Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Потребител
Публикува

Не е учтиво да викаш на хората (писането с главни букви се счита за викане).Викането няма да ти помогне да ме убедиш в правотата си :bigwink: .

Не съм казвала дали има или няма религия.И моето момиче има религии доста.Въпроса е дали има наистина религиозни хора.Какви свещени книги направени от неоплатоници???Свещените книги са направени от последователи на дадена религия:последователите на Исус,на Буда,на Мохамед и т.н.

Ама кой ти говори за турската музика като цяло.Говорехме за чалгата.Естествено,че в турската музика се възпяват техните ценности,но не забравяй,че макар и до голяма степен в различните религии ценностите да се припокриват все пак има и разлики и мюсюлманите са различни от християните.Освен това като християнка трябва да следваш Божиите (на Йехова) заръки,а не на Аллах. Плюс това темата е за прераждането,а не да продължаваме спора за чалгата,аз само споменах,че само за това имам толерантно чувство,а ти започна да се подиграваш и да продължаваш да говориш за чалгата,след като темата е за прераждането.

Ти не ми казвай дали аз следвам божиите заръки,а ти дали следваш,като се подиграваш с празното словесие,мислиш ли че следваш така Божието слово?

И защо си мислиш,че Блаватска като е написала нещо то трябва да е вярно???

Защото ЕЛЕНА БЛАВАТСКА е ходила до самите източници на разкриване - обикаляла е 2-3 пъти земното кълбо да търси истината и е обикаляла по ХИМАЛАИТЕ И ГЛАВНО В ШАМБАЛА - свещена митична страна в ИНДИЯ. И плюс това

тя е научила истината от адептите в Индия,които знаят повече от теб и мен и всички останали тук.

То и Дънов е казал много работи,неговите последователи също не знаят в какво вярват ама си вярват.

Аз също харесвам и ДЪНОВ,но не съм почнала да разглеждам негови книги все още,защото моят духовен учител Иеова ми каза да разглеждаме по книгите на ЕЛЕНА БЛАВАТСКА,защото съм била нейната душа,аз сама няма да разглеждам нейните книги. Аз самата не я познавах даже като писателка и теософка,нейното име ми беше непознато за мен. Познавах имената само на Николай Рьорих и Елена Рьорих,които са били в ШАМБАЛА и те.

Освен това не забравяй да слагаш препинателни знаци на постовете си,защото липсват и изразяването ти има нужда от дооформяне,за да мога да те разбера правилно.

И не съм неразбрана (защото ако бях неразбрана другите нямаше да ме разбират),а не разбирам.Май слушането на турска музика е повлияло и на начина ти на изразяване освен на всичко друго :tooth: .

А и сама ставаш за смях,тъй че не се сърди на другите,че ти се смеят.Вярвай си и в свещенния червей ако щеш ама не се опитвай да накараш другите да вярват.

Не обиждай вярата на другите хора. Пък въобще и не се опитвам да карам хората сами да ми вярват разбираш ли?

Добре мога да ти дам някои имейли,които са ми попитали за миналите си животи и ги попитай дали ги настройвам да ми вярват,но на лични ще ти ги подам,но само ако искаш,но по-добре не искам да разпространявам и да злепоставям хората. Даже някои ме питат за духовни учители дали могат да си имат и те и аз им казах,че всички биха могли да си имат и могат да извикат някоя духовна личност,примерно една жена

вярвала в Богородица и аз й казах,че може да я извика,но трябва да вярва много силно в нея,не съм казвала да вярват в Иеова,мога ако искаш да дам адреса на тази жена да се увериш,че не карам хората да вярват в моя духовен учител Иеова.

Аз ако карах да вярват в моят духовен учител Иеова нямаше да казвам,че първопричината за живота на хората е великата богиня майка безименна чиста и неопетнена,върховния разум.

:band1:

Пък за музиката,аз не слушам само чалга,слушам най-много гръцка и сръбска въобще балканската музика,румънска също така,индийска също,слушам и руска и норвежка съм слушала,китайска и ирландска и всякаква най-различна. :band:

• Upvote 1
  • Мнения 1,1k
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

• Потребители
Публикува

Евалла, Марушке, с тая Велика богиня-майка и с гръцкото много ме разчувства. Чувствам, че скоро с колегата А. С. Пандович ще ти посветим сонетен цикъл, а може и цяла епическа поема.

• Потребител
Публикува

Евалла, Марушке, с тая Велика богиня-майка и с гръцкото много ме разчувства. Чувствам, че скоро с колегата А. С. Пандович ще ти посветим сонетен цикъл, а може и цяла епическа поема.

Няма лоша реклама.

• Upvote 1
  • Потребител
Публикува

Евалла, Марушке, с тая Велика богиня-майка и с гръцкото много ме разчувства. Чувствам, че скоро с колегата А. С. Пандович ще ти посветим сонетен цикъл, а може и цяла епическа поема. :paladin:

:queen::plane:

:bg:

А знаете ли,че ИСУС ХРИСТОС е бил обрязан? - пише го в "Житията на светиите"?

А Иво Лозенски ли беше как беше пише,че ИСУС ХРИСТОС,БУДА, и МОХАМЕД СА били една програмирана личност,

значи т.е. една безсмъртна душа - това го прочетох в Интернет.

А моят духовен учител ИЕОВА като го попитах - аз преди да прочета от ИВО ЛОЗЕНСКИ го бях попитала за това дали са една безсмъртна душа? - честно Ви казвам,не мога да лъжа и не обичам да лъжа,пък вие както си щете си го мислете - Сетих се преди ИВО ЛОЗЕНСКИ да го попитам - защото във форумите се говореше за това и

той ми отговори,че не само те,а още ХЕРМЕС ТРИСМЕГИСТ,МОЙСЕЙ, ще видя кои личности бяха и ще продължа след малко. :vertag:

• Потребител
Публикува (edited)

... това го прочетох в Интернет.

... значи ще да е 100% правда.

:doh:

Редактирано от Kuna
  • Глобален Модератор
Публикува

Марушка не се е сблъсквала още с народния (повтарям, народния) поет Аспандиат Спандевич Спамевич.smokeing.gif

Но още по-добре е да не предизвиква елитарния (повтарям, елитарния) поет М. А. Нол Глишоуглу Бираджи баши.smokeing.gif

Между другото това за осеменяването на Марушка от Сатурн не е грам майтап. Еврейският Йехова е наистина планетата Сатурн. Това че евреите до дупка ще го отричат е техен проблемbigwink.gif

• Потребители
Публикува

Спандю, тоз юдейски Сатурн дали е същият Сатурн, дето бил митичен цар на Италия в Златния век и дето папкал собствените си дечица, ама в една съседна версия на приказката се задавил с камъче, пък после му се случили още по-неприятни неща :laugh: Ако това е бедният стар Яхве, Ицко Финци ще трябва да почне да прави нов жертвеник на върха на Витоша :biggrin: Ето защо поп Веселин от "Св. София" нарича юдаизма: "тази ужасна религия".

Апропо, народни ми колега, лека-полека нещата пак си отиват към поетични извержения...

Марушке, има още един мощно авторитетен източник, по-велик дори от "Житията". Нарича се православно календарче. Та там дори си има празник Обрезание Господне. Тъй че да, знаем, че е бил обрязан. Това още не Го прави много прераждащ се. А Иво Лозенски или който е там, не е никакъв авторитет, вЕрвай ми.

Стинка, за туй с мангизите си ногу параф, баратшето ми :tooth:

• Потребител
Публикува

... значи ще да е 100% правда.

:doh:

Не просто правда, а Светата Истина... :tooth:

Глишев,

чакай че се обърках, защото звездите не ми говорят. Да не би идеята да е, че който е обрязан само той се преражда или се преражда по-често? :w00t:

• Потребители
Публикува

Според мене който е обрязан, върти повече бизнес, ама айде.

• Потребители
Публикува (edited)

Що сексуално? Някак не ми иде да възприемам като сексуални обекти чичовците-араби от магазинчетата по улица "Цар Симеон", дето води към Женския пазар.

Редактирано от glishev
  • Глобален Модератор
Публикува (edited)

Що сексуално? Някак не ми иде да възприемам като сексуални обекти чичовците-араби от магазинчетата по улица "Цар Симеон", дето води към Женския пазар.

Ако разгледаме тяхната гледна точка.. тоест те как те възприемат, драги колега.. резултатите от по-горното твърдение може да се не съвсем валидни...:sneaky2:

Редактирано от Б.Богданов
  • Глобален Модератор
Публикува

Спандю, тоз юдейски Сатурн дали е същият Сатурн, дето бил митичен цар на Италия в Златния век и дето папкал собствените си дечица, ама в една съседна версия на приказката се задавил с камъче, пък после му се случили още по-неприятни неща :laugh: Ако това е бедният стар Яхве, Ицко Финци ще трябва да почне да прави нов жертвеник на върха на Витоша :biggrin: Ето защо поп Веселин от "Св. София" нарича юдаизма: "тази ужасна религия".

Апропо, народни ми колега, лека-полека нещата пак си отиват към поетични извержения...

Цъ, Глишооглу, ти си точно като гърчолята в някогашната Атина, дето смятали, че Дионис е бог-пияндур, и не знали за тракийския Дионис - "дивия и скрития", както го наричаше покойния Фол. Той пък, лека му пръст, си отиде рано именно щото прекалено възливаше на атинския Дионис.

Та юдейският Сатурн (Яхве) не е римският аграрен Сатурн, а асирийския Сатурн (планетата), дето с малко ъпгрейд пък иранците от Мидия и Средна Азия и арменците го почитали като бога на времето Зерван/Зурван/Сурван. При другарите асирийци Сатурн бил известен като Иао и очевидно, че Йеова не е минал от евреите към по-цивилизованите и древни асирийци, а е станало обратното.smokeing.gif По на юг другарите вавилонци пък му се покланяли под името Кейван.

Всъщност Марушка, бидейки осеменявана от Йеова/Сатурн/Иао, реално практикува групов секс, щото в Битие от нецензурираното от равините изречение "След това рече Бог: да сътворим човек по Наш образ, (и) по Наше подобие" личи, че Той са били Те навремето.tooth.gif И опитай да се сетиш кои са били въпросните Те? Сатурн, Марс, Луната, Венера и останалите планети в техните месопотамски планетарно-астрални хипостаси. tooth.gif

Не знам дали ще има поетични извержения. При Марушка липсва явно изразена вътрешна убеденост, че е само и единствено тя права. Докато Любима.... ех, разчуФстваФ са.tooth.gif

• Upvote 1
  • Глобален Модератор
Публикува

Ужасни непочтителни хора. Срам ме е, че ви познавам :)

Нидьей да съ уплакваш, чадо, чи да тъ ни пратим при Иао/Ейова в неговия колективен предцeнзуриран библейски вариант....laugh.giflaugh.giflaugh.gif

• Потребител
Публикува

Та юдейският Сатурн (Яхве) не е римският аграрен Сатурн, а асирийския Сатурн (планетата), дето с малко ъпгрейд пък иранците от Мидия и Средна Азия и арменците го почитали като бога на времето Зерван/Зурван/Сурван.

Ммм, предпочитам Марушка. При Любима се налага да се чете едно изречение по няколко пъти, за да се схване идеята. Или по-скоро са нужни специални дихателни упражнения.

Тук явно вече се говорят бая глупости, затова ще допринеса с още една, без да се извинявам твърде много за пълното си невежество. "Сурван" може ли да има някаква връзка с нашето "сурва"?

• Глобален Модератор
Публикува

"Сурван" може ли да има някаква връзка с нашето "сурва"?

Покай се, чадо, от таквизи еретични мисли, всеки славяно-маниак ще ти каже, че иде от суровица и ще те наложи с една такава за неправилно мислене.laugh.gif

А тя иначе темата отдавна е тръгнала в руслото на глупостите, отхвърлям всЕкакви обвинения върху себе си, че аз съм я опорочил. crazy_pilot.gif

• Потребител
Публикува (edited)

Покай се, чадо, от таквизи еретични мисли, всеки славяно-маниак ще ти каже, че иде от суровица и ще те наложи с една такава за неправилно мислене.laugh.gif

А тя иначе темата отдавна е тръгнала в руслото на глупостите, отхвърлям всЕкакви обвинения върху себе си, че аз съм я опорочил. crazy_pilot.gif

Приемам уклончивия и витиеват твой отговор за "да" :laugh: /Ох, пардон - "суровица" каза. Добре, значи, приемам за "не". Ей, то човек пишман да стане от толкова нова информация :laugh: /

А, то ясно, че отдавна оттече тя... То само ти да си с глупостите :laugh:

Редактирано от Kuna
  • Upvote 1
  • Потребители
Публикува (edited)

Куна, щеше да имаш основание да се срамуваш от нас, ако действително възприемахме чичовци за сексуални обекти.

Богданов, самоопределението не е релевантно - знам едни два милиона българи, дето се имат за македонци, ама самоопределението им не струва и пукната пара.

Аспандиате, жалки еретико, ираноидни несретнико, покятелствувай ся! Единствената, имала някакъв вид вземане-даване с Носителя на неизразимо великия Тетраграматон е далеч по-почитана от нашта леко объркана Марушка. Сатурни-матурни, нам си кво. Ааа, май трябва да въведем бан по IP за ерес. Но то какво да очакваш от човек, дето похабява професионалните си усилия в изучаване на трижди скверните миафизити, спазващи кучешки пости, дето се причестяват с фъшкии (според както казва светиня му поп Минчо Кънчев, ако не бъркам).

И ся кво, зурванистите са сурвакари?

Редактирано от glishev
  • Глобален Модератор
Публикува

Аспандиате, жалки еретико, ираноидни несретнико, покятелствувай ся! Единствената, имала някакъв вид вземане-даване с Носителя на неизразимо великия Тетраграматон е далеч по-почитана от нашта леко объркана Марушка. Сатурни-матурни, нам си кво. Ааа, май трябва да въведем бан по IP за ерес. Но то какво да очакваш от човек, дето похабява професионалните си усилия в изучаване на трижди скверните миафизити, спазващи кучешки пости, дето се причестяват с фъшкии (според както казва светиня му поп Минчо Кънчев, ако не бъркам).

И ся кво, зурванистите са сурвакари?

Тюрковъдни схизматико, напуснал лоното на правата ирано-праболгарска-зерванистко-митраистка-богомилска вяра, Тетраграматонът е арийска заемка от Индия в неортодоксалния юдаизъм, ти, изменник непоръбен ортодоксален, покай се заради непристойния си език, или мостът Чинват ще се свие под теб като острие на бръснач, а пред мен ще се ширне като поле широко... с алени макове, самотно нейде разцъфнали. И не намесвай един поп препотен в светата вяра миафизитска, арменско-митраистка, зурванистка и изобщо пресвета вяра.tooth.gif

• Upvote 1
  • Потребители
Публикува (edited)

Край, Спандю, доказахме, че прераждане има. У нас са се преродили герои от османо-иранските войни.

Тук сигурно е моментът да цитираш нещо от "Шах-наме".

Кое сърце Рустам не ще намрази?

:whistling:

Редактирано от glishev
  • Глобален Модератор
Публикува

Край, Спандю, доказахме, че прераждане има. У нас са се преродили герои от османо-иранските войни.

Тук сигурно е моментът да цитираш нещо от "Шах-наме".

:whistling:

У нас са се преродили двама словоблудстващи бираджиии.biggrin.gif

• Upvote 1
  • Потребители
Публикува

Ми то в такава тема кво друго да се прероди? Пак добре, че сме мухи-винарки, а не други едни мухи.

• Потребител
Публикува (edited)

Ей, бирените алкохолици, опропастихте идеята и учението за прераждането! Вече и духовният гуру на Марушка не може да се оправи в този батак дето натворихте!!! :w00t:

:tooth: :tooth: :tooth:

Редактирано от DendroaspisP
  • Upvote 1
  • Глобален Модератор
Публикува

Ей, бирените алкохолици, опропастихте идеята и учението за прараждането! Вече и духовният гуру на Марушка не може да се оправи в този батак дето натворихте!!! :w00t:

:tooth: :tooth: :tooth:

Моята намеса издигна темата до неподозирани висоти. Не сквернослови, еретико.tooth.giftooth.giftooth.gif

• Upvote 1
Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!