умират ли след като умре и последният им "носител"?

Редактирано от ISTORIK
  • Потребител
Публикува

да, тогава да. затова трябва да се запитаме кое детерминира умирането на последния носител? въпросът тук вече не е биологически, и отговорът е - ами досега така е ставало. Е това не е отговор.

• Глобален Модератор
Публикува

Вив ла Фраааансссс!!!!

Jawohl :harhar:

примерно Романе, със сигурност ще има хора, които да твърдят, че цивилизациите са обречени да загинат а приори. Ти представяш ли си какво нещо??

И пиенето може да се окаже проблем. :harhar:

• Глобален Модератор
Публикува (edited)

И пиенето може да се окаже проблем. :harhar:

Ако свърши ли? :drink:

(Припомням, че "в този форум се пие много". Естествено, видът на питиетата не се уточнява.)

---

А може ли музиката да се окаже проблем?

:guitar2::guitar::thundergod:

:band1:

Редактирано от ISTORIK
  • Глобален Модератор
Публикува

И все пак може да направим още един жалък опит за среща тази събота примерно. В София - защото сме студени материалисти - реалисти. Освен ако разбира се както винаги в последния момент не се окаже, че абсолютно всички имат безкрайно неотложна работа в събота следобед ;)

• Модератор Инженерни науки
Публикува

Ако срещата е в събота, почва в 18:30, някъде горе видях и продължи след 19:00 - бройте ме

• Потребител
Публикува (edited)

Вив ла Фраааансссс!!!!

Алонз' анфaн дьо ла патриие льо Жур дьо Глоар е-т' аривее! Редактирано от ISTORIK
  • Глобален Модератор
Публикува

чшш ало Я французский не шпрехаю ;)

Срещата ми се струва логично да е горе-долу тогава. А може и по-отрано за да има време всички да се наговорят, щото знаете как е ;)

• Модератор Инженерни науки
Публикува

Алонз анфон дю ла патриие ла Жур дю Глоар е-т- аривее!

Оо, Митак, не знаех че харесваш Марсилезата :)

чшш ало Я французский не шпрехаю ;)

Срещата ми се струва логично да е горе-долу тогава. А може и по-отрано за да има време всички да се наговорят, щото знаете как е ;)

Ами супер тогава

С малкото уточнение, че искам, че искам да ви видя и преди да сме станале на мотики :)

:band::bg: :groupwave2: :groupwave2: :drinks_cheers: :drink: :frusty2:

• Потребител
Публикува

Пълно с рускини на тая конференция !?

2000 души ....

И има български участия, утре съм на издирване на някакви госпожи... да ги видя кои са.

Един кореец дойде да ме пита нещо, бърборихме. Работи в Самсунг. Ъх!?

• Потребител
Публикува

Тон проблЕм! Я ялате у Прага, там са спреша.....вшехно! Я вол(я)-а нени прОблем у Чешко. Моооц волове ма тади ;). И това не е толкоз...лошо ;).

• Глобален Модератор
Публикува (edited)

С малкото уточнение, че искам, че искам да ви видя и преди да сме станале на мотики :)

:band::bg: :groupwave2: :groupwave2: :drinks_cheers: :drink: :frusty2:

Нещо от сорта на 5 часа на попа, реалистично ли изглежда?

обещавам до 18:31 да не съм мотика :mrgreen:

Редактирано от Warlord

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!