Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Потребител
Публикува
В Атина имам хоризонтално разпределени щрангове към всеки апартамент. Точно защото ги знаят какви са, а освен това при авария и липсващи сосбтвеници се спира лесно водата само на засегнатия апартамент.

Тук при соца не са се сетили за тази подробност, защото ги стягаха. И педи соца също не са се сетили В старата кооперация на прадядо ми пак щранговете са вертикални.

Айде сега яжте дървото с топлофикация.

Невски, какво е щрангове? и за какво служат?

• Глобален Модератор
Публикува
В Атина имам хоризонтално разпределени щрангове към всеки апартамент. Точно защото ги знаят какви са, а освен това при авария и липсващи сосбтвеници се спира лесно водата само на засегнатия апартамент.

Тук при соца не са се сетили за тази подробност, защото ги стягаха. И педи соца също не са се сетили В старата кооперация на прадядо ми пак щранговете са вертикални.

Айде сега яжте дървото с топлофикация.

А ти не го ли ядеш? Или като изкърти стените и съседа ти опече чушките вече няма да имаш топлофикация у вас :)):))

Не са се сетили, преди соца, защото тогава стградите са с ЛОКАЛНО парно с въглища, а не с ТЕЦ. А след соца - защото такива бяха нормите за проектиране и това е!

• Потребител
Публикува

Абе Германия е ясна! Тя е минала оттатък реката преди да я яхнат от източната й страна.

ПП

Къде у нас се депонират строителни отпадъци, Невски. Би ли ми отговорил СЕГА?

Алоу, къде у вас не знам, ние ги депонираме във Враждебна както си му е реда. Имам едни цигани с количка в центъра дето много работа по изнасяне и къртене са ми свършили дори и те знаят какво да правят.

• Потребител
Публикува
На изток, на изток. Там, докъдето Европа успя да стигне с единия крак, преди да я яхне. А и да не забравяме колко по-малко варварски беше той, колкото по-на запад стигна....

Но наи и България беше стигнала там преди соца?

И защо е бил по-малко варварски на запад??

• Глобален Модератор
Публикува (edited)
Алоу, къде у вас не знам, ние ги депонираме във Враждебна както си му е реда. Имам едни цигани с количка в центъра дето много работа по изнасяне и къртене са ми свършили дори и те знаят какво да правят.

И ти, arbiter elegantiarum на европейското поведение в български и гръцки земи, искаш да ми кажеш, че даваш на група роми да ти ДЕПОНИРАТ отпадъците по надлежния за това ред??? Без да се поинтересуваш къде е по закон мястото за това?

Лелеее, Невски, ти си вдъхновител на сите незаконни сметища по Ботевградското шосе, да знаеш.

Редактирано от КГ125
  • Потребител
Публикува

И ти, arbiter elegantiarum на европейското поведение в български и гръцки земи, искаш да ми кажеш, че даваш на група роми да ти ДЕПОНИРАТ отпадъците по надлежния за това ред???

Лелеее, Невски, ти си вдъхновител на сите незаконни сметища по Ботевградското шосе, да знаеш.

Ти КГшка, верно нещо не си наред. Аз като работя с някой работя с него с години и по моя начин. Толкоз. Като кажа, че трябва да стане еди как си, става така. Иначе просто не плащам.

Но пак прави впечатление, че ти не знаеш, нещо дето дори циганите го знаят, а именно, че в София има специализирано сметище за строителни отпадъци.

• Глобален Модератор
Публикува

Ама чакай сега, ти контролираш ли ги, че циганите ходят точно на лицензираното сметище за депониране на отпадъци. Ще ни кажеш ли къде е то?

• Потребител
Публикува
Ама чакай сега, ти контролираш ли ги, че циганите ходят точно на лицензираното сметище за депониране на отпадъци. Ще ни кажеш ли къде е то?

Слепокът недовижда и не се сеща, че с бутане на количка до Враждебна не се стига с 2-3 кубика отпадъци, а трябва да имаш камион.

Имаше един соц лаф за реотана навремето, ама айде няма да го споменавам.

• Потребител
Публикува
Ама хубаво де, ти ходиш ли с тях с камиона да ги гледаш къде изсипват?

Абе те през прозорците боклуци хвърлят постоянно, ти сега за някакъв камион с отпадъци. Други проблеми има, по-сериозни. Имахме един съсед, който гледаше коза на балкона.

• Потребител
Публикува
Ама хубаво де, ти ходиш ли с тях с камиона да ги гледаш къде изсипват?

Ми ходя иначе де да знам къде ще изсипат. Даже и си плащам такса на сметището 5-6лв. на кубик. Нещо сложно ли има в това? В БГ всичко може да се прави като хората стига да искаш, просто хората са смотани и не искат.

• Потребител
Публикува

Абе те през прозорците боклуци хвърлят постоянно, ти сега за някакъв камион с отпадъци. Други проблеми има, по-сериозни. Имахме един съсед, който гледаше коза на балкона.

Прасе във ваната не гледаше ли?

• Потребител
Публикува

Сигурно не е толкова рентабилно като не могат да крадат фураж от ТКЗСто.

Фураж не знам дали крадат, но крадат дизел от гарата и го складират в мазето. Живеем над буре с барут. Скоро сложиха бележка да не се драсва огън във входа, че ще гръмнем.

съседът срещу нас пък е превърнал площадката на стълбището в сметище - изнесъл си е стария матрак, стария хладилник и стария скрин, и един телевизор велико търново, всичко натрупано така, че да не може да се минава. А кажи нещо, а ще отнесеш една яка псувня. На всичко отгоре реже дърва на същото място...А от днес правят профилактика на водата и няма да има топла вода 1 месец.

След няколко дни имам гости от Германия. няма как, ще трябва да обясня защо сме такива, а не други. Иначе ще ни помислят за смахнати. Поне като дадеш някакво обяснение, кажеш, че културите не са лоши или добри, а просто култури и за всичко си има причина и логика, някак по-толерантни стават чужденците.

• Потребител
Публикува

Фураж не знам дали крадат, но крадат дизел от гарата и го складират в мазето. Живеем над буре с барут. Скоро сложиха бележка да не се драсва огън във входа, че ще гръмнем.

съседът срещу нас пък е превърнал площадката на стълбището в сметище - изнесъл си е стария матрак, стария хладилник и стария скрин, и един телевизор велико търново, всичко натрупано така, че да не може да се минава. А кажи нещо, а ще отнесеш една яка псувня.

Аз не мога да отнеса яка псувня, защото ще го смажа от бой. Това обаче не променя раздразнението ми в аналогични ситуации. Ей сега покрай щранговете открих, че и тоя над мен краде парно и е избил носеща стена. Дори и се опитваше да ме убеди как я бил подсилил с винкел и я бил узаконил в съвета. Аз се хванах за главата направо. Сега мога да се успокоявам, че поне не е под мен.

• Потребител
Публикува

Аз не мога да отнеса яка псувня, защото ще го смажа от бой. Това обаче не променя раздразнението ми в аналогични ситуации. Ей сега покрай щранговете открих, че и тоя над мен краде парно и е избил носеща стена. Дори и се опитваше да ме убеди как я бил подсилил с винкел и я бил узаконил в съвета. Аз се хванах за главата направо. Сега мога да се успокоявам, че поне не е под мен.

ти не, но аз да. Тук важат правилата на джунглата и по-силния побеждава. ако си възпитан и слаб - си траеш.

Преди няколко месеца някои зазвъня нервно на вратата. Ама яко звъни. Отворих и гледам някакъв дебелак. Явно живее някъде нагоре. Звъни и на всички останали на етажа. Гледа ме и ми крещи - някой от вас тука не е затвърил вратата на асансьора, не може да тръгне като го извикам. Ше се научите да затваряте.

Аз му казах - научете се да ходите пеша. Ще ви се отрази добре. Тоя се опули.

Трагична работа.

И какво се оказа - че всъщност този дето не затваря добре вратата е чичкото от долния етаж, който не плаща за асансьор, щото врата там е зазидана, но се качва на нашия и слиза пеша един етаж, та бързайки да не го видят, не я затварял добре. Абе ужас.

• Потребител
Публикува

ти не, но аз да. Тук важат правилата на джунглата и по-силния побеждава. ако си възпитан и слаб - си траеш.

Да де ама това не е успокоение, че не ме псуват. Те не ме псуват само в мое присъствие. Като затворят врата съм сигурен, че ме псуват. Разбираш ли? Няма полза. И пак си правят каквото искат. Ти не можеш да ходиш във всеки апартамент и да проверяваш електрическата инсталация, водата, парното и стените и за всяко нещо да пускаш жалби. Особено като живееш в чужбина.

• Глобален Модератор
Публикува

Къде това? За РИОКОЗ чували ли сте?

• Глобален Модератор
Публикува

Ми ходя иначе де да знам къде ще изсипат. Даже и си плащам такса на сметището 5-6лв. на кубик. Нещо сложно ли има в това? В БГ всичко може да се прави като хората стига да искаш, просто хората са смотани и не искат.

И къде във Враждебна точно е сметището?

• Потребител
Публикува

Къде това? За РИОКОЗ чували ли сте?

А ти чувал ли си, че като му викнеш РИОКОЗ например, той после може да ти сере всяка нощ с месеци пред вратата за наказание и да отрича, че лайната са негови.

Ей сега можеш да попиташ умно "абе вие за PCR не сте ли чували?", с него лесно се доказва чии са фекалиите.

• Глобален Модератор
Публикува

Момчета, тревожа се за вас. Кози на балкните, дизел в мазетата, прасета в гаражите, матраци на стълбите, псуващи съседи, бити от Невски, сметища на които последният лично ходи за да контролира група иначе доверени нему роми, и за капак на всичко - германци.

Португалец, по-добре тутакси ги заведи на Боровец.

Как пък на вас ви се случват все тия работи, бре!!! Къде живеете?

• Потребител
Публикува

И къде във Враждебна точно е сметището?

Теб не ти ли писна да питаш едно и също? Ма има ли такова сметище, ма ти следиш ли ги дали стигат до там, ма къде точно е, а къде още по-точно е.

Айде спри се малко. Като ти се наложи ще разбереш много лесно. Всички в тоя бизнес го знаят.

• Потребител
Публикува

Момчета, тревожа се за вас. Кози на балкните, дизел в мазетата, прасета в гаражите, матраци на стълбите, псуващи съседи, бити от Невски, сметища на които последният лично ходи за да контролира група иначе доверени нему роми, и за капак на всичко - германци.

Португалец, по-добре тутакси ги заведи на Боровец.

Как пък на вас ви се случват все тия работи, бре!!! Къде живеете?

В България, но аз се чудя ти къде живееш.

И като ги заведа на Боровец какво? Знаеш ли какви овчари и пастири са обслужващ персонал. типични компири.

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!