Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Потребители
Публикува

Отскоро издателство " Труд " отново пусна на пазара нова поредица. Този път тя е посветена на писателите живяли и творили през ХІХ в. Аз вече си купих първата книга - " Парижката света Богородица " на Виктор Юго.

Излезе и втората книга, която е посветена на граф Дракула. Неин автор е Брам Стокър.

• 2 years later...
  • Мнения 58
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

• Потребител
Публикува (edited)

Всички имате много добри любими книги. :good:

Аз само една любима книга нямам. ......Ще кажа и още една - "Малкият принц" на Екзюпери. Толкова просто са представени любовта и приятелството. Кара те да се замислиш, защо ние ги усложняваме толкова в днешно време. Препоръчвам на всички, които са я чели като малки да го направят отново. Ще имате чувството, че никога не сте я чели. :v:

Напълно съм съгласен :!!!: Едно време съм я чел като част от задължителния училищен списък книги за "лятно четене". Вчера се разхождаме в морската градина и една позната ми тиква в ръцете билети за постановка на Малкият принц в Летния театър. Не бях много очарован , но жената и особено дъщерята / оказа се че,скоро са изучавали книгата в у-ще/ настояха да отидем....Какво да ви кажа, не само че постановката беше много сполучливо направена, ами като се върнахме в къщи, издърпах книгата от библиотеката и докато не я прочетах отново не си легнах.

Редактирано от JImBeam
  • Потребител
Публикува

Всъщност, не бих казал че това е любима книга, а книга която трябва да се прочете, и то не в детските години. Незнам кой малоумник я е вкарал в програмите за 4-5 клас.

• Глобален Модератор
Публикува

Всъщност, не бих казал че това е любима книга, а книга която трябва да се прочете, и то не в детските години. Незнам кой малоумник я е вкарал в програмите за 4-5 клас.

+ от мен!

Съвпада с моето мнение на 100%!

" ... книга която трябва да се прочете, и то не в детските години. Незнам кой малоумник я е вкарал в програмите за 4-5 клас."

но да бъде любима книга - това е малко пресилено.

• 4 месеца по късно...
  • Потребител
Публикува

Хареса ми поредеицата на Дан Браун , но от всичките Шестото клеймо ми е любимата.

Заинтригува ме и за една седмица я прочетох, научих много неща за Ватикана.

• 7 месеца по късно...
  • Потребител
Публикува

Аз като малък не съм чел много, книгите които съм чел са най вече прикъски

Трите тома на Братя Грим

Двата тома Български народни прикъски

Хитър Петър която съм я чел да не кажа хиляди пъти...

Най сериозните книги които съм чел са "Робинзон Крузо" от Даниел Дефо и "Малките дедективи и гълтача на мечове" от А. Линдгрен и още няколко за които в момента не се сещам.

Преди година прочетох Поразяващата рака на Карл Май много хубава книга.

Интересно,,,

Карл Май няма такава книга. макар че това е най-популярния му герой и обикновено от негово име се разказва

Преди доста години казвах -Наследникът от Калкута, Сега тя и много други

• Потребител
Публикува

"Дневник на една лоша година"-Кутси

Не знам защо но тази книга ме влудява. Като наркотик. Или я препрочитам, или си я предъвквам на ум. Шантава работа...

• Потребител
Публикува

Аз пък започнах да чета Shantaram (Шантарам) след като 20 човека ми казаха, че това е ебасиякатакнига. Оказаха се прави - има голяма вероятност да ми влезе в списъка с любими четива. :happy:

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!