Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Глобален Модератор
Публикува

Ми щото е по куул така бе братлеееее :crazy_pilot: Life is better with mushrooms

• Потребител
Публикува

Буквално от всяка една епоха може да са, може и по време на войната в Босна да са прокопани. Тунели има на всякъде, пирамиди - не wink.gif

Здрасти!

Малко по-рано са били копани...

Намерили са камъни с рунически надписи.

Надали се занимавали титовските партизани или сръбските четници да драскат на тъмно....

smokeing.gifsmokeing.gifsmokeing.gif

http://www.dunatv.hu/tudomany/rovasiras_boszniaban.html

• Потребител
Публикува

Защо смяташ, че този насим е насип и не е естествен, и още повече, че е свързан с пирамида??

Аз нямам мнение.Леко неутрален съм. Обаче защо смятате че 100% не е ???

• Глобален Модератор
Публикува

Виж сега, не може да се докаже т.нар. отрицателен факт. Той е недоказуем. Доказват се положителните факти. Според любимия пример на един много читав преподавател, не можеш да докажеш, че професор Х няма да излезе изпод катедрата докато си на лекция, нали?

Смятаме, че не е, защото по нищо не личи, при разумно мислене, да е.

• Глобален Модератор
Публикува
Малко по-рано са били копани...

Намерили са камъни с рунически надписи.

Надали се занимавали титовските партизани или сръбските четници да драскат на тъмно....

http://www.dunatv.hu/tudomany/rovasiras_boszniaban.html

Е браво, цялата статия и видеото на унгарски, нищо не отбрах :) освен сравнението с мексиканските пирамиди, което също е несъстоятелно защото те са стъпаловидни, както и онзи надраскан камък, който с малко фантазия са го дооцветили и украсили :)):

И кво разправят в статията, намерил ли се е вече бошняшкия Шамполион, който да разчете камъка? :tooth:

• Потребител
Публикува

Виж сега, не може да се докаже т.нар. отрицателен факт. Той е недоказуем. Доказват се положителните факти. Според любимия пример на един много читав преподавател, не можеш да докажеш, че професор Х няма да излезе изпод катедрата докато си на лекция, нали?

Смятаме, че не е, защото по нищо не личи, при разумно мислене, да е.

Примера не е много удачен ...

Но по тази логика прав. НО ако на стол до катедрата има палто, и на катедрата има отворена кутиика с очила ... защо да не се замислиш, че преподавателя ти е някаде в стаята ?

И не съм съгласен, че само фактите трябва да се доказват.

Свидетели сме на много доказани факти в историята ни които се оказват откровенни глупости ...

Предпочитам да говорим за вероятности :)

• 3 седмици по-късно...
  • Потребител
Публикува

Дам доста добре се вижда голямата пирамида на Google Earth до село/град Високо близо до сараево , а дали са естествени....

• 1 year later...
  • Глобален Модератор
Публикува

Откога търся такъв специалист като тебе - по два нахвърляни камъка да разгадае пирамидалната структура на съоръжението! :smokeing:

• Потребител
Публикува (edited)

Е, то не е казано от камъни. Въпреки, че и такива се видяха.

За сега е пирамида от пръст. Ще почакаме, по-нов клип, че този май си е старичък и ще видим, до къде са я докарали. Сензации много няма, иначе щяхме да чуем.

Преди години, като ходих на Староселският храм, се изненадах, че е изглежда с дърветата отгоре, като част от гората и хич, нямаше да ми мине през главата, че не е хълм. Сега вече виждам много такива в страната.

На тази пирамида, се вижда, че има крепостни останки (в горният край) Което не е типично място за това. И също и древни градежи.

пп. Някой ако му се гледа, а не знае къде е :

43 58' 43.32" C 18 10' 39.85"

Редактирано от miroki
  • Глобален Модератор
Публикува

Аз пък не виждам нищо странно да има крепостни останки отгоре, мястото е подходящо за отбрана и наблюдение на околността. Пирамида от пръст викаш? Ама и за това няма никакви доказателства, ако така се правеха заключенията всяко възвишение щяхме да си го обявяваме за пирамида, всяко дърво за обелиск, всяка вада за акведукт и тн. :)

• 4 месеца по късно...
  • Глобален Модератор
Публикува

Заснели енергиен лъч?? Заснема се нещо, което има общо със светлината. Стига сте се връзвали на тия глупости, дори за мен, който нищо не разбирам от фризика е ясно, че е измислица открай докрай.

• Потребител
Публикува

Заснели енергиен лъч?? Заснема се нещо, което има общо със светлината. Стига сте се връзвали на тия глупости, дори за мен, който нищо не разбирам от фризика е ясно, че е измислица открай докрай.

След една-две кила хубава местна ракийка и от пловдивските тепета ще изригват енергийни лъчове....

Поне това ще засекът учените....

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

• Потребител
Публикува

:) Вчера не забелязах такива лъчи, пък ракийката си я биваше... За Пловдив - не става.

Поне подземно езерце, не се ли видя :)

• Потребител
Публикува

КГ енергията има много форми ;). И повечето са невидими зо човешкото око. А "заснемането" става с уреди.

• Глобален Модератор
Публикува

Ц ц, не се отказват да го пирамидизират тоя босненски чукар ей! :)

• Глобален Модератор
Публикува

КГ енергията има много форми ;). И повечето са невидими зо човешкото око. А "заснемането" става с уреди.

Да, де ама виж, че има изображение на излъчваща явно светлинна енергия пирамида :):) :)

• Потребител
Публикува

.....Заснема се нещо, което има общо със светлината........

Ето това не е вярто. А в статията пише, е засечена, а не заснета. А "снимката" не е от новината.

• Глобален Модератор
Публикува

Да, сега видях. И все пак силно не ми се вярва. Каква е тая засечена енергия, от кого е засечена, с какво, кога? ;) Все задължителни за нАучната информация неща, които липсват.

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!