Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Глобален Модератор
Публикува

Да се ухажват децата, ама да не посягат към чашката.

Те тия работи на лимонада и паста не стават...tooth.gif

• Upvote 1
  • Мнения 1,1k
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

• Потребител
Публикува (edited)

Ако има любов и обща ценностна система, и на пръжки със сланина стават работите.

Редактирано от alvassareiro
  • Глобален Модератор
Публикува

Ако има любов и обща ценностна система, и на пръжки със сланина стават работите.

Браво бре, пръжки и сланина. Не бях очаквал това от естет като теб...laugh.gif

• Upvote 1
  • Потребител
Публикува (edited)

С мен конкретно ли не желаете да имате нищо общо колежке :tooth: .Аз съм такова добро дете,ама хич не ме слуша главата :crazy_pilot: .А може и след няколко биришки да ни дойде вдъхновението и ние да почнем да дрънкаме такива глупости,че той да не може да се спре да се хили :biggrin: .

Искаш да кажеш "след още няколко биришки." :laugh:

"Пръжки със сланина." Този човек няма ни милост, ни умора :laugh:

Редактирано от Kuna
  • Upvote 1
  • Глобален Модератор
Публикува

Искаш да кажеш "след още няколко биришки." :laugh:

"Пръжки със сланина." Този човек няма ни милост, ни умора :laugh:

Явно пуши качествен мат'риал.smokeing.gifsmokeing.gifsmokeing.gif

• Upvote 1
  • Потребител
Публикува

Да попитам тук за употребата. На пръжки, в случая. Връзка не схванах. И как може да не си употребявал пръжки досега?! Ми че ти нищо не си вкусил от живота бе!

• Потребител
Публикува

Виж ся, щом си се преродил като мъдеклатор в БГ-наука, значи в предишния си живот си бил най-малкото благочестив и праведен брамин. Сегашният живот ти е за награда за минали добри дела. Ако не се изложиш в мародераторската дейност, следващият ти живот ще е като администратор на големия China History Forum. Ако и там се представиш достойно, директно изпадаш в нирвана и си пиеш чая с Буда.

По този повод се чудя, какъв ли трябва да е бил някой в предишния си живот, за да го сложат в някой следващ за администратор на големия Македонски исторически форум? :unsure::w00t:

:tooth: :tooth: :tooth:

Да попитам тук за употребата. На пръжки, в случая. Връзка не схванах. И как може да не си употребявал пръжки досега?! Ми че ти нищо не си вкусил от живота бе!

Куна,

няма страшно де! Има и следващи животи - все ще опита пръжки... евентуално. :laugh:

• Upvote 1
  • Потребител
Публикува

Куна,

няма страшно де! Има и следващи животи - все ще опита пръжки... евентуално. :laugh:

:doh: Едно на нула за тебе :laugh:

• Upvote 1
  • Потребител
Публикува

Тцъ, Алва, допускам, че "дрогар" е написано съвсем баш хептен нарочно, марихуанецо ниеден :tooth:

Тъй и тъй темата е съвсем на Мачу Пикчу у царевичако вече, да ви светна за новата си любима теория за произхода на българите: корейската. Някакъв сеулски гражданин е стигнал до гениалния извод, че българите са потомци на древното племе буйео, което явно е имало свое царство таман в основата на Корейския полуостров някъде в началото на нашата ера. В Тубата се въртят и клипчета по тоя повод. Разбира се, авторът на тезата е някакъв веселяк, според него Първата българска династия (681-1018) е в постоянна вражда с династията Източен Рим (300-1204), а императорът Крум е преместил столицата от Плиска в София в чест на победата си над аварите; и Витоша е Балканът.

Това съвсем като сериозна македонска "История" ми звучи. Може и да е верно... в някой друг живот, опсс в друго времево измерение искам да кажа. :biggrin:

Преди да се запозная с практиката на Марушка единствената ми представа за прераждането беше свързана с песничката на Висоцки...

Мда, Марушка значително разшири кръгозора ни по темата...

• Upvote 1
  • Потребител
Публикува

Хахаха. Ама си и кисел, като салата с мноогооо оцет. biggrin.gif Ще си избием после 'кохоля в кръвта със спорт.crazy_pilot.gif

Ти се не бъркай тук, не виждаш ли, че колегата Глишев е обект на ухажвание?!?!biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Държа да отбележа,че поканата за биришка не беше конкретно за колегата Глишев,а за всички съформуници.Повода е да полеем великите мисли,които ни хрумват особено след изказване на колежката Марушка :tooth: .Просто стигнахме до това място в темата,където вече толкова простотии се изписаха,че няма защо да не му лепнем и една оферта за свинско и винско.

• Upvote 3
  • Потребител
Публикува

Държа да отбележа,че поканата за биришка не беше конкретно за колегата Глишев,а за всички съформуници.Повода е да полеем великите мисли,които ни хрумват особено след изказване на колежката Марушка :tooth: .Просто стигнахме до това място в темата,където вече толкова простотии се изписаха,че няма защо да не му лепнем и една оферта за свинско и винско.

Абе в този ред на мисли, мен ме замъчи една мисъл: дали и прасетата дето ще опоскаме кулинарно-канибалски по празниците, след геройската си кончина в името и за благото на човешкото шкебме също се прераждат и в кво такова го правят? :unsure: :unsure: :unsure::w00t: :w00t: :w00t:

• Upvote 1
  • Потребител
Публикува (edited)

Прераждат се и прасетата Дендро. Прераждат се в духовни гурута, дето после ни учат на безсмъртието.

"Грухута", Алва, а не "гурута".

Глишоний

Редактирано от glishev
Малка корекцийка :)
  • Upvote 3
  • Потребител
Публикува

След като прочетох близо 780 публикувани поста, започнах да се питам. . .

Какъв ли съм бил в предишния си живот?

Какви ли съм ги натворил?

С какво ли съм заслужил честта да се преродя с такива невероятни колеги, които прехвърлиха тази тема под юрисдикция на мордора @Богданов във форум Паранаука, която той с достойство мурдерира?

Както каза Дендро:

А @Богданов е длъжностен да се оправя в този батак!

. . .

Какъв ли съм бил в предишния си живот?

Какви ли съм ги натворил?

Какъв ли?

Какви ли?

Богданов,ти сигурно си бил ... сега ще си помисля без да питам още моят духовен учител Иеова сигурно си бил римски папа. :drinks_cheers::tooth:

• Upvote 2
  • Потребители
Публикува (edited)

Айде и тука почнаха да подготвят софрите. Направо във всички теми и раздели се леят из ведро бири, водки и мезета. Докъде го докарахме ей.

Амин, чадо!

КолеШки, трябва да се посъветвам със старшите колеги по чашка модераторство дали е редно само аз да бъда поименно канен на бира с пръжки. Разчитам барем целокупният екип да дойде да ме пази от затлъстяване - че това са пръжки, не е шега работа, холестерол, туй-онуй.

Апропо, майната му на прераждането, но може пък да се заформи една софийска общофорумна среща, стига, нали старшите колеги да немат против.

Алва, ти пафкаш, а ние комбинираме алкохол със спорт. Марушка пък се преражда като невидяла и чете Блаватска преди лягане. Всеки с пороците си. Бъди толерантен.

Редактирано от glishev
  • Upvote 3
  • Потребител
Публикува

Амин, чадо!

КолеШки, трябва да се посъветвам със старшите колеги по чашка модераторство дали е редно само аз да бъда поименно канен на бира с пръжки. Разчитам барем целокупният екип да дойде да ме пази от затлъстяване - че това са пръжки, не е шега работа, холестерол, туй-онуй.

Апропо, майната му на прераждането, но може пък да се заформи една софийска общофорумна среща, стига, нали старшите колеги да немат против.

Алва, ти пафкаш, а ние комбинираме алкохол със спорт. Марушка пък се преражда като невидяла и чете Блаватска преди лягане. Всеки с пороците си. Бъди толерантен.

Ами тогава ще направим цлокупна сбирка,където всички ще са поканени,за да може взаимно да се опазваме от холестерола и алкохолните изпарения.Аз временно съм извън София,затова като измислите нещо ми дайте преднина от една две седмици,че да мога и аз да се организирам да дойда,че туй шоу не е за пропускане :tooth: .

• Глобален Модератор
Публикува

Абе в този ред на мисли, мен ме замъчи една мисъл: дали и прасетата дето ще опоскаме кулинарно-канибалски по празниците, след геройската си кончина в името и за благото на човешкото шкебме също се прераждат и в кво такова го правят? :unsure: :unsure: :unsure::w00t: :w00t: :w00t:

Естествено, че се прераждат. Я в луканка, я в суджук, я в пържола, я в кайма, я в сланина. tooth.gif

Само в ислямските страни грухутата (според неологизма на Глишоуглу-ага) са избавени от колелото на безкрайните колбасарно-месарни прераждания. В тези страни, ако въобще бъдат допуснати да получат земно въплъщение от астрала, след смъртта си постигат директно нирвана.w00t.gifw00t.gifw00t.gif

• Потребител
Публикува

Естествено, че се прераждат. Я в луканка, я в суджук, я в пържола, я в кайма, я в сланина. tooth.gif

Само в ислямските страни грухутата (според неологизма на Глишоуглу-ага) са избавени от колелото на безкрайните колбасарно-месарни прераждания. В тези страни, ако въобще бъдат допуснати да получат земно въплъщение от астрала, след смъртта си постигат директно нирвана.w00t.gifw00t.gifw00t.gif

И тя сега каква излезе? Че прасетата в мюсюлманския мир са направо съвършени, защото и без прераждане достигат директна нирвана! А нашенските прасета, не стига, че ги колят всяка година горките, ами и не могат да достигнат нирваната... Абе, прасе да си в арабския свят с една дума! :tooth: :tooth: :tooth:

В тази връзка, те, прасетата в мюсюлманския свят дали си имат гуру или такъв не е нужен поради лесната нирвана? :w00t: :w00t: :w00t::unsure: :unsure: :unsure:

• Потребител
Публикува (edited)

Светец? :unsure:

Ще маа пръжки и ще гледа критично как пием. :lightbulb:

Пардон. "Пием" ли казах? по-скоро как свещенодействаме със "свещената напитка на откровението." :!!!:

Редактирано от Kuna
  • Глобален Модератор
Публикува

Извън темата.... важната тема за общофорумен сбор е интересна и съвсем нелоша идея. Трябва да бъде обсъдена... или не?

Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!