Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Потребител
Публикува

"Загнилият капитализъм"? Ами правилно, те произвеждат толкова много, че наистина гние! Пък, необятният руски пазар, 65 години след войната, си остава само необятен пазар! Ръцете им са в задника, и акъла. Гладни въшки!

Те винаги са били гладни въшки, но ние не, а те направиха и нас такива!

• Мнения 67
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

• Потребител
Публикува

Чудя се, това наука.бг ли е или място за разтоварване на политически натоварени емоции.

Свободата санчо... отиваш където ти харесва и живееш както можеш.

Навсякъде има мърши и навсякъде има достойни хора. Въпроса е "Аз к`во искам" и дали го мога.

• Потребител
Публикува

Аз пък, се учудвам, че няколко човека, които излизат под различни имена се опитват да облекат комунизма в научни доспехи! В случея, те нарушават и правилата на форума. Всъщност червените, винаги нарушават правилата, те не са за правила! Освен това темата е точно такава - за разтоварване на политически емоции. На вас не ви ли харесва? Значи вие можете да си изразявате своите политически емоции, а другите, не? Че, като искате такава "демокрация" вървете в "Бойна слава", от където сте дошли. Там се надлъгвайте едни-други и никой няма да ви пречи!

• Потребител
Публикува

И кои са тези хора. Предлагам да се линчуват.

Виж сега, уважаеми. Оля. Влиянието на комунизма върху обществата трябва да бъде изледвано с методиките на науката, защото тука всички пищят как е виновен за всичко. В този процес на научно изследване на влиянията на комунизма трябва да бъде изхвърлена политиката, защото политическите пристрастия пречат на обективния анализ.

Мисля, че съм ясен.

• Потребител
Публикува

На теб може да ти е удобно да правиш научни раздуфки, то научносста при комунизма са само раздуфки! Пък, аз ти давам примери от моя живот при комунизма и всякакви раздуфки си остават само такива, защото комунизъма на раздуфки беше едно, а на практика, съвсем друго!

• Потребител
Публикува

РаздуВки, не раздуфки. Казва се раздувам, не раздуфам.

Научност трябва ей. Тука е моментът да те питам знаш ли какво означава Канада?

• Потребител
Публикува

Аз зная много добре как се пише, но не ми работи "арматурното табло", макар че е доста внушително, та нито мога да удебеля шрифта, нито да го подчертая! Учудвам се, че не ти е ясен българският жаргон. Това е изкилиферчената му форма, с която се изразява не просто подигравка, а презрение. С него исках да кажа, че твойте научни обяснения, дори не са раздуВки, а раздуФки! Има още един израз - те даже не са въздух под налягане, а просто нищо, вакуум! Предпочетох по-кратката форма.

А, какво значи Канада не ме интересува.

• Потребител
Публикува

Ами, аз се интересувам например, как се правят пари, но по правилата, а не като вас с кражби, рекет, източване, убийства, присвояване, "кредити", фалшиви банкрути и приватизиране, неудачни за държавата сделки и ... Я, по-добре стоп. Това не е ли достатъчно за патлак?

• Потребител
Публикува

не знам под "вас" кой визираш точно,

но това е форум за наука, не за правене на пари. така че бързо да се заинтересуваш от научни дела. За мозъка е вреден престоят в северна америка, доказано е. Не го допускай.

• Потребители
Публикува

не знам под "вас" кой визираш точно,

но това е форум за наука, не за правене на пари. така че бързо да се заинтересуваш от научни дела. За мозъка е вреден престоят в северна америка, доказано е. Не го допускай.

А, зависи си от мозъка.

• Потребители
Публикува

Значи, прибира се КГ една вечер от бачкане и гледа, че Алва и МГ-то се обиждат на лос. Пише на братята: "Момчета, да забраним обидите на лос във форума?" На другия ден правилата на БГ-наука биват обогатени с тая причудлива добавка. После Стоедин и/или Глишев включва "лос" в енциклопедията на обидните думи в БГ-наука със статия: "Лос - много обидна дума, означава фашага, забягнал в Канада или софийски културовъд, страдащ от остра форма на тойнбианство и интелектуален екстремизъм".

:laugh:

• Потребител
Публикува

Трябва да престанем са тази толерантност, защото лошо ни се пише като нация, ако сме толерантни! НЕ НА ТОЛЕРАНТНОСТТА! Толерантнтите винаги ги нетолерантно изеб----т!

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!