Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Модератор Инженерни науки
Публикува

Ок, Живи и здрави до тогава...

Ако искате дайте някъв тел на ЛС, моят е 0887 787 227 (нямам проблем да се вижда), това ако все пак не се измъкна и се джоинна чак 19:00

• Мнения 320
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

• Потребител
Публикува

Над 80% от съфорумци живеят в град София, а не успяват да си организират среща по-често от веднъж в годината.

Според мен - опитите за организиране на срещи извън столицата биха били обречени на провал /на този етап/.

Ами малко тренирате :weights:

И все пак може да направим още един жалък опит за среща тази събота примерно. В София - защото сме студени материалисти - реалисти. Освен ако разбира се както винаги в последния момент не се окаже, че абсолютно всички имат безкрайно неотложна работа в събота следобед ;)

Леле - направо замръзнах :cold: толкоз студени бива ли Повече сутрешна гимнастика,повече движение ,съвсем ще мухлясате в тая София

http://www.youtube.com/watch?v=fbfDGF-qyig

• Глобален Модератор
Публикува

Нещо от сорта на 5 часа на попа, реалистично ли изглежда?

обещавам до 18:31 да не съм мотика :mrgreen:

На Попа... ок!

Ще направя опит да се присъединя към вас. Обезценявам вероятността да дойда . . между 80 и 90%.

Поздрави, Б.

• Глобален Модератор
Публикува

Палермото ли?

Аре срещата да е по-встрани - пред кино Одеон, че на самия поп е адска навалица от шарени тийнейджъри.

• Глобален Модератор
Публикува

Палермото ли?

Аре срещата да е по-встрани - пред кино Одеон, че на самия поп е адска навалица от шарени тийнейджъри.

Ако си облечем униформите на БГ Наука - умна физиономия тип БГ Наука, която изглежда така:

1. Аз знам всичко!

2. Това е така, а не е както ти казваш, защото АЗ казвам така!

Ще се различаваме от пъстрата попска маса* планираща купони...

* * *

*Това не е оксиморон, а описание на тийновете пред Попа.

• Потребител
Публикува

.... Я ялате у Прага....

Колко му е, нали там е и седалището на ЧЕЗ, тъкмо може и него да подпалим пътьом :tooth:

• Потребител
Публикува

ОТ ЧЕЗ пък к'во са ви виновни? Не е луд този дето яде баницата..... Между другото в деня в който ББ от трибуната обяви, че до края на деня (деня преди да си даде оставката) ще вземе лиценза на ЧЕЗ (ама не каза как и колко е възможно), тук чехите реагираха моментално. Интересното бее, че и президента в оставка Клаус, премиера Нечас и новия президент Земан, както и половината министерски съвет са търсили ББ и министрите му по телефона. Телефона в БГ обаче мълчал. Голям конфуз. Също така чехите в същия ден алармираха всичките комисии в ЕС отговорни за случая и просто казаха, че такова нещо просто не може да стане. То не че стана де. Край на ОТ

Публикува

О-хо Warlord поства протоколът от срещата ;)

Дано сте изкарали добре (в което почти не се съмнявам), просто трябваше да тръгнем

Публикува

Ееех изтървах алтернативните източници, за другите 12 по-малко ме е яд, на 2 присъствах. :drink:

• Глобален Модератор
Публикува

Спокойно и за тебе сме помислили - току що пуснах тема по въпроса в Цивилна техника. :mrgreen:

• Модератор Биология
Публикува

След двайсетина дни идвам, лично, да проверя протокола от събитието!

Да бъде подготвен втори тур, на който да разгледам подробностите.

Протоколно предложение:

за лятото да си организираме среща в Бургас, в култовата бирария "Куцата медуза".

• Потребител
Публикува

Ами аз практикувам предимно вечерна гимнастика - вдигане на халби от маса за бицепс и шкембицепс :drinks_cheers:

Несъм забелязала отличителни белези :innocent:

Срещата да не повярвате се състоя и присъстваха мисля почти 10-има души, повече от очакваното, предимно от най-противните модератори разбира се, които се опитваха да модерират дори и на живо и останаха крайно разочаровани от откритието, че в кръчмата не можеш да изтриеш вече казаното от заблудените потребители-сътрапезници.

Тъй,тъй - ще си кажете всичко.....след още две ,три срещи :bash:

И специално за Митака, който настояваше да бъдат съставени портоколи за дебатите на мероприятието, както и за вс. останали наши агенти зад граница и в провинцията, които не можаха да присъстват, приблизителен списък на приблизителните теми:

- Еврейска, арабска и турска кухня

- Математическо изчисляване на четвъртото измерение

- Специфични течения в кубизма

- Еволюционно разграничение между видовете

- Съвременни изтребители в серийно производство

- Изпълнение на фигури от висшия пилотаж

- Бумеранг и аеродинамичност

- Неандерталци и сапиенси

- Баварски, чешки и австрийски традиции в пивоварството и фестивалите

- Вагнер и Нибелунга

- Алтернативни източници на електроенергия

Виж,това последното си е за публикуване

- Бозайниците между Креда и Триаса

- Ултразвукови сигнали в езика на делфините и прерийните кучета

- Зимното облекло в римския легион

- Негър ли е бил Ханибал :)

За тва се сещам сега, но със сигурност имаше още доста подобни ;) възникна и идея в най-скоро време да ходим до Пловдив по различни причини и то 2-3 пъти както се очертава, така че очаквайте подробности в най-скоро време.

Все тъй да ви върви през цялата 2013 змийска година

• Глобален Модератор
Публикува

И специално за Митака, който настояваше да бъдат съставени портоколи за дебатите на мероприятието, както и за вс. останали наши агенти зад граница и в провинцията, които не можаха да присъстват, приблизителен списък на приблизителните теми:

- Еврейска, арабска и турска кухня

- Математическо изчисляване на четвъртото измерение

- Специфични течения в кубизма

- Еволюционно разграничение между видовете

- Съвременни изтребители в серийно производство

- Изпълнение на фигури от висшия пилотаж

- Бумеранг и аеродинамичност

- Неандерталци и сапиенси

- Баварски, чешки и австрийски традиции в пивоварството и фестивалите

- Вагнер и Нибелунга

- Алтернативни източници на електроенергия

- Бозайниците между Креда и Триаса

- Ултразвукови сигнали в езика на делфините и прерийните кучета

- Зимното облекло в римския легион

- Негър ли е бил Ханибал

Ама вие пили ли сте изобщо на тая среща....

Публикува

Спокойно и за тебе сме помислили - току що пуснах тема по въпроса в Цивилна техника. :mrgreen:

Голямо Благодарство, наспамих я вече :P;)

• Глобален Модератор
Публикува

Пропуснах да отбележа струва ми се, но дори и астрономията не остана незасегната на вчерашната конференция. В един момент се разискваше свръх същественият въпрос за това как точно ще се казва първата земна колония на Марс, като аудиторията се спря на два основни варянта:

"New New York" - ако ще я построят от НАСА.

" Новонюйоркск" -ако ще я строят съвместно с РоссКосмос. :crazy_pilot:

Публикува

Е, аз си знаех, че пак съм пропуснал :)

Новомурманск - ако руснаците сами я построят

Много добър протоколчик си

• Потребител
Публикува

На Айфеловата кула бяхме сами с Оланд. Никой друг от форума не дойде. Той ме кандардисва да пием кафе, ама му отказах, бог знае колко ще ме накара да платя за едно кафе...

Но преди да излети дирижабъла, направих една снимчица - поздрав за неприсъствалите съфорумци. Снимчицата е на един мост, на който влюбените си връзват катинарчета, а на заден фон се вижда островчето на Сена, на което се намират катедралата Нотр Дам и кметството.

Толкова от мен.

На следващата сбирка ще цъФна.

8535295774_082be5f2b4_z.jpg

• Потребители
Публикува

Страхотен разчет на срещата! :)

Ама сложете някаква звукова аларма на тая тема, че по-заспалите като мен пак упущихме.

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!