Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Глобален Модератор
Публикува (edited)

Изкушавате ме да проявя малко наглост и да цитирам самия себе си... Ето нещо, което съм казал в друга тема...

Та така... :

Всъщност, най-големият враг на българите са самите българи.

Докато ние не започнем да разсъждаваме поне малко като японците и германците (които успяха да възстановят държавите си след Втората световна война), ще виждаме най-големия си враг винаги, когато се поглеждаме в огледалото. Врагът, който се крие в нас самите.

Редактирано от ISTORIK
Публикува
Имаше си едни интересни членове на НК, за подстрекателство към етническа омраза, ама явно никой от пишещите не ги е чувал.

И как да ги чуе, докато ония дървеняк недоучил Волен Сидеров още не е арестуван за проповядване на етническа нетърпимост към малцинствата в страната.

На калпавите ракети все космоса им пречи, на комплексарите все другите народи и великите конспирации им спъват живота .

Бъдещето на България зависи от всички нас, каквито сме ние, такава ще е и страната ни - какво повече има да му се мъдри по тоя въпрос.

Лесно е да кажеш, кой ми сра в гащите, ама да видиш че си се посрал до ушите - да това е много трудна работа вече .

Малко не съм съгласен всичко да се слага под един знаменател - "кой ми сра в гащите" (много интелектуален израз между другото!)! Волен Сидеров го познавам лично и ми е направил добро впечатление, независимо от разните нападки срещу него. Човекът е написал над 700 статии в пресата и няколко доста стойностни книги, които Валсодар едва ли е чел! Не може всички да са учени като вас, но специално Сидеров полага усилия и в момента завършва задочно висшето си образование, което не е направил навремето, поради ангажименти и работа да си изкарва по честен начин хляба! Той е човек от народа и това го прави силен, защото хората са зад него и го поддържат! Въобще не мога да се съглася, че партия "Атака" и лидерът и са виновни за сегашното положение в България - макар и да са в парламента, те са опозиция и не са управлявали страната. Знаем кои бяха, и са на власт и в момента - там са престъпниците които ни разграбват и унищожават; там трябва да се удари! Да има осъдени бивши министри, зам. министри, премиери, бивши кметове на София, партийни величия насаждащи омраза към българите макар и по-завоалирано (но с реални разрушителни резултати!) и т.н.

Знаете ли какво заяви във в. "Дума" преди няколко години комунистът-сталинист Емил Кало (бивш полковник от ДС, сътрудник на Нико Мойсей Яхиел) от еврейската организация "Шалом": "И АЗ СЪМ НАЦИОНАЛИСТ, МОЯТА ФАМИЛИЯ Е ПО ТЕЗИ ЗЕМИ [БЪЛГАРИЯ] ОТ 3 ВЕК СЛ. Н.Е.; КОЙ МОЖЕ ДА КОМЕНТИРА МОЯТ НАЦИОНАЛИЗЪМ" !.....Ей от такива нацисти на България и се такова мамата в момента и сме в това мизерно положение!.....Тия провеждат геноцида срещу нацията ни! Премиерът и той небългарин и от същата боя! На българофобите, нихилистите и националните предатели трябва да се даде достоен отпор! :good:

• Потребител
Публикува
Волен Сидеров го познавам лично и ми е направил добро впечатление, независимо от разните нападки срещу него. Човекът е написал над 700 статии в пресата и няколко доста стойностни книги, които Валсодар едва ли е чел! Не може всички да са учени като вас, но специално Сидеров полага усилия и в момента завършва задочно висшето си образование, което не е направил навремето, поради ангажименти и работа да си изкарва по честен начин хляба! Той е човек от народа и това го прави силен, защото хората са зад него и го поддържат!

Хайде да не дискутираме Сидеров по почина за мъртвите, щото за него добро много трудно може да се каже.

А и книжките са му копи-пейст на измишльотините за глобален ционистки заговор - да се радва че психотеста не е задължителен за депутатите, че иначе щяха да го даруват с бяла риза с много дълги ръкави. :bigwink:

Най-лесно се манипулират хора изпаднали в страх и стрес, а точно това е политиката на Атака - създаване на чувство за безизходица в хората, как от тях лично нищо не зависи и че са жертви на световни заговори. Демек - Изберете по-малкото зло (национализъм, фашизъм, деспотизъм ) пред по-голямото - Великата Световна Конспирация на Злото :whistling:

Дрън-дрън - Ярини.

Казано си е - по делата му ще го познаете.

Висше в най-смехотворния унивеситет в специалност конкурираща знанията на Лисенко - и магаре да запишат, ако си плаща таксите, и то ще завърши.

Ма навярно ще го късат по-рядко на изпитите от Сидеров. Партията му е шуробаджанашка - виж само жена му какъв пост заема и де е сега синът му.

Лаладжия печелбарче. :crazy_pilot: Жорж Ганчев в черна риза като SS щурмовак.

Атака ще си мине и ще си отшуми на фона на политическото ни ежедневие - всяко чудо за три дни .

В България е единствен уникума - двама души с три различни мнения :head_hurts_kr:

• Потребител
Публикува

Тогава да си взимам багажа и да се махам от България ?Кажете ми какво да правя аз ,който не съм чист българин ,Искам Доктора да каже каква е моята участ.

• Администратор
Публикува

Извинявай Руслане, но затварям темата...

:lock:

П.Теодосиев: Имаме отклонение и нарушение на правилата, идеи които не би трябвало да се разпространяват..., а най-малко при нас...

Моето лично мнение е, че всеки както си иска така трябва да живее и независимо къде е ще успее...стига наистина да го иска... Вече има няколко теми с подобно съдържание...и извода е ясен...не другите...а виновника е пред огледалото!

Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!