Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Потребител
Публикува

Като се дава чужд текст, трябва да се цитира автор. Този автор дава ли исторически пример за радостни скачачи в огън?

Права си, чрез финалния емотикон. Човек трябва да е фиркан до козирката, та да скочи радостно в огън. :tooth:

Текста е чужд,но постинга за мисълта за радостта си е лично мой. :vertag:

А моят духовен учител Иеова ми потвърди само, че е точно така. :crazy_pilot:

О привет, да се представя - Николай Рьорих:) Спомних си че се видяхме в Шамбала докато завършвах "Майтрея". Като зърнах калните дисаги, които буташе нагоре почти като Сизиф получих просветление свише да издигна музей на баирбудалите, имени "Елена Блаватская" в Адиар.

Начинание, което както виждам е дало плодове дори в затънтени, забравени от Бога места като България. :punk:

Сега ме извини, но от снощния самадхи-нирвана (със строго научна цел) транс ме поболява глава и смятам да порисувам розови слончета за релаксация...

.:.

Благодаря,

И аз си спомних,че се видяхме тогава в Шамбала,докато разговарях с Мория. :crazy_pilot:

• Upvote 1
  • Мнения 1,1k
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

• Потребител
Публикува

Аз ще се явя за индулгенция в папската обител на 15.01 от 17 часа.Ако не ме посадят на скарата като главно меню за моите сквернословия може и да ви разкажа как е минало :tooth:.

• Upvote 1
  • Потребител
Публикува

Аз ще се явя за индулгенция в папската обител на 15.01 от 17 часа.Ако не ме посадят на скарата като главно меню за моите сквернословия може и да ви разкажа как е минало :tooth:.

И следи дали правят отстъпка в цената, че папите по принцип са големи мошеници като стане дума за кинти!!! :laugh:

ПП - и внимавай да не ти пробутат някоя индулгенция с изтекъл срок на годност! :laugh:

С иднулгенции само за хляб ли се изкарва? :biggrin:

Не им вярвай, те тъй приказват само от христиенска скромност! :laugh:

Има, ама - само за корпоративни клиенти. Примерно - кръстоносците. Ти кръстоносец ли си?

Бе имам едни подозрения, че съм бил темплиер от висш ранг (поне маршал), ама докато Марушка не го потвърди, не мога да твърдя със сигурност...

• Потребители
Публикува

А моят духовен учител Иеова ми потвърди само, че е точно така. :crazy_pilot:

Абе не си го ти писала, ясно е. Като преписваш чужд текст, казвай автора. Срамота е.:)

Я по-добре го дай тук Иеова, включи го в директен разговор, за да му видиш акъла. Какво само като черна станция се обажда? Ти ли си му слуга или той на теб? Изяснете се и да се яви на разговор господарят. :bigwink:

• Потребител
Публикува

Абе не си го ти писала, ясно е. Като преписваш чужд текст, казвай автора. Срамота е.:)

Я по-добре го дай тук Иеова, включи го в директен разговор, за да му видиш акъла. Какво само като черна станция се обажда? Ти ли си му слуга или той на теб? Изяснете се и да се яви на разговор господарят. :bigwink:

Текста е от "Талисман",но само е споменато за радостното втурване към кладата за изгаряния,а не обясняват,че радостта показва за тяхното знание за прераждането - това искам да кажа,че не обясняват това нещо,а аз го изтълкувах за прераждането. Тяхната силна вяра в

прераждането показва тази радост,когато са отивали на кладата. Но тук в "Талисман" не пише и

за най-ранните християнски светии,аз го допълних сама,защото и те радостно са отивали на

смърт,било то посичане с меч и било то на изгаряния на клада в името на християнската религия.

• Upvote 1
  • Потребител
Публикува

По тази логика и Сократ може да е приел спокойно, да не кажем с желание, своята смърт заради вярата си в прераждането.

• Глобален Модератор
Публикува

Драга Марушка,

Ако бъде надвишен определен брой цитати, форумният редактор показва съобщение: "Цитирали сте повече пъти от разрешеното"

Това може да бъде наблюдавано в пост # 972

Моля Ви, ограничете броя на цитатите в едно мнение. При голям брой цитати, моля разделяйте мнението на части.

В противен случай, Вашето мнение става трудно четимо.

Поздрави Модератор Физика - Математика + Пара науки Б.Богданов

• Потребители
Публикува

И понеже Марушка тъй или иначе има навика да бълва по три-четири постинга един след друг, което също не е хубаво, то най-разумно е чуждите цитати да се разделят с празни редове и получер шрифт. Искаме да цитираме някое дълго мнение, но да го разделим на пет парчета и да го коментираме на парчета и те да са, примерно, оформени

ето така.

А после пак да се пише нормално.

Въпрос на хигиена на четене.

• Глобален Модератор
Публикува

И още нещо, Марушке...

Довършвай си реда докрай, а не пиши по няколко думи на ред, все пак, нали не пишеш стихове тук.

Много

е

дразнещо така

поднесено...

Да знаеш...

• Потребител
Публикува

И още нещо, Марушке...

Довършвай си реда докрай, а не пиши по няколко думи на ред, все пак, нали не пишеш стихове тук.

То и без това такава творческа самодейност пада, само дето не е в мерена реч :laugh:

• Потребител
Публикува

Драга Марушка,

Ако бъде надвишен определен брой цитати, форумният редактор показва съобщение: "Цитирали сте повече пъти от разрешеното"

Това може да бъде наблюдавано в пост # 972

Моля Ви, ограничете броя на цитатите в едно мнение. При голям брой цитати, моля разделяйте мнението на части.

В противен случай, Вашето мнение става трудно четимо.

Поздрави Модератор Физика - Математика + Пара науки Б.Богданов

Ти само на мен ми правиш забележки май,погледни и коментара на същата страница и на Дендро,той не е ли пак с обръщения към много хора и аз пиша цитатите в едно мнение не ги

пиша на отделно,защото това ми го бяха казали и в друг форум и съм започнали да ги пиша мненията в един постинг вече,а че се обръщам към много хора,защото нали трябва да отговарям на тези хора по-отделно,но пак коментара ми е в един постинг нима не го виждате:

:)): Или май ревнуваш нещо :tooth:

Ти само на мен ми правиш забележки май,погледни и коментара на същата страница и на Дендро,той не е ли пак с обръщения към много хора и аз пиша цитатите в едно мнение не ги

пиша на отделно,защото това ми го бяха казали и в друг форум и съм започнали да ги пиша мненията в един постинг вече,а че се обръщам към много хора,защото нали трябва да отговарям на тези хора по-отделно,но пак коментара ми е в един постинг нима не го виждате:

Богданов,знаеш ли,че ти си бил Александър VІ Борджия - римския папа,който вярвал в прераждане-

то и е накарал в самата Ватикана да нарисуват в неговите спални картини по таваните със сцени

от древноегипетската митология с др.ег.богове Озирис и Изида. И попитах моят духовен учител

дали Александър Борджия е бил Озирис и той ми отговори,че е бил синът на Озирис - Хор,значи и

ти си бил др.ег.бог Хор. :laugh:

• Upvote 1
  • Потребител
Публикува

Богданов,знаеш ли,че ти си бил Александър VІ Борджия - римския папа,който вярвал в прераждането и е накарал в самата Ватикана да нарисуват в неговите спални картини по таваните със сцени от древноегипетската митология с др.ег.богове Озирис и Изида. И попитах моят духовен учител дали Александър Борджия е бил Озирис и той ми отговори,че е бил синът на Озирис - Хор,значи и ти си бил др.ег.бог Хор. :laugh:

Богданов още си бил и рим.имп.Адриан - 76-138 г. занимавал се е с поезия и скулптура.

А Глишев е бил Хенри V - англ.крал,род.9.08.1387-поч.31.08.1422 г.,Адриан ІІ - римски

пака - род.?-поч.916 г.

Марушке, Иеова ще се преродили или е безсмъртен?

Той бил безсмъртно същество,той е висша силна духовна личност.

• Upvote 1
  • Глобален Модератор
Публикува

Извънземен ли е, човек ли е, дух ли е или демон?

Терминът "личност" в психологията се използва за човек.

• Глобален Модератор
Публикува

Богданов,знаеш ли,че ти си бил Александър VІ Борджия - римския папа,който вярвал в прераждане-

то и е накарал в самата Ватикана да нарисуват в неговите спални картини по таваните със сцени

от древноегипетската митология с др.ег.богове Озирис и Изида. И попитах моят духовен учител

дали Александър Борджия е бил Озирис и той ми отговори,че е бил синът на Озирис - Хор,значи и

ти си бил др.ег.бог Хор. :laugh:

Ааа супер, искам и аз да участвам в играта:)))

А аз к'ъф съм бил. Ама внимавай, щото ако Йеова каже нещо, дето не ме кефи, ще има бан за тебе:)))

• Upvote 2
  • Потребители
Публикува
А Глишев е бил Хенри V - англ.крал,род.9.08.1387-поч.31.08.1422 г.

Ieova dixit! :king:

• Глобален Модератор
Публикува

Богданов още си бил и рим.имп.Адриан - 76-138 г. занимавал се е с поезия и скулптура.

А Богдане, чест и почитания, събрахме се. Помниш ли как колехме даките в Сармизегетуса? :laugh::laugh::laugh:

Виж каква цветна снимка от доброто старо време:

63249_173860492653725_100000893258285_355341_3119164_n.jpg

Глишев, ти си покварен католик, покай се грешнико:)))

• Upvote 1
  • Потребител
Публикува

Телесфор - рим.папа - род.? - поч.137 - бил Стинка.

Каликст І - рим.папа - род.? - поч. 222 по време на рим.имп.Хелиогабал и Александър

Север - Каликст І бил Историк.

Фабиан - р.? - поч. 250 г. - бил Дендро.

Инокентий - р. - поч.417 - бил Инкоректус. :vertag:

• Upvote 1
  • Потребители
Публикува

Романе, ти па дори и католик не си, що ти не ходиш да се покайваш :biggrin:

• Глобален Модератор
Публикува

Романе, ти па дори и католик не си, що ти не ходиш да се покайваш :biggrin:

ааа, чакам йеовата да се произнесе точно какъв съм, ама май го е хванало шубето. :biggrin:

• Потребител
Публикува

... Фабиан - р.? - поч. 250 г. - бил Дендро...

Глишев,

от сега искам най-официално да те уведомя, че към мен ще се обръщаш със "свети" и ще ми бацкаш ръката, чадо мое! :tooth:

Марушка,

Свети Фабиан е папа от 236 до 250 според официалната версия.

• Потребители
Публикува

Тихо, светиня ти, да не почне английската Реформация още при Хенри Пети :biggrin:

Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!