Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Потребител
Публикува

Хайде сега се спри, защото вече съм си записала материала и нямам нужда от повече. Ще ми обясниш ли, Ангелче, защо смесваш български и руски /това сигнал ли е/, защо ти, който демонстрираш неграмотност, изведнъж започваш да пишеш на български език твърде грамотно, именно като филолог-лингвист и защо лъжеш, че имаш дъщеря, след като имаш син?

Накрая ще объркаш и господарите си и ще забравят да ти платят за манипулацията в нета с използване на няколко ника. :v: :v: :v: :v: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh:

• Потребител
Публикува

и защо лъжеш, че имаш дъщеря, след като имаш син?

Митак, моля те, обясни го!!!

И не ни лъжи повече!

Ангеле, разкрит си!!!

:punk: :punk: :punk: :punk: :tooth: :tooth: :tooth:

• Потребител
Публикува

Алелеее божеее, ако това е за мен!! Познават ме тук некои хорица. Те знаят ;). В БС също. Каня те на вечеря Любима с щерка ми, кажи кога и къде? Не го знам тоз ангел, ма щом така ти е взел акъла покани го и ти ;). ма около 15-ти, че я пращам на море (9-ти клас НПМГ паралелка химия, снимки на лична ще ти пратя, ако искаш, в нета ги има само да цъкнеш на Веда Джуниър ;)).

• Потребител
Публикува

Вярно, че е параноя да използваш няколко, в случая - два, ника. И пресвояването на самоличност е престъпление.Има защо да мразиш полицията. Защото вече не работиш към нея. Добре е, че отделът ти, зловещата Държавна сигурност, е разформирована. Най-после хората да си отдъхнат от простаци, които пишат измислици за пари. :vertag: :vertag: :vertag: :vertag: :vertag: :vertag: :vertag:

• Потребител
Публикува

...... защо ти, който демонстрираш неграмотност, изведнъж започваш да пишеш на български език твърде грамотно, именно като филолог-лингвист и защо лъжеш, че имаш дъщеря, след като имаш син?........

Лелей.... ще взема да си го сложа за подпис ;). Първо неграмотно, после грамотно (еее твърде де, няма Любими лесно паднали по гръб ;))), А " именно кат филолог лингвист" ще си го окача на стената, още 2 висши, кои ти ги дава? Освен Любима ;). Ако ти пратя щерката ще признаеш ли? Отказвам се от вечерята, то бива мазохизам, бива но не и това.

Глишев, сега се присъедини към мен, ма имам чувството, че сме света тройца (аз не съм православен знаеш и мога да си правя майтап с това) Ти, аз и ангела (не Меркел). Требе Василиевите стихове да се четат на моята Любимка, белки помогнат ;).

• Потребител
Публикува

МОЛЯ ОТТЕГЛИ СЕ ОТ ПУБЛИКАЦИЯТА. Можеш да коментираш само по нея, но очевидно темата не е по твоя вкус и твоите възможности. :!!!:

Като пишеш сам на себе си, използвайки два ника, мислиш ли, че ще заблудиш някого? Колкото и да сменяш грамотност и неграмотност. Нали са те учили в школата на КГБ именно на това - на злоупотребата в комуникацията с естествения човешки език? :head_hurts_kr: :head_hurts_kr: :head_hurts_kr:

• Потребители
Публикува

Не ми е ясно защо се твърди, че хората, които са недоволни от гаврата с полицаите, която стана на празника им, мразят служителите на реда?

По-скоро май поръчителите и изпълнителите на гаврата мразят полицията. Иначе кой човек с всичкия си ще направи докато се пее "моята полиция ме пази" танцьорчета да пърхат по сцената със скръстени ръце?

• Потребител
Публикува

"Танцьорчета да пърхат по сцената със скръстени ръце". "Танцьорчетата" не са темата на публикацията. Публикацията не е от естетическо естество и не става дума за балет, а ЗА СТАТУСА НА БЪЛГАРСКИЯ ПОЛИЦАЙ ДНЕС,ЗА СЪЗДАВАНЕ В БЪЛГАРИЯ НА ЕВРОПЕЙСКИ ТИП ПОЛИЦИЯ, ЗА СОЦИАЛНИЯ ПРЕСТИЖ НА ПРОФЕСИЯТА И ЗА НАРУШАВАНЕ НА ПРАВАТА НА ПОЛИЦАЯ КАТО ГРАЖДАНИН. Полицията имаше празник, беше създадена песен по случай празника, беше направен елегантен и благороден жест от страна на министъра да подари на хората, за които отговаря, нематериален подарък, да ги поздрави с празника им, атмосферата беше задушевна и приятна, общността се радваше на празника. Изведнъж манипулативната мрежа на БСП в нета се раздвижи и ЗАБРАНИ на полицаите да празнуват. Има ли право? РЕШИТЕЛНО НЕ! :!!!: :!!!: :!!!: :!!!: :!!!: Има ли право на подигравателно отношение към ПРОФЕСИЯТА ПОЛИЦАЙ? РЕШИТЕЛНО НЕ :book: :book: :book: :book: :!!!:

• Глобален Модератор
Публикува

Преобладаващата дума във вашите постове, г-жа е МАНИПУЛАЦИЯ! Става досадно!

Но да се върнем на темата. Тази халтурка - наречена "химн" е обидна за българския полицай!

Пуснете си я и ще разберете защо, е трябва човек да има малко усет за добра музика, противен случай може и да му хареса! :sneaky2:

• Потребител
Публикува

Преобладаващата дума във вашите постове, г-жа е МАНИПУЛАЦИЯ! Става досадно!

Но да се върнем на темата. Тази халтурка - наречена "химн" е обидна за българския полицай!

Пуснете си я и ще разберете защо, е трябва човек да има малко усет за добра музика, противен случай може и да му хареса! :sneaky2:

Този начин на писане в теория на комуникацията, която включва и теория на манипулацията, когато става дума особено за политически текст, политическо действие, се нарича "използване на празни формули". Написан е текст, който нищо не казва.

Думата "халтура" е руска и не разбирам, по какви причини трябва да се използва в съвременния български език. По-добре е да се говори за качество на извършената работа.

Сега си избрал други два ника, които си говорят помежду си. Говори със себе си, няма лошо, но не заблуждавай хората, които четат форума за информация. На тебе ти плащат, за да дезинформираш, но форумците искат информация. :book: :book: :book: :book: :book:

• Глобален Модератор
Публикува

Хора, успокойте се и стига сте се обвинявали в какво ли не. Това е само една музика.

Имаш право!

• Потребител
Публикува

Няма повод нито за успокояване, нито за тревога. В нета беше извършен грандиозен манипулативен акт, информацията за празника на Министерството на вътрешните работи се превърна в машина за политическа репресия, макар и виртуална, тя си има психологическите последици.

Този акт не е случаен. Той е продиктуван от сериозните действия на полицията по обезсилване на организираната престъпност, която срива имиджа на България в света и се отразява на всички сфери на живота у нас и външноикономическите ни връзки.

И страха на престъпния свят, умишлено създаден след 1989 г., за да дискредитира демократичния процес у нас.

Това са важни неща от живота на един народ, за които трябва да се говори. Не с ирония, не презрително и пресмехулно,каквито са повечето коментари по-горе, а сериозно. :book: :book: :book: :book: :book:

• Глобален Модератор
Публикува

Г-жо, моля Ви, не е така. Опитаха се да ползват тази съвършено безобидна, смешна и весела издънка, случила се поради нескопосания текст и безумната хореография, за политически цели, но веселбата на хората из нета и извън него по този повод си беше съвсем обоснована и естествена.

Както написах по-горе, в тази сфера делата говорят, а не песничките. Те са за разтоварване и разведряване;)

Затова си мисля, че въпросът основателно развеселява, но ненужно е да се драматизира.

• Потребител
Публикува

Няма издънка. Ти не познаваш комерсиалния свят, към който се доближаваме мъчително бавно. Познаваш само света на социализма, тъжния и сив свят с многобройни забрани. Затова нормалното ти изглежда издънка.

Виж една комерсиална песничка на фирмата за круизи АИДА - http://www.youtube.com/watch?v=clTpfrAquUM&translated=1

И спри дотук. Колкото и да обичаш социализма, заради привилегиите, които ти лично имаше като офицер от Държавна сигурност, ТОЙ НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ. ЖИВОТЪТ ВЪРВИ НАПРЕД. :punk: :punk: :punk: :punk: :punk:

• Потребител
Публикува

"Човек - това звучи гордо". Максим Горки. Зная, че си съветски възпитаник с школа в КГБ. Нищо ново под слънцето.

Помолих те да спреш дотук. Няма да има скоро социализъм в България. Не се задава и на хоризонта.

И МВР не ти е виновно, нито песничката, нито изпълнителя, композитора или поета. Всичко е в твоята глава, обърнала се назад във времето и недопускаща съвременна мисъл. :lightbulb: :lightbulb: :lightbulb: :lightbulb: :lightbulb:

• Потребител
Публикува

Модераторите, защо не се вземете в ръце?

От няколко дни половината от актуалните теми са създадени от госпожата доцент.

Има тема хумор, предполагам, пренасочете и постовете там. Или и създайте тема "Аз получих жълта карта", "Полетях от кукувиче гнездо" или нещо подобно...

• Upvote 3
  • Глобален Модератор
Публикува

Има тема хумор, предполагам, пренасочете и постовете там. Или и създайте тема "Аз получих жълта карта", "Полетях от кукувиче гнездо" или нещо подобно...

С такова мнение ... е направо си Полковник от ДС ... какво говоря? Генерал от ДС!

• Потребител
Публикува

Нямаше нужда да сменяш ника и да се прикриваш зад чуждо име. Нали стилът си остава един и същ, а аз съм политически лингвист. Няма как да не те изловя.

Просто направи като пилота - изчезни от темата. Тя не те интересува, аргументи нямаш, не можеш да се включиш в дискусията по развитието й - за комерсиалния тип и корпоративните песни, част от пазарния механизъм, който уж се развива, макар и мъчително бавно, в България. :crazy_pilot: :crazy_pilot: :crazy_pilot: :crazy_pilot: :crazy_pilot: ТУК НЕ Е ЗА ТЕБЕ. НАМЕРИ МЯСТОТО СИ В НЕТА.:crazy_pilot: :crazy_pilot: :crazy_pilot: :crazy_pilot: :crazy_pilot:

• Глобален Модератор
Публикува

Нямаше нужда да сменяш ника и да се прикриваш зад чуждо име. Нали стилът си остава един и същ, а аз съм политически лингвист. Няма как да не те изловя.

Просто направи като пилота - изчезни от темата. Тя не те интересува, аргументи нямаш, не можеш да се включиш в дискусията по развитието й - за комерсиалния тип и корпоративните песни, част от пазарния механизъм, който уж се развива, макар и мъчително бавно, в България. :crazy_pilot: :crazy_pilot: :crazy_pilot: :crazy_pilot: :crazy_pilot: ТУК НЕ Е ЗА ТЕБЕ. НАМЕРИ МЯСТОТО СИ В НЕТА.:crazy_pilot: :crazy_pilot: :crazy_pilot: :crazy_pilot: :crazy_pilot:

Много се надценявате /като специалист/, госпожа!:biggrin:

Вчера ми казахте, че съм филолог само защото използувам думата - оксиморон, а даже не забелязахте, че съм ползвал он-лайн, беч , MQ което тоталто насочва към доста по-различен тип образование!:biggrin:

Като математическото например! :biggrin:

Освен това нямате никакви основания да ме гоните! Ако някой се държи обидно - това сте вие!

• Upvote 1
  • Глобален Модератор
Публикува

мда, явно има някакви психически проблеми г-жата...

• Upvote 1
  • Потребител
Публикува

Стратегията на омаловажаването е основна манипулативна стратегия, която под прикритието на нека се използва сполучливо и в нета, не само в писания на хартия текст.

Колкото до стилистичната фигура "оксиморон", не си разбрал иронията. Ти не знаеш значението й, а аз няма как да не съм я учила, тъй като във филологията се изучава и стилистика. Уточнихме незнанието ти, нали? Жалко, че си се хванал на "похвалата".

Ако нямаш какво да кажеш по публикацията и развитието на темата, наистина се питам, какво търсиш в този форум. Намери мястото си, то не е при тази публикация. Тук не можеш да кажеш нищо. :crazy_pilot: :crazy_pilot: :crazy_pilot: :crazy_pilot: :crazy_pilot: Този е пътят ти. :crazy_pilot: :crazy_pilot: :crazy_pilot: :crazy_pilot: :crazy_pilot:

• Потребител
Публикува

С такова мнение ... е направо си Полковник от ДС ... какво говоря? Генерал от ДС!

Предлагам да свалим картите и вече да караме по устав:) Така и така ни разкриха, поне да си пишем както трябва - с докладни, доклади и художествени доноси. :w00t:

• Upvote 1
Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!