Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

• Потребители
Публикува (edited)

Блогърството не е нито само политическо, нито само приказки за ей така. Блогърството е всякакво и стана така, че един блогър, подписващ се като pontis, си хареса стихотворения от осемнайсет други блогъра и ги издаде в книга. Чисто субективен подбор, но пък така е честно - начинанието е частно, непретенциозно (доколкото не е претенция изобщо а се занимаваш със стихотворения) и любопитно като резултат.

stihosbirka%20blog%202010-korica2.jpg

Деветнайсет автори, близо деветдесет стихотворения, цена: 6, 50 лв., тираж: 1000 екземпляра.

Това българската/болгарската/блогърската литература е като пънко - нема да умре.

Редактирано от glishev
  • Потребител
Публикува

От Евтим Евтимов има ли нещо там? Не, бе, аз да знам има ли смисъл да си го зема, такова! Щото само народни поети чета, нали...

• Потребители
Публикува

Е, не, не бих публикувал под едни корици с Евтин Евтинов.

• 1 месец по късно...
  • Потребител
Публикува

Абе аз в откровения-та все още не смогвам да прочета всички стихове,хем от години се мъча,а пък сега и нова вълна от блога се надига,много поетичен народ се пръкна последно време ей,а викат културата била в упадък :tooth:

• Глобален Модератор
Публикува

Браво, браво, браво!!! Да ви кажа, като съм прочел нещичко от тези блогъри, по-специално написаното в един блог, си мисля, че българската литература наистина ще вземе пък да не изчезне, че май ще се и посъбужда!

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Твоето дарение ще ни помогне да запазим и поддържаме това място за обмяна на знания и идеи. Благодарим ти!