Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Мнения 320
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

• Глобален Модератор
Публикува

Аз ще дойда на Попа.

• Глобален Модератор
Публикува

Без мене ше е тоя път.

• Потребители
Публикува

И то частично екипна. Извинявам се и аз, но бях в готовност по-скоро за петък.

• Глобален Модератор
Публикува (edited)

ми стана тя каквато стана. Но като го няма светския хроникьор Радо да запише казаното и сътвореното, историята също ще запази мълчание.

В общи линии разговорът се въртеше около алкохол /коя бира е по-по-най/, легални и нелегални наркотици, положението в Сирия и Турция, разни палавници, откриване на БГ филиал на науката в Бургас, компютърни игри от зората на човечеството /Старкрафт, Ейдж оф Емпайърс и пр./. После се напихме в една известна столична дискотека и така завърши и този почивен ден.

Редактирано от Last roman
  • Потребител
Публикува

... откриване на БГ филиал на науката в Бургас...

Е, значи освен за алкохол, жени и политика сте говорили и за сериозни неща! :grin:

ПП - и щом помните за какво сте си говорили, значи не сте се напили много.

• Глобален Модератор
Публикува

И как премина срещата?

• Глобален Модератор
Публикува

идеално премина. В духа на добрите БГ научни традиции.

Между другото бях подел и кампания да те баннеме, ама за съжаление не получих всеобща подкрепа.

• Глобален Модератор
Публикува

е, ти още не беше дошъл. Аз директно на Попа заявих, че Историка требе да се банне, защото разваля революционната ни бдителност.

• Глобален Модератор
Публикува

ми стана тя каквато стана. Но като го няма светския хроникьор Радо да запише казаното и сътвореното, историята също ще запази мълчание.

В общи линии разговорът се въртеше около алкохол /коя бира е по-по-най/, легални и нелегални наркотици, положението в Сирия и Турция, разни палавници, откриване на БГ филиал на науката в Бургас, компютърни игри от зората на човечеството /Старкрафт, Ейдж оф Емпайърс и пр./. После се напихме в една известна столична дискотека и така завърши и този почивен ден.

Tц, тц, тц... хашлаци такива! :hmmm:

• Потребител
Публикува

Преди години доста постреснах модераторското войнство с появата си на някакви такива срещи. Добре че бяха братята админи да проявят комуникативност. :grin:

• Потребител
Публикува

Е, кво стана накрая?

Аз гълтам тука антибиотици, пазя в тайна изненадата на Митака и чакам отзиви, а то... :glare:

За което благодаря ;). Ма тя изненадата не се получи, че закъснях със 17мин. и трябваше да въртя на Романа за да разбера в коя кръчма са се скрили (след като обиколих няколко в които се събираме ).

Преди години доста постреснах модераторското войнство с появата си на някакви такива срещи. Добре че бяха братята админи да проявят комуникативност. :grin:

Ееее сега нямаше да е така. В никакъв случай :).

• Модератор Инженерни науки
Публикува (edited)

И квооооо ???

По-миналата среща Warlord-a я протоколира, сега безотчетно сте я подкаралЕ..

Редактирано от Joro-01

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!