Забелязахме, че използвате Ad Blocker

Разбираме желанието ви за по-добро потребителско изживяване, но рекламите помагат за поддържането на форума.

Имате два варианта:
1. Регистрирайте се безплатно и разглеждайте форума без реклами
2. Изключете Ad Blocker-а за този сайт:
    • Кликнете върху иконата на Ad Blocker в браузъра
    • Изберете "Pause" или "Disable" за този сайт

Регистрирайте се или обновете страницата след изключване на Ad Blocker

Отиди на
Форум "Наука"

Препръчано мнение

• Потребители
Публикувано
  Цитирай
Модераторите от кръга "Глишев"

- Натан

Цитирай
Ей, много се пие в тоя форум...

- Алвасарейро

Цитирай
Не употребявам упойващи субстанции. Те приспиват революционната ми бдителност!

- Т 34

Цитирай
Форумът е под контрола на Службите, затова ще се оплача на МВР от вас.

- Любима

"Щом сте преместили темата от "Езикознание" в "Литература", значи служите на БСП."

- Любима

"Няма значение има ли или няма доказателства, прераждането съществува."

- Дарк Слеър

"Е как няма да съществува, щом има древни йероглифи?"

- Марушка

"Науката дигенистика..."

- Арманд О'Болг

• Потребител
Публикувано

Това, че се пие тука непрекъснато, по животински, 24 часа нон стоп, значи пият по цели нощи, драскотат после постове в 4 сутринта, и проспиват целия ден, това Глишев не е бисер, а реалност. тъжна реалност.

• Глобален Модератор
Публикувано

Поздравления за темата! Идеята до се вадят бисери е страхотна!

Поздрави Б.

И от мен един бисер на КГ125 /Може да не е точен, но смисълът беше този/

Цитирай

Izvinete za latintcata, no u nashe selo kirilica nEma!

• Потребители
Публикувано

Алва, какво да те правя като завиждаш на хората със свободни професии, бохемски наклонности и здрав черен дроб :tooth:

• Потребител
Публикувано

Аз също съм със свободна професия, бохемски наклонности и здрав черен дроб, последното благодарие на факта, че не пия. А пияндурник не значи бохем.

• Потребители
Публикувано

Браво, чудесно е, че си такъв примерен гражданин. Ако намериш някой бисер, не се помайвай, а го пускай тука. Ето, аз попаднах на това:

On 17.09.2010 г. at 13:14, alvassareiro said:

Значи тука, освен че се пие, цари безпринципност.

• Потребител
Публикувано

Почвай да местиш тук половината теми от историческия форум и половината мнения от другата половина на темите.

Работа те чака, човече, не се помайвай!

• Глобален Модератор
Публикувано
  On 17.09.2010 г. at 11:26, alvassareiro said:

Това, че се пие тука непрекъснато, по животински, 24 часа нон стоп, значи пият по цели нощи, драскотат после постове в 4 сутринта, и проспиват целия ден, това Глишев не е бисер, а реалност. тъжна реалност.

"Ты что, непиющий, что ли? За чужой счет пьют даже трезвеники и язвеники!" :tooth:

• Глобален Модератор
Публикувано
  On 17.09.2010 г. at 11:26, alvassareiro said:

Алвич, сдухал си се нещо, братле. Мрънкаш като възпитаница на пансион за благородни девици. laugh.gif

Ако всички тук са сериозни и трезви като епископ на литургия, отиде тя, ще станем БГ мумия или БГ пенсионер.

• Глобален Модератор
Публикувано
  On 18.09.2010 г. at 17:46, КГ125 said:

Шегува се той, на трезвеник се прави. :tooth:

и сигурно порка грапа кат' разпран,

раждайки бисери със спам.

• Потребител
Публикувано

Ми да, коняк с Азнавур върви чудесно ;). Ама повече ме влече към ракийка с шопска.

Един бисер и от мен:

Каква е разликата между "добрата" и "лошата" музика - две ракии ;).

• Глобален Модератор
Публикувано

но да се върнем на бисерите. За мен най-големите бисери си остават автохтонните такива.

От типа: българите са траки/скити/готи/пеласги/индоевропейци/кроманьонци... абе въобще всички хора. :bigwink:

• Потребители
Публикувано

"Индоевропеец = трак (= българин)".

Това е близко до горното. Теза е на цялата автохтонна тайфа.

И частното следствие: "славянин = трак".

Това е на Зелас.

• Глобален Модератор
Публикувано
  On 20.09.2010 г. at 21:11, Пенчо Бойчев said:

И в научната литература има жълти издания и автори фантасти като Стивън Хокинг. *

Този пост е писан със сериозни намерения!

----

* Има се предвид Стивън Хокинг /Stephen William Hawking/- Лукасов професор по математика в Кеймбридж.

• Потребител
Публикувано
  On 18.09.2010 г. at 18:21, Last roman said:

и сигурно порка грапа кат' разпран,

раждайки бисери със спам.

Нито бисери, нито спам раждам. Само сериозни неща предлагам на широката аудитория.

On 18.09.2010 г. at 17:04, Aspandiat said:

Алвич, сдухал си се нещо, братле. Мрънкаш като възпитаница на пансион за благородни девици. laugh.gif

Ако всички тук са сериозни и трезви като епископ на литургия, отиде тя, ще станем БГ мумия или БГ пенсионер.

По-добре благородна девица, която се занимава със сериозна наука, отколкото втасал пияндурник с намармаладосана физиономия.

• Потребител
Публикувано
  On 24.09.2010 г. at 23:39, Пенчо Бойчев said:

Освен това, Земята е кухо тяло,в което има плътно ядро, което свети като малко слънце. На двата полюса има отвори и през тях прониква светлина от това слънце във виф на полярно сияние. Официално науката и правителствата на великите сили отричат тези факти, но в същото време избрани хора поддържат връзки с цивилизациите, населяващи долната земя.

• Глобален Модератор
Публикувано

В темата "Секс и здраво тяло" в раздела по сексология:

On 25.09.2010 г. at 15:47, dedenze said:

Модераторите къде са? Явно се занимават с реален секс...

• Потребители
Публикувано
  On 30.09.2010 г. at 17:42, alvassareiro said:
Британската империя е само и единствено, както вече съм споменавал, универсална държава на индуската цивилизация.

Като Османската империя за православните на Балканите - ех тоя Тойнби, никога не ни оставя без мат'рял :happy:

• Глобален Модератор
Публикувано
  Цитирай
Манипулатор!

Отговори ми със статия!

• Глобален Модератор
Публикувано

Още един трепач:

On 6.09.2010 г. at 6:13, T34 said:
Китай е в ООН. Комунизмът победи!

:crazy_pilot::tooth::)):

• Глобален Модератор
Публикувано
  On 30.09.2010 г. at 17:25, scaner said:

Г-н Петков, релативистите имат много по-смислена работа от това, да разобличават недомислиците на антирелативистите. Керванът си върви и без антирелативистите, те само придават приятна атмосфера с радостните си реплики в пространството. И с мъките си, вместо да разберат създаденото, да преоткрият колелото като квадратно.

Болднатия текст е моя редакция...

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

Научи повече  

За контакти:

• Create New...
/* Revenue-Ads-Footer */ /* За дарение */

Подкрепи форума!

Дори малко дарение от 5-10 лева от всеки, който намира форума за полезен, би направило огромна разлика. Това не е просто финансова подкрепа - това е вашият начин да кажете "Да, този форум е важен за мен и искам да продължи да съществува". Заедно можем да осигурим бъдещето на това специално място за споделяне на научни знания и идеи.