Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• 1 месец по късно...
  • Потребител
Публикува

Помаците, честно казано и те не знаят какви са! Въпроса в случая е, каква религия изповядваш. Аз съм българин, но не комунист, и като така избягах от тях.

Пък, че турски капитали и стоки щели да наводнят България, то за и...не са българите, които ги купуват (стоките) и сключват сделки с тях!

Кой е виновен Доган да бъде в коалицията? Доган или Станишев-Първанов и Сие?

Паднете на земята бе!

Слушам вчера тоя плъх от брашно изваден-Станишев, по програма "Хоризонт", да упреква правителството на Борисов, че 8 месеца нищо не правело за излизане от кризата! Каква наглост на този човек и неговата шайка, които буквално банкрутираха България. Брюксел, казва ОК на Бойко, а Станишев казва - лошо! Че кой е Станишев? Явно такива изказвания са предназначени за буля Пена, а не за нас. Проблема е, че в България има много с умствения капацитет на буля Пена!

• Потребители
Публикува

Проблема е, че в България има много с умствения капацитет на буля Пена!

Сигурен съм, че и в Канада има поне един такъв..........

Честно казано, писна ми да слушам "мъдрите" указания и размисли за българската действителност на хора, които отдавна нямат

нищо общо с България, не живеят в България и техните деца никога няма да живеят тук.

Тук дори не става дума за това дали еМГето е прав или не. Може и да е прав, но самата ситуация е абсурдна:

Решили си проблемите хората и сега раздават акъл на своите "бедни роднини" в България?! Обявявайки за тъпи "були Пени" хората, които са останали и отстояват българската земя на предците ни! На техните предци също............

Или, като умник, пазиш някое парче земя за нас, тукашните идиоти, у Канада.........

• Потребител
Публикува

Ами, аз се уча от такива като тебе, които вземат отношение по американските проблеми. Разликата обаче е, че аз разбирам българските, а ти не американските!

• 2 седмици по-късно...
  • Потребител
Публикува

Каквото и да постигне бати Бойко, просто няма никакво значение! След него Буля Пена и тези като нея, пак ще изберат станишевци и България отново ще бъде върната в първи клас!

• Потребител
Публикува

Каквото и да постигне бати Бойко, просто няма никакво значение! След него Буля Пена и тези като нея, пак ще изберат станишевци и България отново ще бъде върната в първи клас!

От страна на Буля Пена и другите представители на електората от женски пол, бат Бойко винаги ще е с едни гърди пред останалите политици, даже и без генералската униформа. :)

• Потребител
Публикува

Дано!

Аз като казвам буля Пена, нямам предвид жените непременно, а пенсионерите изобщо. Най-големият враг на нова България са пенсионерите! За 10-15 лв. повишение на пенсията (често на приказки) са готови да я продадат!

• Глобален Модератор
Публикува

Скоро говорих с едни много възрастни хора за разлката между миналто и днешното време. Освен очакваното, че техниката е много напреднала днес, една жена ми каза нещо много изненадващо - не, че не е известно, но факта, че тя го отбелязва като основна разлика на миналия и сегашния период.

"Нямаше информация, каквото ни кажат и ние вярваме"

Не бива да генерализираме, не са пенсионерите проблема, нито пък тези хора са толкова заблудени, колкото ги нислим. Да не говорим, че не е справедливо спрямо тези, които с труда си и лишенията си построиха огромните фондове на българската социалистическа държава, само за да бъдат те след това разграбени от отвратителни мафии и хора с 40 годишен трудов стаж по заводите и другаде да получават днес по 50 евро на месец, докато техните набори от Германия не се връщат от островите по Средиземно море...

Заблудено в България е мнозинството от хората.

Няколкото алтави червени бабички не са извадка за пенсионерите, а и малко ли отнесени и неориентирани младежи сте виждали?

Заблудата пък на българите се състои в отвращението им от политиката. Да, ама то е съзнателно предизвикано. Нарочно, с пропаганда, с нарочна профанизация на всеки политически дебат. Мафиите никога не идват на власт с активността на мнозинството, те идват с пасивността му. Защото като кажеш умно и мъдро "всички са маскари, няма да гласувам", една малка, но 100% активна група червени баби и по-заблудени и от българите турци определя кой да управлява, ловко манипулирана от долнопробни, но ефективни манипулатори....

Защото ако ти не се интересуваш от политика, тя се интересува живо от тебе, по чисто мафиотски съображения. Когато хората спят, политиката в страна като България се превъща в една много нечистоплътна и долна измама.

• Потребител
Публикува

Дано!

Аз като казвам буля Пена, нямам предвид жените непременно, а пенсионерите изобщо. Най-големият враг на нова България са пенсионерите! За 10-15 лв. повишение на пенсията (често на приказки) са готови да я продадат!

Мисля, че времето на червените и сините бабички вече отмина. Или измряха , или се разочароваха.

Пенсионерите не са враг, те са нашите бащи и майки.

Голямата част от българските пенсионери много си изпатиха от т.нар. преход. Пенсиите не стигат, децата -в чужбина...

• Потребител
Публикува

Съгласен съм и с двама ви. Много наистина измряха, но живите, когато има избори под строй гласуват за червените. Този сценарий се повтаря вече 20 години! Четири години сини, четири години червени, червените събарят направеното от сините и отново така! Затова не можем да завършим първи клас! Все повтаряме. Аз от ноември миналата година съм в България и виждам какво става и какво е мнението на пенсиите. Хората в България не можаха да разберат, че комунистите трябва да бъдат елиминирани от властта, просто като не се гласува за тях. Докато не го разберат, все така ще е! Европа нищо не може и не иска да направи по въпроса, макар че в Брюксел идеално разбират нещата!

• Потребители
Публикува

Съгласен съм и с двама ви. Много наистина измряха, но живите, когато има избори под строй гласуват........

ЕмГеето, ма те ако гласуваха "под строй" все една партия щеше да е на власт. Фактът, че всеки път се сменят означава, че никой от тях не гласува под строй. Това да не ти е Канада?!

Иначе е вярно, че вотът на пенсионерите ВИНАГИ има определящо значение.

От друга страна се чудя какво правиш в България. Сигурно си дошъл да продадеш нивици, къщи, саманлъци, едно друго........ И без това викаш, "измрели", поне файда некаква барем............

Ти кажи по-добре в Канада как е? Кой как гласува? Бабите и дедовците какви са - консерви, либерали или дават по едно рамо на франсетата, дето искат да правят Джумхюриет Квебек (република, де)!

• Потребител
Публикува

Мрът! Затова, понякога объркват сметките на "другарите", но те като обещаят по някой друг лев и пак набират попълнения!

Никога не може да става сравнение, не между България и Канада, а между Европа и Канада.

А квебекският ОТОМАН отдавна си седна на задника!

• Потребители
Публикува

А квебекският ОТОМАН отдавна си седна на задника!

Кога стана калайджия, кога му почерня задника!

Това е една от най-гнусните черти на българските емигранти - идат някъде и веднага започнат да се представят за по-големи патриоти и националисти от местните аборигени, да се пъчат и да го раздават тежко ксенофобски.

Горките, изглеждат много смешни за тези същите аборигени, но самите те не го осъзнават.

Просто избиват комплекси, свързани миналото им (нихилистично?) българско битие.

• Потребител
Публикува

Аз станах калайджия преди 25 години. Мисля, че това време е достатъчно за да ми почернее задника. Ами ти кога ще станеш калайджия?

• Потребители
Публикува

Аз станах калайджия преди 25 години. Мисля, че това време е достатъчно за да ми почернее задника. Ами ти кога ще станеш калайджия?

25 години са нищо.

Ако не си женен за сестрата на канадския министър-председател, едва задника на твоите внуци би могъл да придобие леко тъмен отенък, образно казано. :biggrin:

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!